Kuki FeLV+ już w swoim domku:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 27, 2012 21:07 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Dzisiaj jechalysmy z Kuki na sygnale do weta bo nam odchodzila :cry:
Dostala zastrzyki i kroplowke, ale co zastaniemy jutro ? Az strach pomyslec.
Jutro z rana jedziemy znowu do weta. Mam nadzieje, ze to tylko dzisiejsze zalamanie ?
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Pon lut 27, 2012 22:29 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Kuki lubi odwalać numery, ale myślę, że ma świadomość, że nie może nas teraz zostawić. Białaczka to g...o straszne, ale trzeba mieć nadzieję.
W środę będziemy z Martą i odbędziemy z nią gadkę umoralniającą, że nie wolno już więcej kichy odstawiać. No!

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Pon lut 27, 2012 23:27 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Kochana malutka, trzymaj się i nie strasz cioteczek. Musi być dobrze, musi.
Dziewczyny czy Kuki miała w ogóle robione choćby podstawowe analizy?
Obrazek

marioka

Od: Wto wrz 06, 2011 13:39

Post » Wto lut 28, 2012 8:45 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

No napędziła nam strachu mała. Jestem ciekawa, jak ona dzisiaj się czuje po tej kroplówce i czy apetyt wróci?
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Wto lut 28, 2012 12:27 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Iza z Kukisią są teraz u weta, mała zasnęła pod kroplówką i pochrapuje. Liczę na to, że po głodówce żołądek jej się uspokoi.

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Wto lut 28, 2012 14:41 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

.... Kuki :1luvu: trzymaj się kochaniutka :(
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Wto lut 28, 2012 17:43 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Mam nadzieje, ze po wizycie u weta wszystko dobrze. Mysle o Kuki caly czas :1luvu:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Wto lut 28, 2012 19:45 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Ale bieda :(
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto lut 28, 2012 20:46 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Kuki wczoraj bardzo grzecznie zachowywała się w samochodzie, czekając na swoją kolejkę do weta, nawet zaciekawiona co się działo za oknem, choć był mały wypadek z .... ;)

Obrazek
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Post » Wto lut 28, 2012 20:48 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

nie wiem jak teraz czuje się po dzisiejszej kroplówce i antybiotykach, pewnie dziewczyny coś napiszą...
Kod:

lula11

Post » Wto lut 28, 2012 22:06 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Juz jestem i zdaje relacje.
Dzisiaj byla znowu kroplowka i zastrzyki, a takze czyszczenie uszek bo zagniezdzil sie swiezbowiec. Kuki nie byla zadowolona syczala na nas i gryzla ( sama przyjemnosc bo Kuki nie ma zabkow ). Temperatury nie bylo. Po powrocie dostala apetytu zjadla pol saszetki royalka na jelitka, wieczorem druga polowke. Szukala innego jedzonka, ale na razie niestety musi byc lekka glodoweczka, bo kupki straszne i z wygladu i z zapachu. Dzisiaj dostala pierwsza dawke Interferonu. Jutro powtorka z rozrywki i znowu na Szczecin do weta. Modle sie, zeby juz bylo tylko lepiej.

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Wto lut 28, 2012 22:27 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

MalgWroclaw pisze:Antybiogram.

:)

Trzymam kciuki mocne za Kuki, moje białaczkowe tez rózne "fazy'przechodziły,dlatego nalezy wierzyc ,ze damy radę :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lut 29, 2012 0:03 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

lula11 pisze:Kuki wczoraj bardzo grzecznie zachowywała się w samochodzie, czekając na swoją kolejkę do weta, nawet zaciekawiona co się działo za oknem, choć był mały wypadek z .... ;)

Obrazek

Maly ? To malo powiedziane 8O :oops:

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Śro lut 29, 2012 21:15 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Dzisiaj Kuki miala gosci, Kochane cioteczki doprowadzaly Kukisie do normalnosci. Bylo delikatne mycie mokra szmatka, lekkie czesanie szczoteczka i taka piekna pojechala do weta. Tam kroploweczka, zastrzyki i czyszczenie uszek. Apetyt ma w miare dobry. Jutro przerwa od weta, a w piatek jedziemy znowu. Tak bardzo bym chciala, zeby stan sie znowu nie pogorszyl. Musi byc dobrze :1luvu:

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Śro lut 29, 2012 21:22 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Czekałam na wieści, bo cioteczki jeszcze się nie odezwały. A jak z pysiem, czy coś dostała na te nadżerki? Mam nadzieję, że z każdym dniem powolutku, ale będzie coraz lepiej :ok: Myślę o tobie malutka cały czas :1luvu:
Kod:

lula11

[poprzednia][następna]