Moderator: Estraven
Anda i koty 

kotka doroty pisze:Zatem moje drogie kto ma ochotę strzelić sobie kielicha ,wypić drinka lub lampkę wina ,ewentualnie delektowac się naleweczką to proszę bardzoJest okazja

shira3 pisze:A ja myślę i myślę nad...głosowaniem....śledzę wątek Unsa i mam strasznie mieszane uczucia....co prawda chłopak podobno wytłumaczył się darczyncom ale nie na forum.....tajemnicze to jakieś dziwnie.....Jeśli tu nie miejsce i czas, powiedzcie - usunę ten post ale mnie to dręczy...
Dzyśka pisze:shira3 pisze:A ja myślę i myślę nad...głosowaniem....śledzę wątek Unsa i mam strasznie mieszane uczucia....co prawda chłopak podobno wytłumaczył się darczyncom ale nie na forum.....tajemnicze to jakieś dziwnie.....Jeśli tu nie miejsce i czas, powiedzcie - usunę ten post ale mnie to dręczy...
shira ja Cię rozumiem, też mi się to nie podoba, ale podobno chłopak wytłumaczył się naszej jasdor i ona mówi, że jest OK. Muszę przyznać, ze moje głosowanie w tym miesiącu opiera się na moim zaufaniu do jasdor.
villemo5 pisze:Choć ten jego idealizm dziecinny wkurza mnie niemożebnie.
villemo5 pisze:Dziewczyny!!! Jak mnie ten Uns wkurzył, to nie macie pojęcia!!! Bo te tajemnice i to wszystko naprawdę dość dziwnie wyglądało...

Anda i koty 
Mulesia pisze:A ja dzisiaj dla odmiany wiozłam mamę na Szpitalny Oddział Ratunkowy.
Nawaliło jej serce.
(...)
Krótko mówiąc dzień do bani.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości