<2>Moje wolnozyjące....odeszły blokowe... Szafiś kochana ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 30, 2012 8:41 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

Dramatyczna ta relacja :( ale dobrze, że sie tak skonczyło dla przerażonego Pychola.
Nie raz sie zastanawiałam idąc do śmietnika, co bym zrobiła jakbym usłyszała jakieś piski w nim..
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Nie wrz 30, 2012 10:02 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

Dostałam smsa że Bolek płakał całą noc i nad ranem, ale zasnął. :cry:
Martwię się czy nie przekarmiłam Pycha - wiem, że co się stało to się nie odstanie, ale ma taki twardawy i duży brzuszek i kupa luźna. On zjadł wczoraj ok.16 ogrom jedzenia (aż mi wstyd się przyznac, jakoś nie pomyślałam), potem koło 21 saszetkę wtrąbił 100g (wstyd, za dużo) i zrobił luźną kupę, potem w nocy ok 3 już mu dałam małą łyżeczkę saszetki, znów była w pseudokuwetce qpka i sioo i teraz mu znów dałam troszkę. Apetyt ma. Darł mordę ok 6 nad ranem wqięc otworzyłam transporterek i połozyłam się, ale po kilku minutach usłyszałam buczenie DeeDee i patrzę a Pycho w przedpokoju siedzi. Zamknęlam go w łazience z zapalonym światłem. Teraz gdy weszłam spał zwinięty w kłębek na wannie, w rogu. Wzięłam na ręce, lubi się ptzytulac, głaskałam i zaczął mruczec. Nie wiem co z tym brzuniem, moze to od wygłodzenia? I moze nic mu się nie stanie skoro łazi i ma apetyt?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie wrz 30, 2012 10:05 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

wystarczy że podasz troszkę parafinki i zapobiegnie ewent skrętom.

a Pychol debeściak :ok: :kotek: :love: :love: :love: :love: :love:

i Wasza akcja godna podziwu :1luvu: :piwa: :piwa:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie wrz 30, 2012 10:06 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

A ile parafinki? Oddałam, zaraz pójdę do apteki i kupię. Myslisz że jak je to go boli brzuch?
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie wrz 30, 2012 10:27 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

Pychol piękny :1luvu:
akcja super :ok:
chłopak wygląda na zdrowego, po prostu głodny był i nic mu nie będzie, nie martw się

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Nie wrz 30, 2012 10:37 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

Lolek nie ma się z kim bawic i ganiac.... :roll: chodzi po mieszkaniu i nie wie co ma zrobic.

Marzenia11

Post » Nie wrz 30, 2012 12:25 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

Pycho je i wydala. I bawi się sznurkami od suszarki łazienkowej. Zaraz pojadę do sklepu kupic mu jakieś lepsze jedzenie dla kociąt bo u mnie już tylko saszetki dla dorosłych są.

Marzenia11

Post » Nie wrz 30, 2012 14:34 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

Boluś wystraszony, nie czuje się pewnie. A wczoraj wygladało to zupełnie inaczej, widocznie gdy został sam to się dla niego wszystko zmieniło.Płakał całą noc i ranek, w końcu zasnął, wczoraj to on chodził za Rubinem i go zacze[piał a dzisiaj Rubin go atakuje tak jakby się bawił piłeczką i Boluś się chowa.... ech.

Marzenia11

Post » Nie wrz 30, 2012 20:10 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

Mały Pycho jest bardzo, bardzo kontaktowy i ciekawski świata. Właśnie wtyka nos w szparę drzwi od łazienki bo bardzo go interesują inne koty i to co się dzieje w mieszkaniu. Wcześniej bawił się sznurkami od suszarki łazienkowej siedząc na brzegu wanny. I jest okropnym gadułą :)

Marzenia11

Post » Nie wrz 30, 2012 21:22 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

maluchowi w łazience nic z brzuszkiem nie będzie:)
zmiana karmy i w ogóle karma a to robi zmiane w wydalaniu:)
stres

Twoja parafinkę mam , więc jakby co to się przypomnij.

trzy dziewuszki mam !!!
a dałambym sobie palca jedngo, malutkiego, no najmniejszego obciać, że to z największą głową i zachowujące się jak chłopak- rozrabiak, to facet. No cóż ... są i takie dziewuchy:))

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Nie wrz 30, 2012 21:24 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

bo niby jak dziewczynki to grzeczne a tylko chłopcom wypada rozrabiać :)
koty stereotypy obalają :ryk:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Nie wrz 30, 2012 21:39 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

ruda32 pisze:bo niby jak dziewczynki to grzeczne a tylko chłopcom wypada rozrabiać :)
koty stereotypy obalają :ryk:

to fakt :D
ale jakbyś ją zobaczyla na tle sióstr, to tez wydawałaby się bratem :ryk:

Ilez to razy lookałam pod ogon to tylko ja wiem. tak nie jestem pewna :oops: :D

One w ogóle sa takie od najmniejszej ze smutnymi oczkami przez srednia z dużymi uszami i bystrzejszym spojrzeniem po dużą chłopczyko- dziewczynkę z otwartym, dociekliwym spojrzeniem.
ani jednej bez drugiej i trzeciej nie określisz:)))

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Nie wrz 30, 2012 21:52 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

a co z imionami ?
bo tak nie można chłopczyca itd określać
chociaż do imion to trzeba pysio zobaczyć a nie tak w powietrze określać :)
a Marzenka gdzie? kaca leczy czy co ?
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Nie wrz 30, 2012 23:36 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

ruda32 pisze:a Marzenka gdzie? kaca leczy czy co ?

Razem z kotami przesypiałam stres, pod kocykiem. Chciałam Szkło Kontaktowe obejrzec i własnie zauwazyłam, ze się skończyło. Cisza w domu jak makiem zasiał. Moje dziewczyny bawiąc się na korytarzu do domu wbiegały z podkulając ogony w przedpokoju i rozglądając się na prawo - kuchnia i na lewo - łazienka.
Pycho super gośc. mam nadzieję, zę się jednak nie rozchoruje. Właśnie bawi się w wannie kratką od transportera. Miałam mu robic ogłoszenia i przespałam ten czas....

Marzenia11

Post » Pon paź 01, 2012 8:35 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

Pycho zrobiła ładną dużą qpkę :D :D :D ale do wanny :evil: :evil: :evil:

Marzenia11

[poprzednia][następna]