Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:Powiadomienia do mnie nie przychodząAch czemuż to czemu? Szukać muszę na piechotę...
A jakie powiadomieniaBo mimo kamuflażu ,nie kumam
Szalony Kot pisze:Aniu, jak się logujesz, to po prawej stronie pod "Panel użytkownika" masz "Zobacz swoje posty".
Wyskakuje Ci lista tematów, w których kiedykolwiek się udzieliłaś.
Jeśli klikniesz na malusią żółtą karteczkę obok strzałki przy nazwie tematu - skieruje Cię do pierwszego nieczytanego postu w temacie.
Szalony Kot pisze:Aniu, jak się logujesz, to po prawej stronie pod "Panel użytkownika" masz "Zobacz swoje posty".
Jeśli klikniesz na malusią żółtą karteczkę obok strzałki przy nazwie tematu - skieruje Cię do pierwszego nieczytanego postu w temacie.
AniaWrocław pisze:Szalony Kot pisze:Aniu, jak się logujesz, to po prawej stronie pod "Panel użytkownika" masz "Zobacz swoje posty".
Dzięki za podpowiedź, ale wolałam poprzednią opcję, kiedy automatycznie mnie powiadamianoLeniwa jestem
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:Szalony Kot pisze:Aniu, jak się logujesz, to po prawej stronie pod "Panel użytkownika" masz "Zobacz swoje posty".
Dzięki za podpowiedź, ale wolałam poprzednią opcję, kiedy automatycznie mnie powiadamianoLeniwa jestem
To jest jakieś automatyczne powiadomienie![]()
Ale jestem za murzynami
(nie obdarzając murzynów)
AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:Szalony Kot pisze:Aniu, jak się logujesz, to po prawej stronie pod "Panel użytkownika" masz "Zobacz swoje posty".
Ale jestem za murzynami
Czym ich chciałabyś obdarzyć?
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:Szalony Kot pisze:Aniu, jak się logujesz, to po prawej stronie pod "Panel użytkownika" masz "Zobacz swoje posty".
Ale jestem za murzynami
Czym ich chciałabyś obdarzyć?
Ups![]()
![]()
![]()
![]()
Obrażając, chciałam napisać ,sorki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A czym ja stara baba moge obdarzyc![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
halinka1403 pisze:Na duchu nie upadamCo najwyżej na głowę
![]()
![]()
![]()
![]()
halinka1403 pisze:Na duchu nie upadamCo najwyżej na głowę
![]()
![]()
![]()
![]()
Wiolaww pisze:halinka1403 pisze:Na duchu nie upadamCo najwyżej na głowę
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to jak wiele z nas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:Na duchu nie upadamCo najwyżej na głowę
![]()
![]()
![]()
![]()
też mi nowina! My tu wszystkie upadnięte na głowę
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:Na duchu nie upadamCo najwyżej na głowę
![]()
![]()
![]()
![]()
też mi nowina! My tu wszystkie upadnięte na głowę
Czyli jesteśmy upadłe kobiety![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: 44 Kocie Wyspy, Google [Bot] i 685 gości