Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
XAgaX pisze:Agneska pisze:XAgaX pisze:Henia pisze:XAgaX pisze:I naprawdę nie rozumiem, po co ścigasz mnie w innych wątkach i zaczepiasz/quote]
ewar pisała tylko dlatego w innych wątkach żeby pomóc kotce !
Ale od tego jest PW. Szybciej i milej.
aha, dopiero doczytałam:meggi 2 pisze:osoba która pozbyła się kotki
proponuję zapoznać się z sytuacją, w takiej atmosferze rozmawiać nie będziemy.
Alez nikt nie prosi o rozmowe, jedynie o pomoc kotce.
Nadal uważam, że kotce pomogłam, zgodnie z zaleceniem wetek. I nie pozbyłam się jej jak niektórzy insynuują.
skaskaNH pisze:XAgaX - dość już o Tobie
wątek jest o kotce - pomóż jej na ile możesz i chcesz, reszta jest zbędnym offtopem.
meggi 2 pisze:Można prosić o namiary do tych wspaniałych wetów, chętnie zadzwonie,
porozmawiam i zapytam jakie mają doswiadczenia w oswajaniu kotów.
Piszesz w swoich postach, że Ciebie nigdy nie ma w porze karmienia, to może łaskawie jeden raz byś się zjawiiła i rozpoznała kotke.
Jak to nie pozbyłaś się kotki, po prostu pozbyłaś się problemu dla swojej wygody , nikogo nie prosząc o pomoc.
Zofia&Sasza pisze:Ogloszenia sa zawsze zrywane. Niec niezwyklego w tym nie ma.
Przepraszam za brak polskich liter.
Iwonami pisze:Ogłoszenia są zrywane wszędzie, nie ma to żadnego znaczenia dla sprawy. Szukam kotki na Mokotowie i Ochocie, co tydzień jeżdżę i uzupełniam, bo też są zrywane.
XAgaX proponuję zostawić w spokoju, upór i brak dobrej woli tej kobiety jest tak zapiekły, że nie ma sensu dalej się do niej zwracać o cokolwiek. W opowieści o weterynarzach nie wierzę, bo inaczej nie byłoby takiego oporu z podaniem kontaktu do nich.
Jeśli tylko będę na Starówce, rozejrzę się z pewnością. Rozumiem, że szukamy biało burej kotki, w końcu tak wielu takich kotek nie ma, ja spotykam najwięcej czarnych i burych, zresztą te z białym są lepiej widoczne. I to jest jakiś minimalny atut w tej sytuacji.
Trzymam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zofia&Sasza pisze:Iwonami pisze:Ogłoszenia są zrywane wszędzie, nie ma to żadnego znaczenia dla sprawy. Szukam kotki na Mokotowie i Ochocie, co tydzień jeżdżę i uzupełniam, bo też są zrywane.
XAgaX proponuję zostawić w spokoju, upór i brak dobrej woli tej kobiety jest tak zapiekły, że nie ma sensu dalej się do niej zwracać o cokolwiek. W opowieści o weterynarzach nie wierzę, bo inaczej nie byłoby takiego oporu z podaniem kontaktu do nich.
Jeśli tylko będę na Starówce, rozejrzę się z pewnością. Rozumiem, że szukamy biało burej kotki, w końcu tak wielu takich kotek nie ma, ja spotykam najwięcej czarnych i burych, zresztą te z białym są lepiej widoczne. I to jest jakiś minimalny atut w tej sytuacji.
Trzymam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drugi jest taki, że na Starówce jednak nie ma dużego ruchu kołowego, no i jak na tę porę roku jest ciepło. Wczoraj sebow mi doniósł, że jedna z okolicznych karmicielek widziała nową buro-białą kotkę. Może?
Zofia&Sasza pisze:Iwonami pisze:Ogłoszenia są zrywane wszędzie, nie ma to żadnego znaczenia dla sprawy. Szukam kotki na Mokotowie i Ochocie, co tydzień jeżdżę i uzupełniam, bo też są zrywane.
XAgaX proponuję zostawić w spokoju, upór i brak dobrej woli tej kobiety jest tak zapiekły, że nie ma sensu dalej się do niej zwracać o cokolwiek. W opowieści o weterynarzach nie wierzę, bo inaczej nie byłoby takiego oporu z podaniem kontaktu do nich. Również w niemoc co do zdjęć, bo są niewyraźne. Ja dałabym jakiekolwiek by one nie były.
Trzymam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drugi jest taki, że na Starówce jednak nie ma dużego ruchu kołowego, no i jak na tę porę roku jest ciepło. Wczoraj sebow mi doniósł, że jedna z okolicznych karmicielek widziała nową buro-białą kotkę. Może?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Szymkowa i 832 gości