miszelina pisze:I zostana same duze i/lub dzikawe koty
to będziemy przerabiać na duże miziaste koty

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:I zostana same duze i/lub dzikawe koty
miszelina pisze:Wczoraj była dziewczyna oglądać koty (DT z możliwością DS, jak się dogada z jej kocurkiem). Najbardziej zainteresowana była Różyczką, ew. Frankiem. Ma dać znać w najbliższym czasie.
Dzisiaj ma podejść pani (była na Dniu Kota) w sprawie rudasków, tak więc czeka mnie upojny wieczór co najmniej do 20.00. Wypuszczę Franka i postaram się trochę ogarnąć szufladę z lekami, bo mam wrażenie, że niektóre są już nieco przeterminiowane
O której spotkanie? Wywiesiłabym info dla wolontariuszy spoza Miau....
annakreft pisze:miszelina pisze:I zostana same duze i/lub dzikawe koty
Tweety pisze:annakreft pisze:miszelina pisze:I zostana same duze i/lub dzikawe koty
Pączek już się sam przerobił, na Drukarskiej gryzł i drapał
klikacie codziennie tutaj http://schroniska.offre.pl w Ostródę? jesteśmy tuż za premiowaną 10-tką i niedużo nam brakuje aby do niej wskoczyć.
Tweety pisze:
już nie, pani musi zostać dłużej w pracy. Kto jest jutro po południu i o której? Ewentualnie Miszelino do której jesteś w sobotę, bo pani ma zajęcia na uczelni i może się trochę urwać ale nie całkiem
Spotkanie w sobotę o 17:30?
Tweety pisze:miszelina pisze:Wczoraj była dziewczyna oglądać koty (DT z możliwością DS, jak się dogada z jej kocurkiem). Najbardziej zainteresowana była Różyczką, ew. Frankiem. Ma dać znać w najbliższym czasie.
Dzisiaj ma podejść pani (była na Dniu Kota) w sprawie rudasków, tak więc czeka mnie upojny wieczór co najmniej do 20.00. Wypuszczę Franka i postaram się trochę ogarnąć szufladę z lekami, bo mam wrażenie, że niektóre są już nieco przeterminiowane
O której spotkanie? Wywiesiłabym info dla wolontariuszy spoza Miau....
już nie, pani musi zostać dłużej w pracy. Kto jest jutro po południu i o której? Ewentualnie Miszelino do której jesteś w sobotę, bo pani ma zajęcia na uczelni i może się trochę urwać ale nie całkiem
Spotkanie w sobotę o 17:30?
Tweety pisze:
klikacie codziennie tutaj http://schroniska.offre.pl w Ostródę? jesteśmy tuż za premiowaną 10-tką i niedużo nam brakuje aby do niej wskoczyć.
paw pisze:co do oczka Salomona, to gdyby się pani doktor pytała to jest spuchnięte (trzecia powieka mu się nasuwa i ma wąską źrenicę) od soboty, od poniedziałku wieczorem zakraplam je Dicortineffem i nie ma poprawy
aha miszelino, dopiszę w komentarzu pod zdjęciem Dyźka na MMK, że jest pod opieką AFN - może stamtąd przyjdzie jakiś odzew? i może dać do ogłoszeń jakieś zdjęcie kasumi , bo ładnie na nich wyszedł ?
paw pisze:o kurczę, to może ja jutro podjadę na drukarską, bo 2 razy widziałam też jak kaszlał, myślałam ze się zakrztusił a to może ta chlamydia... ??
tylko z dojazdem krucho, widzę że 128 jeździ teraz tylko do ronda grunwaldzkiego, a gdzie jest ten szybki tramwaj???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 89 gości