Monkey po wypadku:(((.. Sch. Łódź, drastyczne:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 18, 2011 0:06 Re: Monkey potrzebuje plastra by żyć.. Sch. Łódź, drastyczne:(

Mysza 1 z dogo zgodziła się przekazać plastry dla Monkeya. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bardzo proszę o następujące dane:

"Podaj mi rozmiary rany i adres do wysyłki to podeślę"

Czy też wysyłać na adres schroniska? A może jakoś do CC?
Obrazek

Obrazek

teapot

Od: Nie maja 04, 2008 10:52

Post » Wto paź 18, 2011 5:48 Re: Monkey potrzebuje plastra by żyć.. Sch. Łódź, drastyczne:(

teapot pisze:Mysza 1 z dogo zgodziła się przekazać plastry dla Monkeya. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Super :ok: :ok:

Wymiary plastrów chyba były gdzieś wyżej ( bodajże 30x30 )
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto paź 18, 2011 7:23 Re: Monkey potrzebuje plastra by żyć.. Sch. Łódź, drastyczne:(

teapot pisze:Mysza 1 z dogo zgodziła się przekazać plastry dla Monkeya. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

tak, optymalny wymiar to 30 x 30, ale CoolCaty pisała, że i najmniejsze się przydają, bo ona te plastry przycina i dopasowuje do rany.
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto paź 18, 2011 7:23 Re: Monkey potrzebuje plastra by żyć.. Sch. Łódź, drastyczne:(

dubel :oops:
Ostatnio edytowano Wto paź 18, 2011 7:33 przez Georg-inia, łącznie edytowano 1 raz
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto paź 18, 2011 7:30 Re: Monkey potrzebuje plastra by żyć.. Sch. Łódź, drastyczne:(

Super, ale się cieszę :1luvu: :ok:
Myślę, że plasterki można wysłać do lecznicy lub schroniska.
Adres CC poda na pewno.
Ostatecznie można też przysłać do mnie, a ja je przekażę

alata - kotx2 proponowała właśnie takie rozwiązanie :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Wto paź 18, 2011 7:46 Re: Monkey potrzebuje plastra by żyć.. Sch. Łódź, drastyczne:(

Teraz doczytałam...jaki piękny ten Monkey :1luvu: .
Nie wyobrażam sobie bólu, jak musiał i musi odczuwać...
Za kilka dni postaram sie pomóc choć trochę...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto paź 18, 2011 9:53 Re: Monkey potrzebuje plastra by żyć.. Sch. Łódź, drastyczne:(

JA MAM TAKA PROPOZYCJĘ

Niech każda z osób, która ma chęć pomóc idzie do pierwszej lepszej apteki kupi tyle plastrów na ile pozwalają jej finanse i wyśle priorytetem na adres schroniska.
Dzwoniłam do kilku lokalnych aptek i te plastry są zazwyczaj dostępne.
Ja właśnie sie wybieram na pocztę.

Myślę, że tak będzie najszybciej i najsprawniej bo z przelewami to jest różnie, moga "iść" kilka dni. Już nie mówiąc o tym kiedy takie konto będzie założone, potem z tego konta trzeba wypłacić i iść do apteki. To dosyć długo..
Tymczasem przesyłka priorytetowa dojdzie szybko, do celu i odrazu będzie wykorzystana :)

Będę również zobowiązana jeśli ktoś umieści tu na forum aktualne informacje na temat zdrowia Monkey'a.

katarina11

Od: Wto paź 18, 2011 9:43

Post » Wto paź 18, 2011 10:13 Re: Monkey potrzebuje plastra by żyć.. Sch. Łódź, drastyczne:(

katarina11 pisze:JA MAM TAKA PROPOZYCJĘ

Niech każda z osób, która ma chęć pomóc idzie do pierwszej lepszej apteki kupi tyle plastrów na ile pozwalają jej finanse i wyśle priorytetem na adres schroniska.
Dzwoniłam do kilku lokalnych aptek i te plastry są zazwyczaj dostępne.
Ja właśnie sie wybieram na pocztę.

Myślę, że tak będzie najszybciej i najsprawniej bo z przelewami to jest różnie, moga "iść" kilka dni. Już nie mówiąc o tym kiedy takie konto będzie założone, potem z tego konta trzeba wypłacić i iść do apteki. To dosyć długo..
Tymczasem przesyłka priorytetowa dojdzie szybko, do celu i odrazu będzie wykorzystana :)

Będę również zobowiązana jeśli ktoś umieści tu na forum aktualne informacje na temat zdrowia Monkey'a.

popieram, nie będzie niejasności, kotek jest pod opieką schroniska i moim zdaniem wyglądało by to co najmniej nieładnie gdybyśmy zbierali na niego pieniądze na prywatne konta, tym bardziej, ze to może komuś się nie spodobać i zrobi się afera. List polecony priorytetowy nie jest drogi, plastry nie są ciężkie
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Wto paź 18, 2011 10:19 Re: Monkey potrzebuje plastra by żyć.. Sch. Łódź, drastyczne:(

Tylko w dalszym ciągu nie wiem, czy chodzi o Granuflexy.
Obrazek Obrazek Obrazek

Simran

Od: Czw cze 23, 2011 15:31

Post » Wto paź 18, 2011 10:39 Re: Monkey potrzebuje plastra by żyć.. Sch. Łódź, drastyczne:(

właśnie, poprosimy wyraźnie i dużymi literami napisać, o jaki typ plastra chodzi i do tego raz jeszcze adres schroniska :kotek: :ok:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Wto paź 18, 2011 13:10 Re: Monkey potrzebuje plastra by żyć.. Sch. Łódź, drastyczne:(

CoolCaty pisze:Schronisko dla Zwierząt
ul. Marmurowa 4
91-610 Łódź
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto paź 18, 2011 13:55 Re: Monkey potrzebuje plastra by żyć.. Sch. Łódź, drastyczne:(

Już ustaliłam
plasterki najlepiej wysyłać na adres lecznicy:

Centrum Dr Siedla
ul. Pojezierska 93
91-341 Łódź
gabinet wet.

Jeśli ktoś chce wysłać na adres schroniska - też może, ale bez żadnych dopisków:
Schronisko dla Zwierząt
ul. Marmurowa 4
91-610 Łódź
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Wto paź 18, 2011 14:09 Re: Monkey potrzebuje plastra by żyć.. Sch. Łódź, drastyczne:(

Obrazek

GRANUFLEX.

Jeśli jest tu ktoś, kto ma kontakt z opiekunami Monkeya w schronie to zapytajcie, czy będą używać Chitopanu u Monkiego.

Mam małe opakowanie napoczęte, prawie pełne może będzie Monkiemu potrzebne...

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Wto paź 18, 2011 14:20 Re: Monkey potrzebuje plastra by żyć.. Sch. Łódź, drastyczne:(

O rany, jaki to śliczny i słodki kotek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

emoka

Od: Nie paź 09, 2011 17:21

[poprzednia][następna]