Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 14, 2011 22:37 Re: Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

czy kot juz w nowym domu :?: będą jakieś fotki :?: :kotek:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro gru 14, 2011 22:40 Re: Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

shrek1 pisze:Jesteście śmieszni!!!!!!!!!!!!!!!!! To jak jesteście tacy madrzy to przelewajcie co miesiąc na moje konto pieniądze bo nie jestem w stanie sama sie utrzymywać. Ludzie są w tragicznych sytuacjach a Wy, przepraszam, nic o życiu nie wiecie!!!!!!!!!!!!!!!

A skąd wiesz?!Myślisz ,że tylko ty jesteś w tragicznej sytuacji?Myślisz,ze nie byliśmy nigdy w takiej? Bardzo się mylisz.
Ale może właśnie życie nauczyło wielu z nas innego spojrzenia na świat i otoczenie. Nie bądź płytka i nie oceniaj pochopnie.Robisz dokładnie to co zarzucasz to innym.Każdy z nauki jakie nam funduje tzw życie,rodzina,praca ... wyciąga inne wnioski i inne kroki podejmuje na przyszłość.Czasem chroniąc wbrew światu to co dla każdego jest najcenniejsze. Życzę ci byś sobie poukładała swe sprawy.I pogodziła się z tym,że to będzie życie bez kota.Życzę ci abyś potrafiła życzyć swemu kotu szybkiego zapomnienia i ukojenia w tęsknocie.Byś pozwoliła mu cieszyć się życiem.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro gru 14, 2011 22:51 Re: Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

Shrek jest jeszcze u mnie, jutro wieczorem już nie... Nie wiem już co robić???????????????. Facet mnie chyba nie rozumie bo mówi że nie powinniśmy układać sobie życia pod kota!!!!!!!!! Nie mam gdzie mieszkać!!!!!!!!!!

shrek1

Od: Sob gru 10, 2011 9:47

Post » Śro gru 14, 2011 22:54 Re: Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

Agneska!!!!!!!!!!!!!! Shrek zostaje ze mna, nikomu go nie oddam, tylko jeszcze nie wiem gdzie będę mieszkac?????????????????????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

shrek1

Post » Śro gru 14, 2011 22:57 Re: Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

shrek1 pisze:Shrek jest jeszcze u mnie, jutro wieczorem już nie... Nie wiem już co robić???????????????. Facet mnie chyba nie rozumie bo mówi że nie powinniśmy układać sobie życia pod kota!!!!!!!!! Nie mam gdzie mieszkać!!!!!!!!!!

to twój facet.U Agneski będzie bezpieczny.
Obrazek

ASK@

Post » Śro gru 14, 2011 23:11 Re: Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

Czyli ty mnie rozumiesz? To mam oddać kota i układać sobie życie? Cieszyć sie z małych przyjemności wiedząć że gdzieś daleko jest mój Shrek który tęskni za mną? Który juz nie słyszy mojego głosu a ja nie czują go w łóżku,jego ciepła na moich nogach i tego figlarnego spojrzenia jak dostaje smakołyki? To boli,bardzo!!!!!!!!!!!!!!

shrek1

Post » Śro gru 14, 2011 23:54 Re: Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

Jesteśmy umówione na jutrzejszy wieczór.

Shrek1 jest w trudnej sytuacji życiowej, podjęcie decyzji o oddaniu lub zatrzymaniu kota na pewno nie będzie łatwe.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro gru 14, 2011 23:55 Re: Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

shrek1 pisze:Jesteście śmieszni!!!!!!!!!!!!!!!!! To jak jesteście tacy madrzy to przelewajcie co miesiąc na moje konto pieniądze bo nie jestem w stanie sama sie utrzymywać. Ludzie są w tragicznych sytuacjach a Wy, przepraszam, nic o życiu nie wiecie!!!!!!!!!!!!!!!

Przecież miałaś co miesiąc przysyłać pieniądze na utrzymanie kota. Nagle okazuje się, że to Tobie trzeba przysyłać, bo nie jesteś w stanie się utrzymać?

Edit: Shrek, czy Ty masz pracę?

Edit2: Co się stało, że nagle zostałaś bez mieszkania? Na forum są prawnicy; może potrzebujesz pomocy?
Ostatnio edytowano Czw gru 15, 2011 0:48 przez vega013, łącznie edytowano 2 razy

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro gru 14, 2011 23:59 Re: Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

shrek1 pisze:Shrek jest jeszcze u mnie, jutro wieczorem już nie... Nie wiem już co robić???????????????. Facet mnie chyba nie rozumie bo mówi że nie powinniśmy układać sobie życia pod kota!!!!!!!!! Nie mam gdzie mieszkać!!!!!!!!!!

A dlaczego zaraz "układać życie pod kota"? Kot nie jest drogi w utrzymaniu, nie wymaga rewolucyjnych zmian w życiu. A tak w ogóle - pisałaś, że Twój facet kocha tego kota, a jedynie jego ojciec to barrrdzo zły człowiek.

Czy zauważyłaś, że wpadasz z jednej skrajności w drugą? Raz błagasz o zabranie "małej przeszkody", żebyś mogła ułożyć sobie życie i założyć rodzinę, potem zmieniasz zdanie... Ehhh, u Agneski kot będzie miał poczucie bezpieczeństwa i będzie zaopiekowany.

vega013

Post » Czw gru 15, 2011 20:49 Re: Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

Co tam z kotkiem?

Bryska4

Od: Sob paź 25, 2008 17:59

Post » Czw gru 15, 2011 21:38 Re: Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

Bryska4 pisze:Co tam z kotkiem?

Też się martwię...

vega013

Post » Czw gru 15, 2011 22:39 Re: Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

Jedzie już do DT :cry: :cry: :cry: :cry: . Agnes jest aniołem dla kotów i dziękuję jej za wszystko! Nastał ciężki okres dla Shreka i dla mnie. Może kiedyś tu jeszcze zajrzę?

shrek1

Post » Czw gru 15, 2011 23:35 Re: Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

Dla Shreka nastał dobry okres, teraz już nie będzie dla nikogo przeszkodą!
Mam nadzieje ze znajdzie dobry, kochający go dom na zawsze!

a Ty sobie poradzisz, nie dramatyzuj, dość już Twoich dramatów - według mnie nieszczerych - zresztą masz "ukochanego" i zamieszkasz z "cudownym" przyszłym teściem - teraz nic tylko brać się i rodzinę zakładać bez przeszkód ...

3maj się kocie Shreku :ok: :ok: :ok: :kotek:
7ksiezyc

Post » Pt gru 16, 2011 8:18 Re: Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

Jednak kot pojechał do DT.
Szumne deklaracje,płacze i takie tam smutasy mogą zostać wyrzucone do kosza.
Tylko teraz radosne życie sobie układać bez tzw przyjaciela :cry: co to jest przeszkodą wielką w drodze do szczęścia.
Kota żal bo pierwsze dni mogą być dla niego trudne.Oby sił i hartu ducha kotu starczyło. Wiem jak koty mogą przeżywać porzucenie przez swych "kochających" właścicieli.
Trzymam mocno kciuki za futrzanego własciciela. I tylko za niego. Bo on nizcemu nie jest winien a na niego spadła cała odpowiedzialność.
Obrazek

ASK@

Post » Pt gru 16, 2011 9:00 Re: Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

Agneska wie wszystko... wy nie musicie. Agneska podaj mi numer konta fundacji bo wczoraj zapomniałam o tym. I czekam na info co do Shreka. Jest ciężko ale nikt nie mówił że będzie łatwo. Cały czas myślę o Shreku...

shrek1

[poprzednia][następna]