K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 25, 2011 14:27 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, część bądź która

Annazoo pisze:
Kinga Warmijska pisze:
Annazoo pisze:Potrzebuję na cito ankietę przedadopcyjną, mam chętną na Jimiego i Elvisa :)

Przed chwilą wysłałam. Przepraszam, że nie było to cito :)

Dostałam, dziękuję :)
Tym razem jednak pani woli kociczkę :roll:

do mnie odeślij, do mnie! ;)
edit: znaczy panią. choć ankietą też nie pogardzę ;)

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pon lip 25, 2011 18:13 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, część bądź która

gerardbutler pisze:zapraszam moze domek sie nadaje? warto sprawdzic.....viewtopic.php?f=13&t=130674

i co sprawdzal ktos domek?
gerardbutler

Post » Pon lip 25, 2011 21:39 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, część bądź która

siiiiiiiiiik

Wiem już jak się czuje ktoś komu kot zginie :strach: :strach: :strach: :strach: :strach:

Kota po długich i strasznych :strach: poszukiwaniach znalazła się w szafie 8) 8O - zatrzaśnięta przez drugiego kota.....
Zaliczyłam już stan przed zawałowy i pewnie osiwieje ......

Do domu wracałam ubłocona po kolana przemoczona i śmiejąca się sama z siebie dobrze że było już ciemno .......

Brrrrrrrrrrrrrrr
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Wto lip 26, 2011 6:25 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, część bądź która

Etiopia pisze:Kota po długich i strasznych :strach: poszukiwaniach znalazła się w szafie 8)

:ok: :)

Zlloty

Od: Pon cze 13, 2011 7:34

Post » Wto lip 26, 2011 8:06 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, część bądź która

http://www.mmkrakow.pl/meeting/298547/K ... 3%93W.html
przypominam o klikaniu, przypominam też o klikaniu "wezmę udział" na FB bo jeszcze chyba 5 osób nie kliknęło, mimo że do każdego osobno wysyłałam wiadomość - trochę tego nie kumam ale trudno...
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Wto lip 26, 2011 8:14 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, część bądź która

pluskwa6 pisze:http://www.mmkrakow.pl/meeting/298547/KOCIVENT+CZYLI+ZAPRASZAMY+NA+KIERMASZ+DLA+KOCIAK%C3%93W.html
przypominam o klikaniu, przypominam też o klikaniu "wezmę udział" na FB bo jeszcze chyba 5 osób nie kliknęło, mimo że do każdego osobno wysyłałam wiadomość - trochę tego nie kumam ale trudno...

Jeśli jedną z tych osób jestem ja tzn że jestem FB tumanem :/ tzn ja wiem że jestem wydawało mi się że kliknęłam i wezmę udział i udostępnij, ale jak to ja to proszę o wskazówki jak dla ćwoka bo niestety nie po drodze nam z FB :(
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Wto lip 26, 2011 9:18 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, część bądź która

katgral pisze:
pluskwa6 pisze:http://www.mmkrakow.pl/meeting/298547/KOCIVENT+CZYLI+ZAPRASZAMY+NA+KIERMASZ+DLA+KOCIAK%C3%93W.html

Jeśli jedną z tych osób jestem ja tzn że jestem FB tumanem :/ tzn ja wiem że jestem wydawało mi się że kliknęłam i wezmę udział i udostępnij, ale jak to ja to proszę o wskazówki jak dla ćwoka bo niestety nie po drodze nam z FB :(

Dasz radę, ja się nauczyłam, a też było ciężko ;) (ale czatu dalej nie umiem np.)

Wchodzisz na stronę wydarzenia, pod nazwą masz na niebiesko opcję "Udostępnij", klikasz w to, wyskakuje Ci okienko, w którym (nad obrazkiem) możesz dopisać coś od siebie (ale nie musisz), klikasz w niebieski guzik "Udostępnij wydarzenie" na dole małego okienka i tyle.

Btw poinformujmy się może (może być przez pw), kto kiedy mniej więcej planuje przyjść w niedzielę, żeby cały czas było kilka osób z fundacji, a nie na 1 godzinę wszyscy, a potem nikt. Co myślicie?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Wto lip 26, 2011 10:26 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, część bądź która

katgral Ty akurat kliknęłaś :-)
Obrazek

pluskwa6

Post » Wto lip 26, 2011 10:36 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, część bądź która

w piątek jakoś podskoczę na kociarnię po towar :wink:
a i bardzo uprzejmie prosiłabym aby ktoś "z góry" jeszcze przed niedzielą odezwał się do właścicieli CS w celach kurtuazyjnych 8)
no chyba że jest już odezwane
a i cały czas jesteśmy otwarci na niespodziankodawców - pytanie do katgral czy ta wejściówka do cinema city istnieje fizycznie w wersji papierowej? jak ją można przechwycić?
chciałam poinformować że brązowobiali przygotowali 2 niespodzianki - koszyki ze słodyczami za co bardzo dziękuję :1luvu:
Obrazek

pluskwa6

Post » Wto lip 26, 2011 11:03 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, część bądź która

