wiele osób szukając swojego kota przygarnia innego biednego

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mikela pisze:super robota z tym zbiorczym postem, ruda32![]()
ruda32 pisze:mikela pisze:super robota z tym zbiorczym postem, ruda32![]()
Dziękujęi nie ukrywam ,że zmotywowała mnie Iwonami
tak mi strasznie głupio było ,że taki bałagan narobiłam
ruda32 pisze:Spokojnie , nie mam żadnych urazów ,możesz zgłaszać swoje uwagi IwonaRzeczywiście było niejasno a nie o to chodzi.Wątek miał pomagać ,więc powinien być przejrzysty.
Z tymi datami dobry pomysł popracuję nad tym.
Nie ma takiej opcji ,żeby ktoś jeszcze mógł edytować posty,jakby współzałożyciel?
mikela pisze:ruda32 pisze:Spokojnie , nie mam żadnych urazów ,możesz zgłaszać swoje uwagi IwonaRzeczywiście było niejasno a nie o to chodzi.Wątek miał pomagać ,więc powinien być przejrzysty.
Z tymi datami dobry pomysł popracuję nad tym.
Nie ma takiej opcji ,żeby ktoś jeszcze mógł edytować posty,jakby współzałożyciel?
Pierwszy post może edytować tylko autor, zalogowany na swoim koncie.
"Współwłaściciela" system chyba nie przyjmie- masz tylko jedno pole do logowania. Tak mi się przynajmniej wydaje, ale może napisz do któregoś z modów.
Jakimś wyjściem byłoby udostępnienie komuś hasła do swojego konta, ale to już musiałabyś mieć zaufanie do tej osoby
XAgaX pisze:http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zg ... Z339542537
15 Grudnia na Nowym Bieżanowie, w okolicach ulicy Duża Góra, zaginął kotek. Wabi się Emi, reaguje na imię, jest bardzo przyjazny. Na szyi nosi różową obróżkę z dzwoneczkiem. Emi jest członkiem naszej rodziny, strasznie go kochamy, bardzo za nim tęsknimy i martwimy się o niego, dlatego jeśli widziałeś gdzieś naszego kotka - zadzwoń: 790-694-318
http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zg ... Z304007896
W dniu 4 sierpnia zaginęła czarna kotka drobnej budowy ,wiek około 6 lat,bardzo proszę o kontakt jeżeli ktoś widział takiego kotka w okolicy Smoleńsk lub w całkiem innym rejonie. Najprawdopodobniej mogła zostać wywieziona w inne miejsce i porzucona(znak szczególny to wystający dolny kieł po złamanej szczęce) .Nagroda dla znalazcy ,telefon kontaktowy 790896766.Bardzo tęsknimy
marzena81 pisze:To i ja wspomnę jeszcze o swoim kotku... Zaginął w lipcu, dzięki ogłoszeniom zgłosiła się do mnie Pani, ktora oddawała go do Schroniska dla Zwierząt w Wałbrzychu i znikł... Nie ma go pod żadnym adresem, ani w schronisku! Jakby zapadł się pod ziemię... Tu opisałam szczegółowo sprawę "przekrętów" w schronisku... Może ktoś coś wie... proszę o pomoc... viewtopic.php?f=1&t=137217
dziękuję 886 268 330 Marzena
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 758 gości