Wątek DO ZAMKNIĘCIA-dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 23, 2012 11:42 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-szukamy fundacyjnego subkonta dla nas

Bożenko, strasznie, strasznie przykro i smutno :cry:
Kiziu [']............................................

Mam nadzieję, że Rubena uda się odnaleźć i odzyskać :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lis 23, 2012 11:47 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-szukamy fundacyjnego subkonta dla nas

Alessandro Droga, (ten zwrot tak z serca mi płynie, upraszam o wyrozumiałość :wink: :D ) niestety nie znam nikogo z fundacji Viva! :(

Pomyślałam, że porozmawiam z zaprzyjaźnioną fundacją, może Oni nie odmówią :?
To dla nich na pewno troszkę dodatkowej roboty, ale przecież również radość pomocy ślepkom i honor fundacji patronującej ślepaczkom!!! Może się uda...
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pt lis 23, 2012 14:15 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-szukamy fundacyjnego subkonta dla nas

jerzykowka pisze:Alessandro Droga, (ten zwrot tak z serca mi płynie, upraszam o wyrozumiałość :wink: :D ) niestety nie znam nikogo z fundacji Viva! :(

Pomyślałam, że porozmawiam z zaprzyjaźnioną fundacją, może Oni nie odmówią :?
To dla nich na pewno troszkę dodatkowej roboty, ale przecież również radość pomocy ślepkom i honor fundacji patronującej ślepaczkom!!! Może się uda...

pozostaje trzymac wielkie kciuki, bardzo dziękuję
wygrzebałam gdzies stary kontakt osoby zwiazanej z Vivą, ale nei wiem, czy jest aktualny, a osoby już na miau od sporego czasu nie ma...

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt lis 23, 2012 14:29 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-szukamy fundacyjnego subkonta dla nas

:(
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Pt lis 23, 2012 14:43 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-szukamy fundacyjnego subkonta dla nas

zapytałam także Kotikowo czy nie zechcieliby pomóc z subkontem, czekamy...

alessandra

Post » Wto lis 27, 2012 0:26 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-szukamy fundacyjnego subkonta dla nas

Czy coś wiadomo?
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Wto lis 27, 2012 11:18 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-szukamy fundacyjnego subkonta dla nas

niestety, nawet nie moge powiedzieć że ktos odmówił, bo trafiłam na same strusie-ani tak, ani siak-po prostu cisza , a z Vivą nie mam jak sie skontalktowac , jedyny, stary kontakt nie działa :(

alessandra

Post » Wto lis 27, 2012 11:35 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-szukamy fundacyjnego subkonta dla nas

alessandra pisze:niestety, nawet nie moge powiedzieć że ktos odmówił, bo trafiłam na same strusie-ani tak, ani siak-po prostu cisza , a z Vivą nie mam jak sie skontalktowac , jedyny, stary kontakt nie działa :(

własnie dlatego nie chciałam konta w tych fundacjach.To ,że olewaja ludzi to inna para kaloszy.Ja nie wiem ile e-maili pisałam,dzwoniłam po różnych fundacjach...błagałam o pomoc przy adopcji suczek .Kiedyś znaleziono 3 szczeniaki koło Mińska Mazowieckiego i tez kazdy miał w czarnej głebokiej ...ocalenie psiaków z ulicyu.Mój maz musiał jechac 70km i zabrac psy do nas(no nie musiał,ale prosba błagalna o pomoc trafiła własnie do nas)A niby jest rejonizacja i Sraze dla Zwierząt i tez miały w nosie zabranie psiaków z ulicy :( Do chwili obecnej żadna z osób do jakich pisałam oficjalnie nawet nie odpisała mi na e-maila.Ani fundaje,an nawet azyle...A jak się dzwoni to sekretarka automatyczna,albo przekazuja numery od jednego do drugiego.Nie wpłace złotówki na zadna fundacje,kiedys tak robiłam,ale jak widać zrobiłam bład.Dlatego zrezygnowałam z nowego pomysłu KLUBU,bo znałam realia tej współpracy... Szkoda...koniec miesiąca i tak to wyglada...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lis 27, 2012 22:28 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-szukamy fundacyjnego subkonta dla nas

Kochani, nawiązaliśmy współpracę z dr Garncarzem w ramach projektu Ja Pacze Sercem :)
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro lis 28, 2012 16:51 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-szukamy fundacyjnego subkonta dla nas

ewexoxo pisze:Kochani, nawiązaliśmy współpracę z dr Garncarzem w ramach projektu Ja Pacze Sercem :)

:ok: :ok: :ok:

a ja czekam na odpowiedż, bo także nawiazałam kontakt :wink:
Niektóre fundacje tutaj także maja subkonto poprzez vivę, więc może i nam sie uda :ok:

alessandra

Post » Śro lis 28, 2012 16:56 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-szukamy fundacyjnego subkonta dla nas

Trzymam za Was kciuki razem z Milą, która prawdziwym ślepaczkiem nie jest, ale na honorowego się nadaje, bo nie jest niedowidząca "okulistycznie" ale mózgowo tzn. mimo poprawnej udowy oczek ze względu na zaurzenia ośrodkowego układu nerwowego zachowuje się jak niedowidząca.
Różne jeszcze inne problemy ma honorowy Borsuk, ale łapska ma zaciskać za ślepaczki i już :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro lis 28, 2012 18:11 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-szukamy fundacyjnego subkonta dla nas

meksykanka pisze:Trzymam za Was kciuki razem z Milą, która prawdziwym ślepaczkiem nie jest, ale na honorowego się nadaje, bo nie jest niedowidząca "okulistycznie" ale mózgowo tzn. mimo poprawnej udowy oczek ze względu na zaurzenia ośrodkowego układu nerwowego zachowuje się jak niedowidząca.
Różne jeszcze inne problemy ma honorowy Borsuk, ale łapska ma zaciskać za ślepaczki i już :ok:

Dziękujemy za wsparcie! :1luvu:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro lis 28, 2012 23:22 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-szukamy fundacyjnego subkonta dla nas

Udostępniamy dla ludu nie-facebookowego ;)
http://www.youtube.com/watch?v=dHaPKjv6 ... e=youtu.be
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw lis 29, 2012 9:36 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-szukamy fundacyjnego subkonta dla nas

Zosiu, witamy w Klubie Ślepaczków :D :D :D
Za Milę zaciskamy kciuki nieustająco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alessandro, ja również czekam na odpowiedź od fundacji :?
Wiem, że subkonta Vivy mają fundacje i stowarzyszenia, które prowadzą rozliczenia. Ale może i nieformalnemu Klubowi mogą użyczyć.
Oby wreszcie coś się wyklarowało, bo teraz żadnemu ślepkowi finansowo pomóc nie możemy :(

Ewelinko, spłakałam się ze wzruszenia oglądając Twój filmik. Cuda się jednak zdarzają...
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw lis 29, 2012 14:40 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-szukamy fundacyjnego subkonta dla nas

ewexoxo pisze:Udostępniamy dla ludu nie-facebookowego ;)
http://www.youtube.com/watch?v=dHaPKjv6 ... e=youtu.be

dołączam sie do ludu mniej kumatego, idę ogladać film

alessandra

[poprzednia][następna]