Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Randa pisze:proponuję rozdzielenie ogłoszeń na 3 koty i to te, które nadal przebywają w Wólce
janna019 pisze:viewtopic.php?f=1&t=138703&start=30
janna019 pisze:Jeszcze wam powiem, że jutro jadę na wizytę PA dla mojej Melbuni. Proszę trzymać kciuki![]()
Randa pisze:proponuję rozdzielenie ogłoszeń na 3 koty i to te, które nadal przebywają w Wólce
kassja pisze:Patmol pisze:to 257 jest z bazarków?
mogę tak zapisać na pierwszej stronie?
bo teraz jest oddzielnie o kasie z bazarków (od Ciebie 257)
i oddzielnie o wpłacie na konto pinokio_
Wyjaśniam:
ja, jako ja przelałam na konto 50zł
ja, jako kassja z bazarków przelałam na konto 173zł + 257zł = 430zł
Zaznaczyłam, że pieniążki są do dyspozycji pinokio_ i ona zdecyduje, co jest najbardziej potrzebne, czy karma, czy leki, czy szczepienia, czy benzyna, czy ...
pinokio_ pisze:Wlasnie dowiedzialam sie od Pani Teresy, ze przyszla paczka, a w niej saszetki. . . . baaaaaardzo duzo i baaaardzo sie ucieszyla i baaaaardzo dziekuje, z całego serca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kasiu, za bazarki bardzo dziekuje. Wszystkim Wam kochane bardzo dziekujemy za pomoc, ja i p. Teresa i p. Stanisław i psy i koty.
AniHili pisze:Dobrze więc, zatem niech ktoś wybierze koty, dla których robimy ogłoszenia ;) Potrzebuję jak najlepszej jakości fotek, chwytającego za serce tekstu (to akurat mogę wymyślić sama :> ) i kogoś, kto udostępni swój adres mailowy do aktywacji niektórych ogłoszeń oraz osobę kontaktową z tel./mailem.
Randa pisze:Tak można moje dane kontaktowe, dziś prześlę wszystko, na pierwszy rzut INKAi na jaki adres przysłac
Randa pisze:Moja propozycja to Inka i Szaro-Buraska( są 3 kotki szare w wieku 3 lat, plus koty szare, więc może na ogłoszenie jednego szarego kota uda się kilka szarych wyadoptować),
a co do trzeciej propozycji - decydujcie cioteczki :D
Ps. Widziałam wczoraj Pirata....leżał rozwalony na łóżku i wypoczywał, je i zaczął się załatwiać, może jego pańcia się tu zarejestruje
zgłos koniecznie tutaj viewtopic.php?f=13&t=104901janna019 pisze:Melba nie idzie do tego domu i nie dawajcie żadnego kota na Lipową 37/4.. pewnie będzie szukać małego kociaka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Szymkowa i 816 gości