Moje czternaście skarbów cz.1 ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 22, 2011 19:56 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Wpłaciłam parę złotych. Lidko trzymaj się :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw gru 22, 2011 20:16 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

viewtopic.php?f=13&t=137226 tu ktoś szuka białego kota,ale to bardzo daleko
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Czw gru 22, 2011 22:45 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Dziekuje dziewczyny , napisałam też tam o kotce kurcze nigdzie jej nie chcą ......A ja mam też teraz związane ręce...

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Czw gru 22, 2011 23:09 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

lidka02 pisze:Dziekuje dziewczyny , napisałam też tam o kotce kurcze nigdzie jej nie chcą ......A ja mam też teraz związane ręce...

Lidka, tak jak napisałem na wątku Łukaszka: wstaw zdjęcia kotki, jak chcesz możesz wysłać do mnie i ja je wstawię. Trzeba ją ogłosić, może też zrobić jak Łukaszkowi wydarzenie na Facebooku. W końcu należy pomagać szczęściu, nie? ;)

Adam
aburacze

Post » Pt gru 23, 2011 0:43 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

za Białą... za ciepłe domowe święta dla niej... :ok: :ok: :ok:

za szczepienia we wtorek :ok: :ok: :ok:

no i żebyś odpoczęła w te Święta... żeby był czas dla rodziny, dla Ciebie, dla kotów.. wytłumacz im, ze to tylko na czas jakiś, a jak to przetrwacie wspólnie to już będzie normalnie, dobrze i spokojnie.
Pogłaszcz je ode mnie i powiedz, ze wszystko będzie dobrze :wink: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt gru 23, 2011 9:20 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pt gru 23, 2011 20:35 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Albom ślepy albo nie umiem czytać. Prześledziłem wątek ale nie znalazłem na jakie konto wysłać grosza.... :oops: A mogę troche wesprzeć akcję. A jak z Marcelekiem?
www.siechnice24.pl
Obrazek Obrazek

jimmy_lodolamacz

Od: Śro wrz 23, 2009 20:26

Post » Pt gru 23, 2011 23:46 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

jimmy_lodolamacz pisze:Albom ślepy albo nie umiem czytać. Prześledziłem wątek ale nie znalazłem na jakie konto wysłać grosza.... :oops: A mogę troche wesprzeć akcję. A jak z Marcelekiem?

Faktycznie, przydałoby się takie info na samym początku wątku. Zaraz wkleję do swojego postu - na szczęście udało mi się być drugim ;)

A tu są informacje:
http://www.fundacjakot.pl/index.php?opt ... y&Itemid=7

Potrzebujemy pomocy dla Pani Lidii ze Strzelna w sfinanowaniu szczepień dla 14 kotów, które ma pod opieką. Strzelno jest małą miejscowością , w której nie ma schroniska dla zwierząt ani programu sterylizacji. Pani Lidia stara się pomóc chociaż części potrzebujących w sposób racjonalny i przemyślany, dlatego koty pod jej opieką są przede wszystkim wysterylizowane. Dostają odpowiednią karmę i jeśli potrzeba są leczone, a następnie wydawane do odpowiednich domów. Koszt jednego szczepienia to około 40 zł.
Przy braku jakiejkolwiek pomocy z zewnątrz i gminnych programów zapobiegania bezdomności zwierząt i nadpopulacji, bardzo ciężko jest prywatnej osobie ponosić ciągle takie koszta. Dlatego prosimy o jakiekolwiek wpłaty na konto fundacji z dopiskiem: "Strzelno"; liczy się każda kwota.

KONTO FUNDACJI:
BZ WBK S.A. III O/Toruń
07 1090 1506 0000 0001 0369 0336

Adam
aburacze

Post » Pt gru 23, 2011 23:50 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Oj, zobaczyłem że w pierwszym poście Lidki moderator zmienił zdjęcia na linki, bo były za duże :( Lidka, umiesz to poprawić, czy Ci przygotować mniejsze?

Adam
aburacze

Post » Nie gru 25, 2011 14:29 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Adam jak możesz to popraw te zdjęcia , dzięki .Nawala mi komp ....więc sorki .Marcelek na razie ok troche się obija ale sobie chłopak radzi .....Dziś na osiedlu siedział kot szary duży skóra i kości :cry: tak płakał , zawołałam go podszedł ma złamany ogon , z kołtuniona przy ogonie sierść nie ma wszystkich ząbków i jednego kła na dole jest kastrowany ,dałam mu troche jeść to zrobił po chwili kupkę samą trawą :cry: .................

lidka02

Post » Nie gru 25, 2011 15:08 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Dzięki za życzenia :s1: Też życzę wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku Tobie i wszystkim którzy tu zaglądają :)

W drugim poście umieściłem poprawione zdjęcia - są trochę zmniejszone i mam nadzieję że moderator ich już nie wyrzuci.

Biedny ten kot :cry: Trawą? 8O

Adam
aburacze

Post » Nie gru 25, 2011 15:51 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Szary to dzisiejszy koteczek :(
Biała to kotka z ulicy tu taj jest u mnie w piwnicy ale niestety mieszkajacy tam już mój inny kot ją przegania .......

lidka02

Post » Nie gru 25, 2011 16:04 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Ktoś mi napisał ze testy mogą być fałszywe , i że jeżeli test wyjdzie fałszywie ujemny i go za szczepie to moga mi koty umierać .....Nie chciała bym żeby koty po szczepionce mi odchodziły , nie stać mnie na dwa razy robienie testów .......

lidka02

[poprzednia][następna]