6-MCZNY KOT BEZ ZĘBÓW- KOLEJNA OFIARA WETA-W DS-NOWE ZDJĘCIA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 18, 2012 8:03 Re: 6-MCZNY KOT BEZ ZĘBÓW- KOLEJNA OFIARA WETA- W SWOIM DOMK

Cudne wieści :D

Dziękuję i to bardzo Nowym Dużym, że dali mu dom i swoje serce :1luvu:
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Pt maja 18, 2012 13:19 Re: 6-MCZNY KOT BEZ ZĘBÓW- KOLEJNA OFIARA WETA- W SWOIM DOMK

mam kilka wiadomości o maluchu- wszystkie dobre :D

wczoraj wieczorem sam wyszedł spod łóżka i ułożył się na ręczniku na parapecie :) daje się głaskać, jest strasznym pieszczochem, za każdym razem domaga się więcej głaskania i drapania! w nocy słyszałam jak zwiedza pokój, wchodzi na biurko, krzesło, później 2 godziny bardzo ładnie bawił się myszką z dzwonkiem :D
zjadł dzisiaj rano śniadanko, prawie pół kociego pasztecika i trochę chrupek :ok:
przed chwilą zapoznawałam go z naszą kocicą. na początku maluch chciał do niej podejść, ale został obsyczany i obwarczany... kocica powoli do niego podeszła, cały czas niezadowolona, on się rozpłaszczył, więc rezydentka stwierdziła, że nie jest zagrożeniem :)

natomiast sunia wykazuje umiarkowane zainteresowanie, bardziej kombinuje jak dostać się do kocich misek wstawionych za łóżko, niż do samego kotka:)

wszystko będzie dobrze :1luvu: :lol:

silvanestia

Od: Pt maja 11, 2012 13:54

Post » Pt maja 18, 2012 13:50 Re: 6-MCZNY KOT BEZ ZĘBÓW- KOLEJNA OFIARA WETA- W SWOIM DOMK

silvanestia pisze:mam kilka wiadomości o maluchu- wszystkie dobre :D

wczoraj wieczorem sam wyszedł spod łóżka i ułożył się na ręczniku na parapecie :) daje się głaskać, jest strasznym pieszczochem, za każdym razem domaga się więcej głaskania i drapania! w nocy słyszałam jak zwiedza pokój, wchodzi na biurko, krzesło, później 2 godziny bardzo ładnie bawił się myszką z dzwonkiem :D
zjadł dzisiaj rano śniadanko, prawie pół kociego pasztecika i trochę chrupek :ok:
przed chwilą zapoznawałam go z naszą kocicą. na początku maluch chciał do niej podejść, ale został obsyczany i obwarczany... kocica powoli do niego podeszła, cały czas niezadowolona, on się rozpłaszczył, więc rezydentka stwierdziła, że nie jest zagrożeniem :)

natomiast sunia wykazuje umiarkowane zainteresowanie, bardziej kombinuje jak dostać się do kocich misek wstawionych za łóżko, niż do samego kotka:)

wszystko będzie dobrze :1luvu: :lol:

Cudownie :) kotek potrzebował troszkę czasu ,by poczuć się bezpiecznie. Teraz będzie już tylko lepiej :1luvu: czekamy na zdjęcia. Jak go nazwałaś?
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pt maja 18, 2012 13:52 Re: 6-MCZNY KOT BEZ ZĘBÓW- KOLEJNA OFIARA WETA- W SWOIM DOMK

nie ma jeszcze imienia, szukamy czegoś co będzie pasowało do kocicy (Plotka) i suni (Fama)...
myśleliśmy nad Blefem:D

silvanestia

Post » Pt maja 18, 2012 13:54 Re: 6-MCZNY KOT BEZ ZĘBÓW- KOLEJNA OFIARA WETA- W SWOIM DOMK

silvanestia pisze:nie ma jeszcze imienia, szukamy czegoś co będzie pasowało do kocicy (Plotka) i suni (Fama)...
myśleliśmy nad Blefem:D

Super :ok: :ok: cieszę się zatem ,że Blefik już się zadomawia :)
Obrazek

Goyka

Post » Sob maja 19, 2012 15:17 Re: 6-MCZNY KOT BEZ ZĘBÓW- KOLEJNA OFIARA WETA- W SWOIM DOMK

Super oglądać takie pozytywne relacje!!!! :ryk:
Obrazek

Goyka

Post » Sob maja 19, 2012 18:07 Re: 6-MCZNY KOT BEZ ZĘBÓW- KOLEJNA OFIARA WETA- W SWOIM DOMK

Nowy domku :1luvu:
cudownie,że maluszek tak dobrze daje sobie radę w nowym miejscu :piwa: :dance: :dance2: Kamień spadł mi z serca!

