Moderator: Estraven
pomponmama pisze:A ja się wam pochwalęByłam dzisiaj u ginekologa i wszystko jest ze mną ok - perspektywa sterylki odpłynęła w siną dal
![]()
Musze regularnie brać leki ( po których tyję, ale... będę piękna, gruba i zdrowa
) i już będę chyba musiała do menopauzy, ale za to najprawdopodobniej obędzie się bez ran ciętych co najmniej do menopauzy, a może i wcale nie będzie potrzebna operacja, bo pani doktor powiedziała, że to się może wyciszyć po menopauzie. To, że jeszcze dysponuję własną macicą zawdzięczam wyłącznie siostrze majencji, która mnie uświadomiła, że fakt, iż jeden rzeźnik chce mnie pociąć, nie oznacza, że tak musi być. Ja już miałam termin operacji wyznaczony, a ona mnie za grzywę wyciągnęła...
(za ta na głowie, a nie w okolicach macicy - tam nie mam grzywy - prostuję dla dociekliwych, bo was cholery znam
) Majeczka osobiście pilotowała moje leczenie i proszę; dupa cała, zdrowa i figlarna...
Majeczko kocham cię!!!
![]()
![]()
![]()
Przepraszam za ot, ale dzielę się z wami wszystkimi kłopotami, to radością też chcę się podzielić! A co!

potrafię sobie wyobrazić co przeżywałaś. Przykro mi, że nie mogłam być przy tobie żeby cie przytulić, mam nadzieję, że nie byłaś sama.
Pozdrów mamajamamę od pomponmamy

becia_73 pisze:Siostro Prezes..list poszedł, jutro powinien być..mam nadzieję,że coś się nada

Etiopia pisze:Hej
To znowu ja - tzn chyba ja .....
Bazarki mi leżą od ponad miesiąca - dwie osoby zalicytowały ale pieniędzy nadal na oczy nie widzę .. Pieniądze na gwałt potrzebne czy ktoś może mnie poinstruować jak się wystawia rzeczy na allegro ?
Regulamin czytałam ale nic z tego nie kapuje .....
Jak jest z prowizją ? I tak dalej ......
O Dziunię nie pytajcie![]()
Anda i koty 
Piszę otwartym tekstem,bo może ktos skorzysta.dolabra pisze:mamajo, możesz mi napisać coś więcej o tej nowoczesnej metodzie bajbusów?
mój tato jest dializowany i szansą na przeszczep były bajbusy bo ma zniszczone naczynia, ale zrezygnował właśnie przez to żę rozcinanie mostka, długie dochodzenie do siebie itd... może to byłaby szansa...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości