Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
martka pisze:Maluszki u mnie. Stan b. zły, ale mam nadzieję, że damy radę. Pchły, biegunka, świerzb, no i co najgorsze KKJeden malec nie ma niestety oczka. O drugie będziemy walczyć- Unidox i Atecortin. Drugi malec ma obydwa oczka w złym stanie, ale chyba do uratowana. Trzeci najmniejszy ma oczka ale też zaatakowane. Kociaki b. słabieńkie, ale już zaopiekowane, najedzone śpią z termoforem. Ja tez idę, bo padam.
Zdjęcia będą, bo Panie w Legwanie zrobiły i moja znajoma też zrobiła.
Niestety to nie wszystkie małe stamtądjest ich tam bardzo dużo, ale przynajmniej nie są tak chore. Tam nikt nie sterylizuje, i wiadomo co wtedy się dzieje
_ogonek_ pisze:Niby jestem z okolicy, ale nie mam szans
Jeśli kociaki są chore, to moich rodziców to odstraszy, a niestety jestem od nich zależna w tym momencie.
Bardzo mi przykro, nie za bardzo jak mam pomóc
Aż się serce kraja...
Mruczeńka1981 pisze:_ogonek_ pisze:Niby jestem z okolicy, ale nie mam szans
Jeśli kociaki są chore, to moich rodziców to odstraszy, a niestety jestem od nich zależna w tym momencie.
Bardzo mi przykro, nie za bardzo jak mam pomóc
Aż się serce kraja...
są tez 3 zdrowe, kilka kotek do złapania i zawiezienia na sterylke,poł stada do czyszczenia uszu...
Mruczeńka1981 pisze:tak maluchy, 3 całkiem zdrowe na oko 1,5 miesiąca i jeden z opuchniętą mordką. Mam zdjęcia zdrowych na telefonie, mogę na maila wysłać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], kasiek1510, Majestic-12 [Bot] i 1471 gości