Wspomnienia...oddam kota z powodu alergii :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 19, 2012 19:33 Re: Wspomnienia..... Tak to się zaczęło...

Ja też bym tylko całowała, ale Bazyl przychodzi na mizianie tylko wtedy kiedy on chce, a Sofcia dała by się wycałować chyba tylko wtedy gdybym w zębach kurczaka trzyma :( takie to łobuzy mam w domciu :twisted:

edytka312

Od: Nie kwi 15, 2012 10:33

Post » Śro cze 20, 2012 7:21 Re: Wspomnienia..... Tak to się zaczęło...

MaryLux pisze:
edytka312 pisze:

Obrazek

czy ktoś chce łapkę do całowania? :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ja chcę! Wszystkie łapki!

Śliczny ten koteczek i fajne ujęcie. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Ostatnio edytowano Śro cze 20, 2012 8:11 przez jasia0245, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Śro cze 20, 2012 7:59 Re: Wspomnienia..... Tak to się zaczęło...

Jasiu jeśli napisałaś ''ta koteczka'' w sensie ona 8O to szybko się popraw bo jak Bazyl to przeczyta to się strasznie obrazi :mrgreen:

edytka312

Post » Śro cze 20, 2012 8:12 Re: Wspomnienia..... Tak to się zaczęło...

edytka312 pisze:Jasiu jeśli napisałaś ''ta koteczka'' w sensie ona 8O to szybko się popraw bo jak Bazyl to przeczyta to się strasznie obrazi :mrgreen:

Wcześniej na innym poście była koteczka i dlatego tak wyszło. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Post » Śro cze 20, 2012 8:25 Re: Wspomnienia..... Tak to się zaczęło...

jasia0245 pisze:
edytka312 pisze:Jasiu jeśli napisałaś ''ta koteczka'' w sensie ona 8O to szybko się popraw bo jak Bazyl to przeczyta to się strasznie obrazi :mrgreen:

Wcześniej na innym poście była koteczka i dlatego tak wyszło. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Wiesz, ja to rozumiem :D Ale jak wytłumaczysz facetowi, że się go pomyliło z kobietą :mrgreen: To niewykonalne :ryk:

edytka312

Post » Śro cze 20, 2012 9:06 Re: Wspomnienia..... Tak to się zaczęło...

edytka312 pisze:
jasia0245 pisze:

Wiesz, ja to rozumiem :D Ale jak wytłumaczysz facetowi, że się go pomyliło z kobietą :mrgreen: To niewykonalne :ryk:

Dobrze, że jeszcze chyba nie nauczył się czytać. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Post » Śro cze 20, 2012 9:25 Re: Wspomnienia..... Tak to się zaczęło...

jasia0245 pisze:
edytka312 pisze:
jasia0245 pisze:

Dobrze, że jeszcze chyba nie nauczył się czytać. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Głowy za to nie dam, ale wiem, że uczył się pisać :mrgreen: (jak wcześniej pisałam ściągną mi klawiature z laptopa) :twisted:

edytka312

Post » Śro cze 27, 2012 17:02 Re: Wspomnienia..... Tak to się zaczęło...

I znowu troszkę zaniedbałam ten mój kociasty wątek, ale jak napisze nowości to mi chyba wybaczycie :oops: Dom, działka, dzieci osobiste :wink: i te przysposobione :wink: hmm doba powinna mieć 48 godzin. Dobrze, że chociaż w kuchni mam pomoc :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Sofcia stara się jak może :1luvu:
Bazyl rośnie i już ma łapki takie jak Sofcia a ma dopiero 4 m-ce 8O i otrzymał etat niańki :mrgreen: Już wyjaśniam dlaczego.
Wczoraj pojechałam do sklepu po żwirek dla kotów, wysiadam z auta i coś mi śmignęło koło śmietnika na trawie. Babska ciekawość wzięła góre i poszłam zobaczyć co to takiego. Paczę a to 8O
Obrazek
Oblazłam teren wszerz i wzdłuż ale ufff nic więcej nie znalazłam :? Wzięłam maleńtasa do samochodu, głaszczę na kolanach i czuję jak mi ciepełko rozchodzi się po udzie :evil: menda mała mnie osikała :evil: i to w takim miejscu,że na upartego mogło by to być moje :evil: a ja muszę kupić jeszcze ten cholerny żwirek :evil: Chwaląc projektantów bluzek naciągnęłam swoją jak tylko się dało, zostawiłam gnoja w samochodzie i zakrywając przód torebką a tył naciągając do granic możliwości poszłam po ten żwirek :? Po powrocie do domu okazało się,że mam zakaz chodzenia po sklepach bo nie potrafie odróżnić żwirku dla kota od kota, wieczorem usłyszałam,że chyba powinnam zacząć szukać sobie DT lub DS 8) i zaczęłam dziękować małemu, że zrobił to co zrobił, na mnie, a nie na siedzenie samochodu bo wtedy to chyba bym nie mogła dotknąć auta, nie mówiąc już o prowadzeniu :twisted: Dziś już jest lepiej. Mały spał sobie smacznie na kolanach TŻa. No właśnie MAŁY 8O bo to według weta on, a ma umaszczenie trikolor 8O sama nie wiem :?

