Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Afera ma dziś na imię Milka i pięknie na nie reaguje. Wyraźnie faworyzuje Krzyśka, ale ja kojarzę się jej z jedzeniem. Przybiega do mnie i prowadzi mnie do lodówki , pod którą stoją jej miseczki. Potrafi bardzo dużo zjeść, ma niesamowity apetyt. Milka jest bardzo delkiatna, ale ma charakterek. Szanujemy koty z charakterkiem:). Lubi głaski, ale na ręce niekoniecznie. Szaleje z piłeczkami, bardzo lubi się bawić. Jest czyściochem, lubi też szczotkowanie, pręży się z lubością i podstawia pod czesanie. Rozumie komendy: chodź, weź, idź, gdzie piłeczka... Uwielbiamy naszą Milkę, jest naszą pociechą. Dziękujemy, Joanno:)
Milusia jest rozumną kotą z charakterkiem. Poznajemy się nawzajem, my ją a ona nas. Chętna do zabawy, zwłaszcza uwielbia laserek i wieczorem prowokuje nas do zabawy. Nie lubi na ręce, ale biorę ją delikatnie i jeszcze delikatniej stawiam na podłogę, żeby miała dobre skojarzenia. Rano lubi głaski, ale czasem atakuje nas jak igiełki pazurkami i ząbkami. Boję się korzystać z obcinacza, ale bardzo przydałoby się zrobić jej taki zabieg. Milusia nie lubi zostawać sama w domu, jak wychodzimy jest wyraźnie smutna, za to pięknie się z nam wita i zawsze czeka przy drzwiach. Kilkakrotnie zabraliśmy ją do ogrodu mojej mamy, potem nie chciała z nami wracać:). Biegała za muchami, skubała trawkę, robiła sobie wyścigi, ogólnie była w szoku. Nie wiem jeszcze kiedy, ale na pewno zaadoptujemy dla niej przyjaciela. Mamy takie doświadczenie, że dwa chowają się lepiej:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: BeataK-J, Google [Bot], MruczkiRządzą, puszatek i 351 gości