Szczytno 6. Kocie dzieci w schronie. BEZ DT ODEJDĄ !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 20, 2012 21:57 Re: Szczytno 6. Matwiej znów w schronisku :(

ACHA13 pisze:Przylepa ma kolejną szansę aby pojechać do KŚ,jeżeli da się złapać pojedzie za tydzień.

8O 8O 8O

akurat przyjadą konkretnie po Przylepę? :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob sty 21, 2012 10:16 Re: Szczytno 6. Matwiej znów w schronisku :(

Marzenia11 pisze:
ACHA13 pisze:Przylepa ma kolejną szansę aby pojechać do KŚ,jeżeli da się złapać pojedzie za tydzień.

8O 8O 8O

akurat przyjadą konkretnie po Przylepę? :ok: :ok: :ok:

Nie.To my mamy transport w tamte okolice,a KŚ ma cały czas miejsce dla niej,więc jeżeli kolejna próba łapania się powiedzie to Przylepa tam trafi.

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Sob sty 21, 2012 10:19 Re: Szczytno 6. Matwiej znów w schronisku :(

Najważniejsze, żeby tę kotkę wreszcie wyciągnąć... bo nie może mieć ciągle pecha :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob sty 21, 2012 15:32 Re: Szczytno 6. Matwiej znów w schronisku :(

Może zajrzyjcie do tego wątku:

viewtopic.php?f=13&t=138093&p=8468536#p8468536

Wrzuciłam tam informację o Matwieju i są pytania:

ewexoxo napisał(a):
ksb napisał(a):
A może Matwiej z tego wątku:

viewtopic.php?f=1&t=137727&hilit=Matwiej

znane są losy Martwieja? rozumiem, że teraz jest w schronisku? ciekawa jestem też czy był zapoznany z kuwetką? kurcze, u nas nowy dywan, miekki, gęsty i wysoki - idealny do siurania i kupania
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Sob sty 21, 2012 16:13 Re: Szczytno 6. Matwiej znów w schronisku :(

Dziękuję za czujność. Już dzwonię do Basi :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob sty 21, 2012 16:18 Re: Szczytno 6. Matwiej znów w schronisku :(

Basia pewnie w Olsztynie z kociastymi na przeglądzie u weta.

Nie odbiera telefonu.
Chciałabym się z nią pokonsultować, bo ona w Szczytnie

Napiszę tyle co wiem
- Matwiej na pewno był kotem domowym - kuweta powinna być normą
- na pewno nie wysyłany byłby do DS "z marszu", czyli przegląd, ewentualne podleczenie, sprawdzenie kuwetowe...
- Kurczę - to byłaby dla niego szansa....

Nie chcę nic ustalać bo nie jestem miejscu...
Na razie Basia nie odbiera telefonu

Tak czy owak jutro jedziemy do Szczytna po kociaste do Marty do DT i psinkę też do DT w Wa-wie... możnaby było coś ustalić

Już nie bzdyrzę - czekam na Basię horacy 7, niech się wypowie.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Nie sty 22, 2012 16:28 Re: Szczytno 6. Matwiej znów w schronisku :(

Matwiej i Kuro już u mnie w DT.Byłam w schronisku nakarmiłam koty ,wygłaskałam .Niestety nie wszystkie są ,chyba ,że siedziały pod dachem a tam nie mogę zajrzeć.Na pewno odeszły dwa maluszki biało-bury i jeszcze jeden.Jest trochę fotek lecz sama robiłam zdjęcia to nie najlepsza.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie sty 22, 2012 18:11 Re: Szczytno 6. Matwiej, Kuro, Fiodor, Brygida w DT

Kasiu poszły maile z fotkami kotów.Madzia to ta kicia którą głaszczę na fotkach ,czyli na pewno nie zdziczała.Madzia kaszle ,kicha niestety wile z kotów kaszle,ma katar,część z nich ma biegunki.Na cito ratunku potrzebuje nowy kot w strasznym stanie burasek.Bez pomocy nie poradzi sobie.

horacy 7

Post » Nie sty 22, 2012 19:00 Re: Szczytno 6. Matwiej, Kuro, Fiodor, Brygida w DT

horacy 7 pisze:Kasiu poszły maile z fotkami kotów.Madzia to ta kicia którą głaszczę na fotkach ,czyli na pewno nie zdziczała.Madzia kaszle ,kicha niestety wile z kotów kaszle,ma katar,część z nich ma biegunki.Na cito ratunku potrzebuje nowy kot w strasznym stanie burasek.Bez pomocy nie poradzi sobie.

Wstawiam zdjęcia.
Tutaj burasek, o którym napisała Basia. Straszny widok :cry:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Nie sty 22, 2012 19:04 Re: Szczytno 6. Matwiej, Kuro, Fiodor, Brygida w DT

po_prostu_kaska pisze:
horacy 7 pisze:Kasiu poszły maile z fotkami kotów.Madzia to ta kicia którą głaszczę na fotkach ,czyli na pewno nie zdziczała.Madzia kaszle ,kicha niestety wile z kotów kaszle,ma katar,część z nich ma biegunki.Na cito ratunku potrzebuje nowy kot w strasznym stanie burasek.Bez pomocy nie poradzi sobie.

Wstawiam zdjęcia.
Tutaj burasek, o którym napisała Basia. Straszny widok :cry:

Zobaczcie jak on sie garnie do człowieka,ma straszna biegunkę jest wyłysiały ,brudny i łagodny ,mruczący na już potrzebuje ratunku. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Nie sty 22, 2012 19:08 Re: Szczytno 6. Matwiej, Kuro, Fiodor, Brygida w DT

Zdjęcia Madzi

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Nie sty 22, 2012 19:29 Re: Szczytno 6. Matwiej, Kuro, Fiodor, Brygida w DT

Matko , ten burasek faktycznie wygląda strasznie .Bez pomocy na pewno nie da rady. :!:

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Nie sty 22, 2012 19:33 Re: Szczytno 6. Matwiej, Kuro, Fiodor, Brygida w DT

straszna bida :-( tylko płakać się chce
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Nie sty 22, 2012 19:39 Re: Szczytno 6. Matwiej, Kuro, Fiodor, Brygida w DT

ewexoxo pisze:straszna bida :-( tylko płakać się chce

Ile ja łez wylewam wracając ze schroniska mało kto wie ,często po prostu boje się iść i patrzeć.Jak zaczną się wiosną pojawiać śliczne maleństwa które później umierają masowo na pp ,to przeżywam koszmar.

horacy 7

Post » Nie sty 22, 2012 19:40 Re: Szczytno 6. Matwiej, Kuro, Fiodor, Brygida w DT

Dotarliśmy do domu.
Meldujemy się... ale trzeba kociarnię oporządzić i trochę odpocząć.
Smutek nad tym co w schronie...
ale jednak mała radość, że kolejne zwierzaki dostały szansę na życie :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]