Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
olafen pisze:Rozmawiałam też krótko z panią doktor i przede wszystkim należy zrobić biopsję tego guza. Rozmaz właściwie nie wiele pokazuje. Badań na FeLV nie miała jeszcze - ale lekarka sugeruje, że to może być białaczka, ale nie z Felv, tylko jakaś tam inna.
NAJSZCZĘŚLIWSZA WIELKIE WIELKIE DZIĘKI
olafen pisze:Taka jak u człowieka, ona mi tłumaczyła, ale to już zbyt skomplikowane dla mnie. Muszę jeszcze dziś przekazać mamie, aby jutro zrobiono to FeLV.
olafen pisze:Coś w tym jest
Anna61 pisze:Broszka pisze:olafen, Punia została zgłoszona do pomocy z funduszu onkologicznego![]()
Fundusz może dofinansować badania diagnostyczne, operację czy leczenie - zapraszamy na wątek funduszu (link w banerku w moim podpisie)
Szkoda tylko, że gdy moja Gagusia umierała to nikogo to nie obeszło...ale rozumiem, są równi i równiejsi.
Bardzo przepraszam olafen, chyba mnie rozumiesz.
mamut pisze:Anna61 pisze:Broszka pisze:olafen, Punia została zgłoszona do pomocy z funduszu onkologicznego![]()
Fundusz może dofinansować badania diagnostyczne, operację czy leczenie - zapraszamy na wątek funduszu (link w banerku w moim podpisie)
Szkoda tylko, że gdy moja Gagusia umierała to nikogo to nie obeszło...ale rozumiem, są równi i równiejsi.
Bardzo przepraszam olafen, chyba mnie rozumiesz.
No toś teraz poleciała po bandzie!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 76 gości