Mis&Marcel(*)s15Miś -3 lata bez Marcelka, 2 lata bez Misia..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 13, 2011 19:43 Re: Gacek uratowany-na pomoc Krówce w schronie!!PILNIE DTs.4

turkusowa pisze:Edytka wychodzi nam za mąż, a Krówka nadal siedzi w schronie, choć pewnie też chciałaby gdzieś wyjść!
kto pomoże, kto? sprawa dość pilna!!!

ojj gdybym tylko miała już własne mieszkanko nie wahałabym się nad króweczką
dopóki się nie wprowadzę na swoje mogę mieć tylko swoje 2 koty
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro lip 13, 2011 19:53 Re: Ma 2 miesiące i WYROK SMIERCI!!!Beznadziejna walka z czasem.

magdajedral pisze:SŁODZINKA KRÓWECZKA (właził wszędzie gdzie się dało, przesłodkie maleństwo)

jeszcze zdrowy kociak i naprawdę pilny jest dla niego DT bo za moment zarazi się KK od innych kotów. Jest w schronie od wczoraj.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Króweczek mamy całe stada 8) A ten, konkretny kot to jest Foto :kotek: Nie tylko pięknie się do zdjęć ustawia to jeszcze wykazuje zainteresowanie futerałem aparatu foto :mrgreen:

Gacuś już zaopiekowany :D :D :D :D :D Teraz maleństwo szalejące szuka domku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Śro lip 13, 2011 20:18 Re: Gacek uratowany-na pomoc Krówce w schronie!!PILNIE DTs.4

oby się udało - DT zgłoś się
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro lip 13, 2011 20:23 Re: Gacek uratowany-na pomoc Krówce w schronie!!PILNIE DTs.4

Dom dla malucha (może dwóch) w Warszawie wychodzących
w Kociarnia
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro lip 13, 2011 20:28 Re: Gacek uratowany-na pomoc Krówce w schronie!!PILNIE DTs.4

Przepraszam, że tak głupio napisałam, ale jest taki wątek w Kociarni i chciałam szybko.
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro lip 13, 2011 20:34 Re: Gacek uratowany-na pomoc Krówce w schronie!!PILNIE DTs.4

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro lip 13, 2011 21:59 Re: Gacek uratowany-na pomoc Krówce w schronie!!PILNIE DTs.4

To tak jeszcze dla zachęty, nasza Miss (lub Mister) Foto :) i jej (jego) powalające, zdziwione oczy:
Obrazek
magdajedral

Post » Śro lip 13, 2011 22:00 Re: Gacek uratowany-na pomoc Krówce w schronie!!PILNIE DTs.4

chyba jednak baba.....
Obrazek
magdajedral

Post » Śro lip 13, 2011 22:09 Re: Gacek uratowany-na pomoc Krówce w schronie!!PILNIE DTs.4

magdajedral pisze:chyba jednak baba.....
Obrazek

Ale Foto jednak :mrgreen: :lol: :lol:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Śro lip 13, 2011 22:12 Re: Gacek uratowany-na pomoc Krówce w schronie!!PILNIE DTs.4

A tutaj inne biedy w tym schronisku. Na szczęscie nie ma ich zbyt wiele. Jak na mój gust dwa potrzebują pilnej opieki:

Rudy Staruszek, jest w schronie już długo, może kilka lat, naprawdę nawet nie ma jak się dowiedzieć. Kot wygląda na chorego, z oczek też jakby coś wypływa, głównie leży, ma kiepską sierść. Opiekunki uważają że jest nieadopcyjny bo prycha na ludzi, nie ma szans na "normalną" aopcję. Trzeba go najpierw odchuchać, a dopóki będzie w schronie to nikt mu nie pomoże.
Obrazek

Szara (chyba kotka, jakoś instynktownie uznałam że jest płci żeńskiej). Nie wiem jak długo jest w schronie, ale wiem że trafiła tu bo została potrącona przez samochód. Nie wiem jak się porusza, czy ma ztym problemy. Raz tylko wstała i znów się położyła. Według mnie na zdjęciu widać, że ma coś z tylną łapką a może nawet biodrem.
Obrazek
Obrazek

Czarno-biały chyba kocur (tutaj znów instynkt włączyłam)
Niesamowicie namolny, łazi za człowiekiem głośno mrucząc, ocierając się o nogi, pcha się pierwszy do rąk jak się przykucnie na moment. Zadziera łepek i patrzy prosto w obiektyw jak dla mnie strasznie smutnym wzrokiem. Wygląda na zdrowego kota, bardzo proszącego o dom. Łaknie kontaktu z człowiekiem. Musiał być domowy.
Obrazek
Obrazek
magdajedral

Post » Śro lip 13, 2011 22:14 Re: Gacek uratowany-na pomoc Krówce w schronie!!PILNIE DTs.4

Aleksandra59 pisze:
magdajedral pisze:chyba jednak baba.....
Obrazek

Ale Foto jednak :mrgreen: :lol: :lol:

Gratuluję, zostałaś Matką Chrzestną :)
magdajedral

Post » Śro lip 13, 2011 22:18 Re: Gacek uratowany-na pomoc Krówce w schronie!!PILNIE DTs.4

czy to jest ten krówek co jest na fb w wydarzeniu "Chory maluszek w schronie!!"-sorry ale nie mam czasu doczytać :oops:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Śro lip 13, 2011 22:20 Re: Gacek uratowany-na pomoc Krówce w schronie!!PILNIE DTs.4

Tak to ten sam. FB było robione dla gacka, tego szarego większego malucha a dzisiaj rano okazało się że jest od wczoraj to maleństwo.
Nie łapię się na FB i tylko jedno zdjęcie udało mi się dodać.
magdajedral

Post » Śro lip 13, 2011 22:27 Re: Gacek uratowany-na pomoc Krówce w schronie!!PILNIE DTs.4

Madzia, udało mi się wyodrębnić to jedyne zdjęcie Króweczka z albumu na FB i wstawiłam osobno. Mam nadzieję, że go ktoś wypatrzy.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro lip 13, 2011 22:49 Re: Gacek uratowany-na pomoc Krówce w schronie!!PILNIE DTs.4

Dzieki. Tez mam taka nadzieje. To takie male, wesole stworzonko.
magdajedral

[poprzednia][następna]