Ogonka w swoim Domu:-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 02, 2011 19:04 Re: Szukasz Przyjaciela na zimowe dni- pokochaj małą Ogonkę

Bianka 4 pisze:Jolu, co się stało?

:?: :?: :?:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie paź 02, 2011 19:10 Re: Szukasz Przyjaciela na zimowe dni- pokochaj małą Ogonkę

Jolu co się dzieje? :(

Jouluatto

Od: Wto mar 03, 2009 14:38

Post » Nie paź 02, 2011 20:03 Re: Szukasz Przyjaciela na zimowe dni- pokochaj małą Ogonkę

JolaJ pisze:Nic nie będę pisać bo to wszystko jest beznadziejne i nie chce mi się żyć na tym przeklętym świecie.
Idźcie sobie na wesołe wątki i dziękuję że byłyście.

Jolu, nie wyganiaj dziewczyn na inne wątki bo Ogonce trzeba znaleźć ten dom. Nie ma, że nie.

Ogonka ma się jak w ubiegłym tygodniu- nie ma pogorszenia, dostaje antybiotyk.
Jola mówi, że humor ma słabszy niż kiedy była na ulicy czemu się akurat nie dziwię. Schronisko to sytuacja ekstremalna.
Sytuację ratowałby DT, ale wszyscy zakoceni po uszyska :(

p.s.
Jolu, kiedy słońce już nie grzało weszła do środka, ułożyła się na poduszce, pogadała trochę- także nie martw się- nie śpi na wybiegu.
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Wto paź 04, 2011 7:11 Re: Szukasz Przyjaciela na zimowe dni- pokochaj małą Ogonkę

podrzuce Ogonkę!!! siedzenie w schronie jest okropne. Wizyta też, niezależnie od tego jak się ma kot ktorego odwiedzamy.
Nie można opuszczać wątku czyli Ogonki - ona jest w potrzebie!!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro paź 05, 2011 9:12 Re: Szukasz Przyjaciela na zimowe dni- pokochaj małą Ogonkę

Ja też :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro paź 05, 2011 9:14 Re: Szukasz Przyjaciela na zimowe dni- pokochaj małą Ogonkę

Ponowię pytanie - czy Ogonka ma pakiet ogłoszeń i allegro i jeśli tak to na jakich portalach? :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro paź 05, 2011 9:16 Re: Szukasz Przyjaciela na zimowe dni- pokochaj małą Ogonkę

TAK, MA OGŁOSZENIA OD NIEDZIELI.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Śro paź 05, 2011 9:19 Re: Szukasz Przyjaciela na zimowe dni- pokochaj małą Ogonkę

a na jakich portalach? Bo moze można jeszcze na kolejnych, zeby ruszyć z mega kampanią :wink: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Śro paź 05, 2011 23:21 Re: Szukasz Przyjaciela na zimowe dni- pokochaj małą Ogonkę

Ok, JolaJ rozumiem ze nie potrzebujesz pomocy i radzisz sobie świetnie.

Ogonko - za domek! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Czw paź 06, 2011 8:40 Re: Szukasz Przyjaciela na zimowe dni- pokochaj małą Ogonkę

[quote="Marzenia11"]Ok, JolaJ rozumiem ze nie potrzebujesz pomocy i radzisz sobie świetnie.

Co to ma znaczyć? Znów próbujesz mnie kontrolować czy nagle postanowiłaś pomóc Ogonce?
Na czym ma polegac ta pomoc, na tym że sprawdzisz czy faktycznie są ogłoszenia? Jeśli masz coś mądrego w zanadrzu to słucham.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Czw paź 06, 2011 8:44 Re: Szukasz Przyjaciela na zimowe dni- pokochaj małą Ogonkę

JolaJ - przeginasz. Sorry, nie mam ochoty ani powodu Cię sprawdzac :!: :!: :!: :!: :!: :!: Skąd ten pomysł?
Kota mi szkoda, chciałam poprosić Adama o ogłoszenia, stąd pytanie, na jakich portalach już ma, ale skoro Ty wiesz lepiej i lepiej znasz moje intencje to no comments.
Jest domek na oku, szukający pingwinka - poprosiłam wczoraj Biankę o fotki, ale w takim razie radź sobie sama.

Wiesz.... zastanów się czasami nad swoimi interpretacjami bo naprawdę są dziwaczne i bezpodstawne.

Ja znikam z wątku.
I tak jest masa kotów do ogłaszania - chciałam tylko pomóc, ale jesli nie to jednego mniej.
EOT

edit: i jeszcze - od dwóch dni co najmniej rozmyslałam, aby namowić smarti na wzięcie Ogonki na dt skoro tyle kotów idzie do adopcji... skutecznie mnie do tego zniechęciłas a sama też nic nie robisz aby znaleźc jej dt.
Jedyne co to pięknie się załamujesz i przeżywasz i obrażasz mnie chcącą naprawdę pomóc.
Jestem w szoku. Nic to.

Marzenia11

Post » Czw paź 06, 2011 9:22 Re: Szukasz Przyjaciela na zimowe dni- pokochaj małą Ogonkę

Dokładnie tak myślałam...

Co do Twojego pytania- mam na myśli Twoje zamartwianie się o moje koty, a szczególnie o Buri. Obawiałaś się tak strasznie czy im się krzywda nie dzieje!!!
Marzena, myslałaś że ten ktoś mi tego nie powtórzy? Serio?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Czw paź 06, 2011 9:27 Re: Szukasz Przyjaciela na zimowe dni- pokochaj małą Ogonkę

:D
Ostatnio edytowano Nie gru 04, 2011 15:03 przez JolaJ, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Czw paź 06, 2011 12:20 Re: Szukasz Przyjaciela na zimowe dni- pokochaj małą Ogonkę

pięknisia:
Obrazek
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Pon paź 24, 2011 23:10 Re: Szukasz Przyjaciela na zimowe dni- pokochaj małą Ogonkę

podrzucam Ogonkę. Piękna jest dziewczyna :1luvu:
Obrazek Obrazek

jamkasica

[poprzednia][następna]