Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Jest nas dużo.....Szczecin.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 09, 2011 15:37 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

to chyba jakaś czarna seria, bo mi też :evil:
najgorzej, że kapnęłam się trochę późno - padł programator, a pralka nie stopuje prania, tylko po odwirowaniu zaczyna od nowa, wyłącza się po 4-tym razie...a ja nastawiam pranie i wychodzę... Mój rachunek za prąd i wodę za ostatni miesiąc (przychodzi tu łącznie) wprawił mnie w osłupienie - jakbym prowadziła fabrykę jakąś :evil:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Pt gru 09, 2011 17:50 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

No widzisz....W mojej momentalnie włącza sie koniec prania.
Nie poradzę sobie bez pralki.Nie ma mowy.Zwłaszcza teraz zimą.Zeby było zabawniej kocury z Tęczy ,te wykastrowane oczywiscie leja mi gdzie popadnie.Na czysciutkie, pachnące rzeczy .Ledwo zdażę położyc.Az mi żal kotek.One są czysciutkie i nawet nie moga skorzystać.Serio te kocury coraz bardziej działaja mi na nerwy.Nie wiem czy powodem tego jest Felek po wypadku w klatce ale jest naprawde nieciekawie.

Miałam bardzo dobra pralkę.Swietnie dopierała wszystko.Dobrej firmy Whirpol z systemem oszczedzania wody.Kupilismy ją chyba o ile sie nie mylę 6 lat temu, razem z lodówkozamrażarką.Momentalnie nam wszystko wtedy padło.Spłacalismy rok czasu kredyt bo było tego ponad 3000 zł.Ale wyjścia nie było.I teraz taki numer.
Bojler to pewnie Mąż uratuje, gaz musze nabić, bo przecież koty musza mieć ciepło w altance.Ja też musze sie ogrzać, bo jak jade w tamta strone prawie 3 km rowerem, to też mnie nieraz nieżle wywieje.Teraz ta pralka....Pewnie bede szukać używanej.Za pare groszy.Tyle ze w tym miesiącu to w żaden sposób nie idzie w parze z moimi wierzytelnosciami.Musze rozliczyc kilka spraw.Czasem biore puszki czy piasek na kredyt.Nie wyobrażam sobie zeby teraz tych Ludzi zawieżć.Styczeń pod względem finansowym moze byc lepszy ale do stycznia ...to nie wiem.

Musze iść.Weszłam po jedzenie i zeby sie napic cos cieplego.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pt gru 09, 2011 17:59 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Mojej mamie też padł whirpool jakieś dwa miesiące temu :? .

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pt gru 09, 2011 20:11 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Zapraszam na ostatni dubajski bazarek:

viewtopic.php?f=20&t=136768
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Pt gru 09, 2011 22:03 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Jesteś Aniołem. :lol: Dziękujemy Kochana :1luvu: :D :1luvu:

iza71koty

Post » Nie gru 11, 2011 7:03 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

No daliśmy wczoraj nieżle czadu :lol: .Kociaki w altance dostały mnóstwo ciepełka. :D Mamy gaz!!! I cały worek kocy. :D Wybrałam świetne, mieciutkie.Kilka polarków.Było milutko i przyjemnie.Tylko znów musze odsunąć sofe. Wiadomo po co i wysprzątac pod spodem. :| Poza tym wszędzie w altance czysciutko. :D Kotki dostały swieże posłanka a nawet owcze cieplutkie chodniczki.cały worek pozbierałam w altance , wyrzuciłam i zastapiłam świeżynką.Babcia Zuszków która śpi w budce na zewnatrz, dostała wczoraj dwie bluzy polarowe.Cieplutkie i miłe.