I jaki humor dopisuje, widzę po polowaniu na ulubioną myszkę :wink:

A Plotka jaka grzeczna dziewczynka. Ploteczko może powoli nowy intruz da się polubić :ok: i nie trzeba będzie syczeć.

I tylko jeszcze zdjęcia Famy brak do pełnej kocio-psiej ekipy,poprosimy jak się uda.

Uwielbiam jedno,które oglądałam. Jak duża haszczyca ma w futrze maleńkie kocię :ryk:

Wszystkiego dobrego :ok:

tabo10

Od: Nie lip 31, 2011 14:24

Post » Sob maja 19, 2012 18:23 Re: 6-MCZNY KOT BEZ ZĘBÓW- KOLEJNA OFIARA WETA- W SWOIM DOMK

Swietne imię, Blef :lol:
Jeszcze mi się skojarzyło "Bajer" ;)

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

Post » Sob maja 19, 2012 18:27 Re: 6-MCZNY KOT BEZ ZĘBÓW- KOLEJNA OFIARA WETA- W SWOIM DOMK

Ostatnio edytowano Nie maja 20, 2012 20:17 przez Aleba, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Zbyt duże zdjęcia zamieniłam na linki

silvanestia

Post » Sob maja 19, 2012 18:37 Re: 6-MCZNY KOT BEZ ZĘBÓW- KOLEJNA OFIARA WETA- W SWOIM DOMK

sesja C u d o :D
Fama cudo i jakie miałyście podobne umaszczenie :wink: kolory jesieni :D
Piękne!

tabo10

Post » Pon lip 23, 2012 15:14 Re: 6-MCZNY KOT BEZ ZĘBÓW- KOLEJNA OFIARA WETA- W SWOIM DOMK

dostałam kilka nowych zdjęć od silvanestia, czyli z nowego domku kocurka i nie mogę się powstrzymać, by je pokazać :mrgreen: . Mam nadzieję,że silvanestia nie będzie mi miała za złe,że odbieram Jej tą przyjemność :)

nie mogłam się powstrzymać jak zobaczyłam te wtulone futra i tą akceptację kocurka przez kocią rezydentkę Plotkę :1luvu: Uwielbiam takie zakończenia i takie zdjęcia :1luvu: :dance: :dance2: :love: :love: :piwa: :spin2:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kocio jakoś tak zmężniał,wydoroślał,jakiś całkiem inny! Gdyby nie uszko,to bym go nie poznała :mrgreen: I zdjęcia śliczne.Widać wprawne oko robiło :)
Podziwiajcie :D

tabo10

Post » Pon lip 23, 2012 15:19 Re: 6-MCZNY KOT BEZ ZĘBÓW- KOLEJNA OFIARA WETA- W SWOIM DOMK

nie mam nic przeciwko, jestem dumna z Malucha! chociaż już nie wypada go tak nazywać, bo rośnie naprawdę szybko:)

silvanestia

Post » Pon lip 23, 2012 15:20 Re: 6-MCZNY KOT BEZ ZĘBÓW- KOLEJNA OFIARA WETA- W SWOIM DOMK

i jeszcze jedno :love: :love: :love: :

Obrazek

tabo10

Post » Wto lip 24, 2012 7:37 Re: 6-MCZNY KOT BEZ ZĘBÓW- KOLEJNA OFIARA WETA-W DS-NOWE ZDJ

Takie zdjecia to radosc dla oka i serca!! Silvanestia nie masz kolezanki ktora zaopiekowalaby się jego kolega-ofiara tego samego weta-kotka bez oczka :( on tak dlugo czeka :(
Obrazek

Goyka

[poprzednia][następna]