Może lepszym określeniem jest, że przygotowują :mrgreen: A myślicie, że mogę do takiego kosza dać alkohol, czy jest ryzyko, że jakiś nieletni będzie narażony :conf:

brązowobiali

Od: Śro kwi 28, 2010 19:02

Post » Wto lip 26, 2011 11:05 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, część bądź która

pluskwa6 pisze:w piątek jakoś podskoczę na kociarnię po towar :wink:
a i bardzo uprzejmie prosiłabym aby ktoś "z góry" jeszcze przed niedzielą odezwał się do właścicieli CS w celach kurtuazyjnych 8)
no chyba że jest już odezwane
a i cały czas jesteśmy otwarci na niespodziankodawców - pytanie do katgral czy ta wejściówka do cinema city istnieje fizycznie w wersji papierowej? jak ją można przechwycić?
chciałam poinformować że brązowobiali przygotowali 2 niespodzianki - koszyki ze słodyczami za co bardzo dziękuję :1luvu:

Wczoraj zabrałam z kociarni magnesy, ulotki i jakąś reklamówkę podpisaną "od mahob dla pluskwa6 na bazarek 31.07.2011".
Razem z tym, co poprzednio zabrałam od Tweety przywiozę na miejsce. Ile wcześniej powinnyśmy tam być, by zdążyć porozkładać/opisać fanty?
Będę jechać komunikacją miejską, chyba że ktoś będzie jechał z pobliża i mnie weźmie? Plis?

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Wto lip 26, 2011 11:08 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, część bądź która

Cammi pisze:czy takie małe ok 8tygodni można milbemaxem odrobaczyć?
najperw dostał wetmint, potem 3x flubenol, teraz wetka chce mu dać milbemax

i pytanie - jak wołanie po puszczy
czy ktoś by zaopiekował się małym, prawie odrobaczonym, prawie wyleczonym z kk, nie zaszczepionym - krówkiem?
przywiozłabym go jutro
z małą wyprawką w postaci jedzenia
i z funduszem leczniczo/szczepiennym
byle ktoś mnie od malucha wybawił

a dlaczego Ty chcesz zabrać Korkowi kumpla do zabaw? :wink: Milbemax jak najbardziej, jest wersja dla malców

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto lip 26, 2011 11:18 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, część bądź która

edit_f pisze:
Zlloty pisze:
Cammi pisze:znaczy się jak koty potrzebują to sorry ...
ale jak Tweety - to "nie ma że boli"

Pokazuję i objaśniam: "jak Tweety dzwoni w sprawie transportu AFN". Teraz lepiej?

hmm.. dziwne priorytety.. zwłaszcza, że Tolek też w pewien sposób jest pod opieką AFN, bo nie jest na kociarni na wczasach.. ale dziękuję, AFN pomogło i Robert zawiezie kociaka na operację.. dziękuję Robertowi bardzo :)

nieporozumienie. Zlloty jak najbardziej pomaga kotom podchodzącym pod AFN i nie grymasi, Myślenice to Myślenice, drugi koniec Krakowa to drugi koniec Krakowa, nawet jak Go w ten dzień dobiła śmierć własnej kociny. Wy się nie mieliście okazji poznać kto jest kto i od czego więc stąd pewnie to lekkie zamieszanie

Tweety

Post » Wto lip 26, 2011 11:20 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, część bądź która

Kocuria pisze:
Annazoo pisze:
Kinga Warmijska pisze:
Annazoo pisze:Potrzebuję na cito ankietę przedadopcyjną, mam chętną na Jimiego i Elvisa :)

Przed chwilą wysłałam. Przepraszam, że nie było to cito :)

Dostałam, dziękuję :)
Tym razem jednak pani woli kociczkę :roll:

do mnie odeślij, do mnie! ;)
edit: znaczy panią. choć ankietą też nie pogardzę ;)

Pani wzięła Peściaka debeściaka ale prawda mówiąc dramat był w trzech aktach

Tweety

Post » Wto lip 26, 2011 11:30 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, część bądź która

udostępnienie jest chyba najmniej kłopotliwą formą pomocy :roll: Jest grupa bardziej pomagająca pluskwie6 i są ludzie, od których wymaga się tylko kliknięcia, udostepniania. I tak większość lata co dzień po fb, nie wiedzę problemu aby udostępnić wydarzenie raz dziennie. A potem po kątach są fochy, że jak się dzwoni z kotem po pomoc to trzeba brać jako tymczasa własnego i lepiej podstawić "słupa" aby zadzwonił. A kasa skąd??!
Przypominam, że bezdomne koty nie mają wakacji od jedzenia, chorowania itp więc do roboty, moi drodzy. Pluskwa ma chyba jeszcze plakaty, jeszcze można powiesić choćby u wetów. Jak Robert jeździł było znacznie łatwiej ale teraz nie ma szans, bo nawet jak jest przerwa w działaniu gabinetu to wtedy mają operacje, przy których zostaje

Tweety

[poprzednia][następna]