Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
milu pisze:Ja wróciłam, jutro i w piątek jestem normalnie na dyżurach - w tym miesiącu i we wrześniu deklaruję się na te samy pory, co do października nie wiem jeszcze.
kasumi pisze:Wczoraj przy ul. Fieldorfa-Nila (na terenie szpitala Jana Pawła II) natknęłam się na kotkę najprawdopodobniej w ciąży, miejsce na przetrzymanie jest, potrzebna pomoc w łapaniu, klatka łapka i transport do weta. Ktoś chętny pomóc, najlepiej w tym tygodniu, bo w sobotę wyjeżdżam, chyba że po tym czasie ktoś pokieruje akcją (obawiam się jednak że może do tego czasu urodzić) ?
Tweety pisze:kasumi pisze:Wczoraj przy ul. Fieldorfa-Nila (na terenie szpitala Jana Pawła II) natknęłam się na kotkę najprawdopodobniej w ciąży, miejsce na przetrzymanie jest, potrzebna pomoc w łapaniu, klatka łapka i transport do weta. Ktoś chętny pomóc, najlepiej w tym tygodniu, bo w sobotę wyjeżdżam, chyba że po tym czasie ktoś pokieruje akcją (obawiam się jednak że może do tego czasu urodzić) ?
umów się z Robertem, tylko musi od kogoś odebrać klatkę, bo wszystkie "na mieście"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, luty-1 i 774 gości