Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 19, 2011 12:35 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

jestem w szoku 8O

dla tych maluchów to żyć albo nie...dlaczego tak się stało ?????????? dlaczego ? :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt sie 19, 2011 12:43 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

Czy mogłabym od kogoś uzyskać informację, co się z tymi kotami dalej ma dziać :?: :?: :?: Podobno jeden ma iść do DS. Czy komuś coś o tym wiadomo :?: :?: :?: Marzeniu11, miej ciut przyzwoitości. To naprawdę chodzi nie o twoje niechęci czy pretensje, ale o żywe stworzenia!
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt sie 19, 2011 12:46 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

magdajedral, Marzenia11 to jakieś niezrównoważone schizolki !! nie dosyć, że oszukały wszystkich, że jest DT dla maluchów blokując im już zapewnione DT i szybki transport, olały całą sprawę to jeszcze teraz ZABLOKOWAŁY możliwość zabrania maluchów z tego niebezpiecznego miejsca!

Jakaś chora sytuacja. Żałosne.

paulina777

Od: Sob sie 11, 2007 12:29

Post » Pt sie 19, 2011 12:55 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

paulina777 pisze:magdajedral, Marzenia11 to jakieś niezrównoważone schizolki !! nie dosyć, że oszukały wszystkich, że jest DT dla maluchów blokując im już zapewnione DT i szybki transport, olały całą sprawę to jeszcze teraz ZABLOKOWAŁY możliwość zabrania maluchów z tego niebezpiecznego miejsca!

Jakaś chora sytuacja. Żałosne.

Podobno ktoś ma dziś lub jutro zabrać jedno z kociąt na DS. Czy to prawda? Marzeniu11?
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt sie 19, 2011 13:01 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

Ze sprawa tych kociakow nie mam juz nic wspolnego. Owszem probowalam im cos znalezc ale nie wyszlo z kilku powodow. (moich prywatnych rowniez). Nie bede opisywac bo pisze z komorki a moja sytuacja osobista nie pozwala angazowac się w rzeczy na ktorych tak bardzo mi zalezy.

Udalo mi sie dowiedziec ze kociaki sa zaopiekowane w mozliwie najlepszy sposob. Maja ogloszenia i byc moze dzisiaj jeden pojedzie do DS. Sa dogladane i na pewno nie sa dzikie a nawet wlaza do domu pani Danusi. Daja sie glaskac i sa normalnymi kocimi dziecmi.

Nic wiecej nie napisze z prostej przyczyny - nic wiecej nie wiem. I dziekuje za diagnoze lekarska.
magdajedral

Post » Pt sie 19, 2011 13:08 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

Szkoda, że trzeba było czekać miesiąc na jakiekolwiek wyjaśnienie :roll:

Czyli, jak rozumiem, nic im nie grozi? Kociaki są bezpieczne i powoli, bez pośpiechu mogą szukać DS?
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt sie 19, 2011 13:08 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

Zapewne ten DS jest anonimowy...
ObrazekObrazek

Sinea

Od: Nie lip 29, 2007 12:23

Post » Pt sie 19, 2011 13:09 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

Kicorek pisze:Szkoda, że trzeba było czekać miesiąc na jakiekolwiek wyjaśnienie :roll:

Czyli, jak rozumiem, nic im nie grozi? Kociaki są bezpieczne i powoli, bez pośpiechu mogą szukać DS?

Dokładnie tak.
Dzieciaki są od początku bezpieczne, ogłaszane, są przeprowadzane wizyty pa itp. Na razie tyle.
Resztę mam nadzieję, ze załatwi już administracja forum.
Odezwe się po uzyskaniu od nich jakichś informacji o podjętych działaniach.
Ostatnio edytowano Pt sie 19, 2011 13:10 przez Marzenia11, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt sie 19, 2011 13:10 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

One wychodzą w pobliżu ulicy. I są ufne. To JEST zagrożenie... A po tym co się wydarzyło forum jest tym maluchom coś winne...
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt sie 19, 2011 13:11 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

Marzenia11 pisze:
Kicorek pisze:Szkoda, że trzeba było czekać miesiąc na jakiekolwiek wyjaśnienie :roll:

Dokładnie tak.

Znowu kłamstwa... szkoda gadać.

paulina777

Post » Pt sie 19, 2011 13:11 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

paulina777 pisze:
Marzenia11 pisze:

Dokładnie tak.

Na jakiej podstawie tak twierdzisz?
edit: Twoj wpis jest dowodem na to, ze niezaleznie od informacji i wyjasnień i tak wiesz swoje, czyli.. po co wyjaśniać, przynajmniej Tobie?
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt sie 19, 2011 13:12 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

Marzenia11 pisze:

Dokładnie tak.

Marzeniu11, czemu informacje od wolontariuszki, która zwróciła się do mnie o pomoc są biegunowo sprzeczne z twoimi? I jaką "resztę" załatwi administracja? Waszych kłamstw w wyniku których kocięta, na które czekały DWA DT i transport, są "zaopiekowane" w szopie przy ruchliwej ulicy? Ja nie kwestionuję dobrej woli p. Danuty, ale to nie są bezpieczne warunki dla kociąt :|
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt sie 19, 2011 13:14 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

Gdzie w tym wątku jest propoozycja dt dla kociąt? Ja nic o tym nie wiem.

Poza tym EOT.

Marzenia11

Post » Pt sie 19, 2011 13:15 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

[quote="Marzenia11"]Gdzie w tym wątku jest propoozycja dt dla kociąt? Ja nic o tym nie wiem.

Poza tym EOT.[/quo

O masz,no ja już nie mam siły...
ObrazekObrazek

Sinea

Od: Nie lip 29, 2007 12:23

Post » Pt sie 19, 2011 13:16 Re: Tragedia w Żyrardowie - 4 maluchy szukają DS!!!

Marzenia11 pisze:
paulina777 pisze:
Marzenia11 pisze:

Dokładnie tak.

Na jakiej podstawie tak twierdzisz?
edit: Twoj wpis jest dowodem na to, ze niezaleznie od informacji i wyjasnień i tak wiesz swoje, czyli.. po co wyjaśniać, przynajmniej Tobie?

Dlatego, że perfidnie zablokowałyście możliwość zabrania na DT kociaków z tego niebezpiecznego miejsca. Wprowadzasz (z niejasnych dla mnie powodów) wszystkich w błąd.
Myślę, że komentarz Zofii wszystko już wyjaśnił.

paulina777

[poprzednia][następna]