Czy tą zimę przeżyję?TAK Albin w Ds w Warszawie!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 10, 2012 16:08 Re: Czy tą zimę przeżyję?TAK Albin już w cudownym DT !!

OlaLola pisze:Dziękujemy w imieniu swoim i Albinia. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Halbina i co z domkiem?

nie ma za co :wink: wznowiłam bazarek,może coś się jeszcze uzbiera :kotek:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto sty 10, 2012 22:23 Re: Czy tą zimę przeżyję?TAK Albin już w cudownym DT !!

jak tam rozmowy z Albisiowym potencjalnym domkiem?
i co u Was?:)
7ksiezyc

Post » Wto sty 10, 2012 22:37 Re: Czy tą zimę przeżyję?TAK Albin już w cudownym DT !!

czekamy na potwierdzenie, że pan odbierze Albisia w piątek, ja rozmawiałam z panem i kotem :-) przez telefon, widziałam też zdjecia kocurka i domu (więcej niż te, które wkleiłam), rozmowa trwała kilkadziesiąt minut, ankieta nei wzbudziła zastrzeżeń, pan zgadza się na podpisanie umowy adopcyjnej i warunki fundacji, więc... czekamy...

A u nas... od wczoraj, od 22.30 nowy: https://picasaweb.google.com/117151998760523020654/Tygrys#

mię Kajko
Płeć samiec
Data urodzenia (nie wiek) he he... ma kilka miesięcy, myślę, że coś siedem - dziewięć
Kastracja nie
Szczepienia nie
Stosunek do kotów one go osaczają, na razie brak danych
Stosunek do psów panikował, ale na razie brak pewości
Stosunek do dzieci nie mam pojęcia
Kontakt do opiekuna halban@autograf.pl
Opis, uwagi. młody, dość duży, bardzo miziasty wobec człowieka, delikatny, płakał na deszczu i pchał sie do klatki schodowej i do ludzi o 22.00, ale jest czysty i nie rzucił sie na jedzenie... kuwetkuje

myślę, że go ktoś wywalił, bo niekastrowany, to zaczął znaczyć albo po prostu zaczęło go być czuć

ma czyściuteńkie uszy

pazury nieprzycięte

strasznie mnie wczoraj przytulał, ocieral się, oplatał
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Wto sty 10, 2012 22:54 Re: Czy tą zimę przeżyję?TAK Albin już w cudownym DT !!

no to trzymam :ok: :ok: :ok: za Albisia domek i na dobre wieści :)
fajny z niego kotuś :mrgreen:

a ten nowy - fajny tygrysek, może zaczął znaczyć? taki ma miły pyszczek :)

a ta tri w albumie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
7ksiezyc

Post » Wto sty 10, 2012 22:59 Re: Czy tą zimę przeżyję?TAK Albin już w cudownym DT !!

https://picasaweb.google.com/117151998760523020654/Tricolorka# tri z Bytomia, też się wpraszała komuś do garażu... :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Wto sty 10, 2012 23:04 Re: Czy tą zimę przeżyję?TAK Albin już w cudownym DT !!

cudna :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ja to się nigdy na tri napatrzeć nie mogę, jak malowane są :1luvu: :1luvu: :1luvu:
niech się też dziewczynie jakiś fajny domek trafi :ok:
7ksiezyc

Post » Śro sty 11, 2012 13:41 Re: Czy tą zimę przeżyję?TAK Albin już w cudownym DT !!

strasznie się cieszę i trzymam kciuki Albinio. A skąd domek jest ??
Ukochaj go ode mnie mocno :1luvu: :1luvu: :1luvu:

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Śro sty 11, 2012 23:37 Re: Czy tą zimę przeżyję?TAK Albin już w cudownym DT !!

Domek z samej stolicy, Olu... pan będzie w piątek ok. 16.00 :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Czw sty 12, 2012 13:40 Re: Czy tą zimę przeżyję?TAK Albin już w cudownym DT !!

To Albiś do Warszawy pojedzie??
Ja sięm chcem pożegnać :roll:

OlaLola

Post » Czw sty 12, 2012 19:02 Re: Czy tą zimę przeżyję?TAK Albin już w cudownym DT !!

nie wiem, czy zdążysz, to ma być już jutro ok. 16.00... :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Czw sty 12, 2012 19:51 Re: Czy tą zimę przeżyję?TAK Albin już w cudownym DT !!

Nie ja tylko tak o napisałam, a czym Pan przyjeżdża autem?

OlaLola

Post » Czw sty 12, 2012 23:04 Re: Czy tą zimę przeżyję?TAK Albin już w cudownym DT !!

tak, jedzie z Krakowa do mnie, potem do domu...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pt sty 13, 2012 11:29 Re: Czy tą zimę przeżyję?TAK Albin już w cudownym DT !!

mam nadzieję, że Albin nie będzie się stresował podróżą, jak kotka ode mnie jechała do DS do Warszawy to Państwo kupili Feliwaya, psiknęli dwa rady do transporterka, potem jeszcze podczas podróży i Zuzia nawet nie miauknęła. Mam nadzieję, że Pan się zaopatrzy. :roll:

OlaLola

Post » Pt sty 13, 2012 23:09 Re: Czy tą zimę przeżyję?TAK Albin już w cudownym DT !!

i jak tam Albiś? :mrgreen:
odjechał?
7ksiezyc

Post » Sob sty 14, 2012 3:12 Re: Czy tą zimę przeżyję?TAK Albin już w cudownym DT !!

Pan przyjechał ok. 16.00, zaopatrzony i przejęty, wypił herbatkę, poznał część mojego stadka - głównie psy :wink: i wymieniliśmy różne spostrzeżenia i uwagi. Rozmowa pewniła mnie, że pan i jego rodzina kochają koty. Umowa została podpisana. Podjechaliśmy jeszcze do Formicy, Albiś dostał drugą dawkę strongholda, przeczyściliśmy mu uszka, pan wysłuchał uwag weterynaryjnych. Potem nadeszła pora pożegnania. Albiś został wymiziany w imieniu Olaloli i jego sponsorów, którym mrucząc serdecznie podziękował za wszystko! Potem już uspokojony, w szeleczkach został umieszczony w kontenerku. Pan rozłożył cały tył samochodu, przygotował dla kota nawet kuwetę na czas podróży. Pojechali. Mama nadzieję, że mały wylozował, a najlepiej, gdyby się po prostu przespał... Muszę sprawdzić, czy dostałam jakiś email po podróży z nowego domku. Pan obiecał zdjęcia za jakiś czas.

Trzymajmy kciuki za jego aklimatyzację i przyjaźń z czarnym rezydentem, ponoć to kociak z ADHD :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

[poprzednia][następna]