A wogóle to mieliśmy wczoraj od rana kupę roboty.Jakos sie udało wiele spraw załatwić.Dzisiaj Maż będzie walczył z pralką i patrzał czy coś uda sie jeszcze uratować. :roll: :|

Dostałam wczoraj kocyki z Hurtowni. :1luvu: :D Dużo. :D Cieplutkie, milutkie. :D Bardzo ich potrzebowalismy.Wczoraj wymieniłam w domu cały asortyment.O dziwo sikające kocurki z Teczy ,wczoraj niespecjalnie sikały.Jak wróciłam z karmienia to zamarłam.Wszystkie koty grzecznie spały poprzytulane do siebie na świezutkich posłankach.A było ładnie i kolorowo, bo wybrałam troche świetnych kocy i bardzo ładnych kolorowych wełniaczków.Dziękujemy z Całego Serca. :1luvu: :1luvu: :1luvu: To dla nas Ogromna Pomoc. :D

iza71koty

Post » Nie gru 11, 2011 7:52 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Dołożyłam troszkę w ostatnim poście, jakby Ktoś miał ochotę zajrzeć.

viewtopic.php?f=20&t=136690&start=30

iza71koty

Post » Nie gru 11, 2011 14:37 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Kciuki za pralkę.Oby się dała naprawić :ok:

wiora

Post » Nie gru 11, 2011 17:27 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

wiora pisze:Kciuki za pralkę.Oby się dała naprawić :ok:

dołączam się do :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Nie gru 11, 2011 22:19 Re:

...
Ostatnio edytowano Wto wrz 18, 2012 17:15 przez ka_towiczanka, łącznie edytowano 1 raz
ka_towiczanka

Post » Pon gru 12, 2011 10:16 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

ka_towiczanka pisze:Witajcie dziewczyny, jesteście ze Szczecina, panna, która zrobiła to temu kotu też....
viewtopic.php?f=1&t=136257

Może to szukanie igły w stogu siana, ale takie okrucieństwo nie powinno ujść bezkarnie, ani jej ani weterynarzowi. Jeśli możecie, zaangażujcie się dyskretnie w te sprawę. Osoba ta śledzi forum z ukrycia, już zaciera ślady.

czytałam :evil:
niestety,nie jestem ze Szczecina ale zaciskam mocno kciuki aby udało się ją namieżyć.
(epitety na określenie tego czegoś,chyba zostawie dla siebie :? )

wiora

Post » Pon gru 12, 2011 12:50 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Kochani jest żle.A nawet bardzo żle. :| Padł programator.Początkowo Maż myslał że zasilanie wody ale niestety.W tej chwili Ania prowadzi za nas Licytację na Allegro.Mąż wypatrzył uzywaną niedroga pralkę Boscha.O ile jednak cena sie wywinduje do konca licytacji nie wiemy.Wczoraj była zupełnie inna.Dodatkowy problem to taki ze trzeba ja sobie samemu znieść z IV PIĘTRA i przywieżć.Równoczesnie oddalismy programator do naprawy.Moze cos uda sie zrobic.Moze....to napewno byłoby lepsze rozwiazanie i mniej zachodu ale chwilowo nic nie wiadomo.

iza71koty

Post » Pon gru 12, 2011 12:55 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Iza , a jaka jest cena tej pralki na allegro?

wiora

Post » Pon gru 12, 2011 12:55 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Chciałabym Gorąco Podziekować :D Wszystkim Osobom Licytującym :1luvu: :1luvu: :1luvu: na naszych bazarkach.Te bazarki to zabezpieczenie na okres Swiateczno Noworoczny dla kotów.Jest to kilka dni wolnego i niestety ogromne wydatki z tym związane. :| Dzieki Wam :1luvu: :D :1luvu: oraz Ogromnej pracy Ani :1luvu: i mojemu wkładowi, udało nam sie wykonać ubiegloroczny mój plan a nawet z nadwyżką. :D Dzieki Licytacji bedziemy w stanie mam nadzieję zadowolić kociaki :D na Swięta.Nasze plany to 2 worki karmy Royal Canin w dwóch rodzajach.To będzie prawdziwy Bal!!! :1luvu: :D dodatkowo mamy małe co nie co jeśli chodzi o zebrane wczesniej przysmaczki .Wszystko zostanie pokazane na zdjęciach ,kiedy juz karma do nas dotrze. :D

iza71koty

Post » Pon gru 12, 2011 12:56 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

wiora pisze:Iza , a jaka jest cena tej pralki na allegro?

Chwilowo najwyzsza oferta to 112.50 ale Licytacja konczy sie dopiero po 21.00.Wczoraj cena była o połowe nizsza.

iza71koty

[poprzednia][następna]