dla tych maluchów to żyć albo nie...dlaczego tak się stało ?????????? dlaczego ?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
paulina777 pisze:magdajedral, Marzenia11 to jakieś niezrównoważone schizolki !! nie dosyć, że oszukały wszystkich, że jest DT dla maluchów blokując im już zapewnione DT i szybki transport, olały całą sprawę to jeszcze teraz ZABLOKOWAŁY możliwość zabrania maluchów z tego niebezpiecznego miejsca!
Jakaś chora sytuacja. Żałosne.
Kicorek pisze:Szkoda, że trzeba było czekać miesiąc na jakiekolwiek wyjaśnienie![]()
Czyli, jak rozumiem, nic im nie grozi? Kociaki są bezpieczne i powoli, bez pośpiechu mogą szukać DS?
Marzenia11 pisze:Kicorek pisze:Szkoda, że trzeba było czekać miesiąc na jakiekolwiek wyjaśnienie![]()
Czyli, jak rozumiem, nic im nie grozi? Kociaki są bezpieczne i powoli, bez pośpiechu mogą szukać DS?
Dokładnie tak.
Resztę mam nadzieję, ze załatwi już administracja forum.
Odezwe się po uzyskaniu od nich jakichś informacji o podjętych działaniach.
paulina777 pisze:Marzenia11 pisze:Kicorek pisze:Szkoda, że trzeba było czekać miesiąc na jakiekolwiek wyjaśnienie![]()
Dokładnie tak.
Znowu kłamstwa... szkoda gadać.
Marzenia11 pisze:Kicorek pisze:Szkoda, że trzeba było czekać miesiąc na jakiekolwiek wyjaśnienie![]()
Dokładnie tak.
Marzenia11 pisze:paulina777 pisze:Marzenia11 pisze:Kicorek pisze:Szkoda, że trzeba było czekać miesiąc na jakiekolwiek wyjaśnienie![]()
Dokładnie tak.
Znowu kłamstwa... szkoda gadać.
Na jakiej podstawie tak twierdzisz?
edit: Twoj wpis jest dowodem na to, ze niezaleznie od informacji i wyjasnień i tak wiesz swoje, czyli.. po co wyjaśniać, przynajmniej Tobie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: masseur i 80 gości