WYRZUCIŁAM JĄ 4 RAZY.. Przylepka umarła (*)(*)(*)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie maja 15, 2011 12:00 Re: SZCZYTNO-WYRZUCIŁAM JĄ CZTERY RAZY..proszę o dt

O Boże, co ja pisze, kroplówki kotu.
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Pon maja 16, 2011 7:51 Re: SZCZYTNO-WYRZUCIŁAM JĄ CZTERY RAZY..proszę o dt

Jest szansa na tdt w Warszawie po to, aby zrobic kocie diagnostykę - rozmowy trwają, jeszcze kilka rzeczy musi się wyjaśnić dziś i jutro i trzeba poczynić ustalenia co do transportu (kto i kiedy i z kim jeszcze dodatkowo :D ) - cierpliwość i kciuki są baaardzo potrzebne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon maja 16, 2011 7:58 Re: SZCZYTNO-WYRZUCIŁAM JĄ CZTERY RAZY..proszę o dt

Marzenia11 pisze:Nie rozmawiałam jeszcze z Mruśkowo - odsypia operację swojej kici.. Ale myślę sobie, po doświadczeniach z Miką - że najpierw zrobimy wszystko, aby Przylepie znaleźć tdt w Warszawie po to, by móc ją dobrze zdiagnozować na Białobrzeskiej. I w zależności od tego co się dzieje z jej uszkiem (i w ogole z jej zdrowiem), albo leczyć ją tu, na miejscu (jeśli to coś powaznego itp.) bądź już w dt.. Co o tym sądzicie? :kotek:

to bardzo rozsądna propozycja.Od J.D. wszedzie daleko.Dosłownie.Dom dla kota wspaniały (byłam,widziałam,potwierdzam :ok: ) ale do wetów dobrych to odległości zafajdanie duże :mrgreen: .I co by nie mówić w W-wie większe są możliwości diagnostyczne.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pon maja 16, 2011 15:14 Re: SZCZYTNO-WYRZUCIŁAM JĄ CZTERY RAZY..proszę o dt

Kurcze, ludzkie sprawy się pokomplikowały....... co za los.. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon maja 16, 2011 15:22 Re: SZCZYTNO-WYRZUCIŁAM JĄ CZTERY RAZY..proszę o dt

A ja nie w temacie - Mruśkowo czemu Twoja kota miała operację? 8O :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon maja 16, 2011 15:23 Re: SZCZYTNO-WYRZUCIŁAM JĄ CZTERY RAZY..proszę o dt

No to za tymczasowy tymczas w stolicy :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon maja 16, 2011 15:54 Re: SZCZYTNO-WYRZUCIŁAM JĄ CZTERY RAZY..proszę o dt

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Sonia93

Od: Sob lis 20, 2010 23:19

Post » Wto maja 17, 2011 8:05 Re: SZCZYTNO-WYRZUCIŁAM JĄ CZTERY RAZY..proszę o dt

co u Przylepy? wyjaśniło się coś? jesteście wielkie :ok:
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Wto maja 17, 2011 9:08 Re: SZCZYTNO-WYRZUCIŁAM JĄ CZTERY RAZY..proszę o dt

No własnie, czekamy na wieści o Przylepce :ok:
ObrazekObrazek

Sonia93

Od: Sob lis 20, 2010 23:19

Post » Wto maja 17, 2011 11:04 Re: SZCZYTNO-WYRZUCIŁAM JĄ CZTERY RAZY..proszę o dt

Czekamy, czekamy :)

Erin

Post » Wto maja 17, 2011 11:08 Re: SZCZYTNO-WYRZUCIŁAM JĄ CZTERY RAZY..proszę o dt

Spróbuję to napisać jasno choć sama się zakręciłam :wink: jest u mnie na tdt Mika i -z racji nagłej złej sytuacji osobistej Mruskowo - będzie trochę dłużej niż miało być na początku. Jeśli uda się załatwić transport (a wszystko wskazuje że się uda) Przylepa w weekend do mnie przyjedzie na tdt do łazienki (Mika siedzi w kuchni). Jeśli w czwartek okaże się, że będę musiała wziąć do domu na doleczenie mojego wolnozyjącego Fago (po operacji guza) to dla mnie pozostaje zawisnąć na żyrandolu.

Nie ukrywam jednak, że noszę w sobie pewien dylemat z wcale nie oczywistym rozwiązaniem...
Koszt wizyty Miki w sobotę to 225zł. Za dwa tygodnie kontrola, na ktorej na pewno wiem, że trzeba będzie zrobić rtg główki aby sprawdzić jak na leczenie zareagował guz i co z tą zatoką nosową. W szpitaliku jest Edisia (koszt - jak dotąd - 500zł) oraz powypadkowy Kubuś (koszt do 12 maja - 1535zł). Nie powinnam brać Przylepy na tdt bo nie mam pieniędzy na diagnostykę.. z drugiej strony nie wyobrażam sobie, w sytuacji gdy jest dt, aby ona tam została. Jakiś czas temu , wprawdzie pośrednio, ale byłam w środku gorącej dyskusji, w ktorej zarzucano, że skoro dt nie może sam wszystkiego finansować to nie powinien brać kotów (a dt wziął i poprosił o wsparcie forumowiczów). I stąd mój dylemat...

Marzenia11

Post » Wto maja 17, 2011 11:33 Re: SZCZYTNO-WYRZUCIŁAM JĄ CZTERY RAZY..proszę o dt

Marzenia nie zastanawiaj się -bierz Przylepę-nie zostaniesz sama z kosztami-moje słowo honoru :ok: a ci co mnie znają wiedzą,że nie rzucam słów na wiatr;Przylepa musi wyjść ze schronu jak najszybciej ...

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Wto maja 17, 2011 12:02 Re: SZCZYTNO-WYRZUCIŁAM JĄ CZTERY RAZY..proszę o dt

Marzenia11 pisze: Jakiś czas temu , wprawdzie pośrednio, ale byłam w środku gorącej dyskusji, w ktorej zarzucano, że skoro dt nie może sam wszystkiego finansować to nie powinien brać kotów (a dt wziął i poprosił o wsparcie forumowiczów). I stąd mój dylemat...

Wiem, o którą dyskusję Ci chodzi.
Dyskusja ma to do siebie, że adwersarze prezentują w niej swoje poglądy, a nie "prawdy objawione" i jedynie słuszne teorie.

Poza tym, wszyscy wiemy, że najlepiej byłoby gdyby ....
Ale, co z tego.
Życie często nas zaskakuje i do tych "niespodzianek" dostosowujemy praktykę.

Daj znać, co postanowiłaś.

Postaram się wystawić bazarek.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto maja 17, 2011 12:24 Re: SZCZYTNO-WYRZUCIŁAM JĄ CZTERY RAZY..proszę o dt

Mulesia - wiadomo co postanowiłam - Przylepa przyjedzie do mnie. Jedyne co by mnie od tego odwiodło to jakiś argument koci - a nie finansowy.

Marzenia11

Post » Wto maja 17, 2011 12:25 Re: SZCZYTNO-WYRZUCIŁAM JĄ CZTERY RAZY..proszę o dt

Marzenia :ok:
Jak będzie trzeba pomóc w transporcie, utrzymaniu, to ja zawsze w miarę możliwości :)

Erin

[poprzednia][następna]