edytka312

Post » Śro cze 27, 2012 17:08 Re: Wspomnienia..... Tak to się zaczęło...

edytka312 pisze:I znowu troszkę zaniedbałam ten mój kociasty wątek, ale jak napisze nowości to mi chyba wybaczycie :oops: Dom, działka, dzieci osobiste :wink: i te przysposobione :wink: hmm doba powinna mieć 48 godzin. Dobrze, że chociaż w kuchni mam pomoc :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Sofcia stara się jak może :1luvu:
Bazyl rośnie i już ma łapki takie jak Sofcia a ma dopiero 4 m-ce 8O i otrzymał etat niańki :mrgreen: Już wyjaśniam dlaczego.
Wczoraj pojechałam do sklepu po żwirek dla kotów, wysiadam z auta i coś mi śmignęło koło śmietnika na trawie. Babska ciekawość wzięła góre i poszłam zobaczyć co to takiego. Paczę a to 8O
Obrazek
Oblazłam teren wszerz i wzdłuż ale ufff nic więcej nie znalazłam :? Wzięłam maleńtasa do samochodu, głaszczę na kolanach i czuję jak mi ciepełko rozchodzi się po udzie :evil: menda mała mnie osikała :evil: i to w takim miejscu,że na upartego mogło by to być moje :evil: a ja muszę kupić jeszcze ten cholerny żwirek :evil: Chwaląc projektantów bluzek naciągnęłam swoją jak tylko się dało, zostawiłam gnoja w samochodzie i zakrywając przód torebką a tył naciągając do granic możliwości poszłam po ten żwirek :? Po powrocie do domu okazało się,że mam zakaz chodzenia po sklepach bo nie potrafie odróżnić żwirku dla kota od kota, wieczorem usłyszałam,że chyba powinnam zacząć szukać sobie DT lub DS 8) i zaczęłam dziękować małemu, że zrobił to co zrobił, na mnie, a nie na siedzenie samochodu bo wtedy to chyba bym nie mogła dotknąć auta, nie mówiąc już o prowadzeniu :twisted: Dziś już jest lepiej. Mały spał sobie smacznie na kolanach TŻa. No właśnie MAŁY 8O bo to według weta on, a ma umaszczenie trikolor 8O sama nie wiem :?

Śliczny maluszek, jaka długa sierść. Ale zaznaczył szybko nową właścicielkę. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Post » Śro cze 27, 2012 17:21 Re: Wspomnienia..... Tak to się zaczęło...

HA HA HA wtedy to wcale nie było śmieszne :wink:

edytka312

Post » Śro cze 27, 2012 17:26 Re: Wspomnienia..... Tak to się zaczęło...

Bazyl wczoraj polował na Małego bałam się, że zrobi mu krzywdę bo jest 15 razy większy
Obrazek

edytka312

Post » Czw cze 28, 2012 10:36 Re: Wspomnienia..... Tak to się zaczęło...

Dzień dobry czwartkowo :D
Maluszek jest taki kochany, że bym go zacałowała :1luvu: Przychodzi do nas na podusię w nocy, wciska się między nas i śpi :1luvu: :1luvu: :1luvu: Jeszcze nie wiem czy maleńtas u nas zostanie bo TZ wydaje się nieubłagany w tym temacie ale ja już na sama myśl,że miałabym go komuś oddać wiem że domek będzie nieodpowiedni :oops: Mój plan to, dać trochę czasu TZowi na oswojenie się z Małym, a później przekonać, że nigdzie nie będzie mu lepiej niż u nas :twisted: Mile widziane propozycję imion dla maleńtasa :D

edytka312

Post » Czw cze 28, 2012 10:40 Re: Wspomnienia..... Tak to się zaczęło...

skoro konsekwentnie nazywasz go maleńtasem, proponuję krótkie i chwytliwe - Tas właśnie :)

masz szczęście do puchatych burasków, co? ;) widać na pierwszy rzut oka, że to naturalnie nowe "rodzeństwo" dla Sofii i Bazyla. trzymam kciuki za decyzję męża - faceci zwykle nie od razu zauważają takie rzeczy :lol:
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Czw cze 28, 2012 11:01 Re: Wspomnienia..... Tak to się zaczęło...

Maupa pisze:skoro konsekwentnie nazywasz go maleńtasem, proponuję krótkie i chwytliwe - Tas właśnie :)

masz szczęście do puchatych burasków, co? ;) widać na pierwszy rzut oka, że to naturalnie nowe "rodzeństwo" dla Sofii i Bazyla. trzymam kciuki za decyzję męża - faceci zwykle nie od razu zauważają takie rzeczy :lol:

No właśnie, a TZ nie rozumie,że rodzeństwa nie można rozdzielać :? Masz rację,że chyba mam szczęście do puchatków i mam nadzieję, że już żadnego nie spotkam na swojej drodze :roll: bo na serio będę musiała szukać sobie DT i DS 8) i napiszę do Timusia :1luvu: że już starczy tych kocich nieszczęść bo już więcej nieprzerobie 8) niech mi już nic nie podsyła :twisted:

edytka312

[poprzednia][następna]