1. Jadziu książeczek nikt nie odebrał, jak dam radę jutro podjadę - muszę odebrać książeczki burasków, Tosi, Longera - jak odbiorę zostawię w kociarni.
2. dziś przyjechała kotka na strerylkę spod Urzędu Pracy, Mara jutro około 18.15 przyjedzie po nią Pani Kasia i zabierze ją na sterylkę do Almavetu, ja ją odbiorę w środę i kotka potem wróci na wolnośc - prosze uwżajcie na kicię oby nie uciekła z boksu. - na boksie w którym jest kotka napisana jest kateczka
3. schroniskowa buraska została dziś przeniesiona na zdrową kociarnie - jest po sterylce i po szczepieniu.
4. na zdrowej w miarę - Patryś i Ines już powolutku się przyzwyczajają, zwrócie uwagę na pręguskę podczas dyżurów, ja dziś jedzonko dałam jej do drapakowej budki.
5. moim zdaniem Nelka schroniskowa jest ciężarna ma powiększone sutki i jakiś niestety gruby brzuszek, nie wiem jak tam terminy w lecznicy, ale trzeba ją wysterylizować jak najszybciej, zadzwonię jutro do Almavetu może uda się to zrobić w środę
6 Wiki po sterylce - ranny dyżur prosze o podanie jej picia i jedzoka - dziś wszystko miała zabrane bo niestety nie kontrolowała nic
CZY JEST KTOŚ W STANIE PODJEŻDŻAĆ NA DOKARMIENIE MALUSZKÓW MANI SZCZEGÓLNIE PRĘGUSKA TYLKO NA KARMIENIE BO 2 RAZY DZIENNIE TO DLA NIEGO ZA MAŁO sytuacja finasnowa dalej jest do dupy

do zapłacenia mamy prąd 2100zł+1500zł lecznica+119zł Lupus tak że sorki wielkie nie przyjmujemy żadnych dziwnych przypadków kocich itd itp jeśli ktoś chce zrobić coś dodatkowego z tymczasami musi niestety sfinansować to za własne pieniądze

niestety musimy spłacić długi i tyle... nie ma innej możliwości

z pustego i Salomon nie naleje...