[WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 02, 2011 18:52 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

.
Ostatnio edytowano Wto mar 31, 2015 2:33 przez neskachu, łącznie edytowano 1 raz
neskachu

Post » Czw cze 02, 2011 19:31 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

neskachu pisze:Czekoladę :D

(z wroclawskiekoty.com)

No tak, to już wiem z kim rozmawiałam ws mojej małej Czekoladki :) Przyznam się, że po tel mnie serce zcisnęło i poszłam małpę wyściskać (czego on nie lubi ;) )
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Czw cze 02, 2011 19:57 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

.
Ostatnio edytowano Wto mar 31, 2015 2:37 przez neskachu, łącznie edytowano 1 raz
neskachu

Post » Czw cze 02, 2011 21:12 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

Nes, najważniejsze to jak Twój pierworodny włochaty zareaguje. Grunt to dać im szansę i nie zrażać się prychaniem, warczeniem, ew. łapoczynami - uroki dokacania :D Mówią, że najlepiej, żeby obca osoba wniosła nowego do domu, koleżanka, sąsiadka itp, to ponoć zapobiega natychmiastowej zazdrości... A poza tym - coś mi mówi, że dasz sobie radę :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek

edu

Od: Sob sie 28, 2010 16:30

Post » Czw cze 02, 2011 21:28 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

neskachu - ale wiesz, że będzie musiała być relacja dwa razy na dzień ze zdjęciami ;) Czekolada to szleniec. Ja smutna (bo sie do małpy w końcu przyzwyczaiłam), a Mój mówi, że się cieszy jak nie wiem, bo się w końcu wyśpi. Ten kot nie ma czasu spać.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Czw cze 02, 2011 21:49 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

Dziewczyny, super że tak działania już przedsięwzięte :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kot na 200% persem nie jest :twisted: Nie znam się bardzo na rasowych ale to akurat wiem :mrgreen:
Wygląda na norwega lub maincoona a najpewniej coś pseudo-rasowego bo ma długie futro ale jak na moje oko ciut za mało tego futra :wink: Albo wyleniał w międzyczasie albo jakaś krzyżówka :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Czw cze 02, 2011 22:29 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

.
Ostatnio edytowano Wto mar 31, 2015 2:37 przez neskachu, łącznie edytowano 1 raz
neskachu

Post » Pt cze 03, 2011 8:26 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

Może jednak w tej sytuacji podejmiemy próbę poznania tej drugiej karmicielki, co chodzi ok. 21-ej? Ja dziś mogę. Podobno jest sensowna - bo czas leci :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek

edu

Post » Pt cze 03, 2011 14:56 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

.
neskachu

Post » Pt cze 03, 2011 21:55 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

.
neskachu

Post » Sob cze 04, 2011 15:33 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

No, można powiedzieć, że zaszczycił nas spojrzeniem :D Wygląda tak biednie, żeby udało się wreszcie go zabrać :ok: . Jak mu wytłumaczyć, że to dla jego dobra?
Obrazek
Obrazek Obrazek

edu

Post » Sob cze 04, 2011 21:23 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

ojej... to już duży postęp 8) Maciuś łaskawca :lol:
Trzymam kciuki żeby się do Was przekonał :ok: jak najszybciej bo AniaWroclaw już na niego czeka :1luvu:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Sob cze 04, 2011 21:41 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

Trzymam za łapankę. :ok:

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Śro cze 08, 2011 10:14 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

Ja się dziwiłam, że coś nie widzę odpowiedzi, na którego kotka się zdecydowałaś (czyt. który twoim zdaniem poradzi sobie z Mironem:) a tu się okazało, że jakimś sposobem wątek zaginął mi z obserwowanych... :ryk:
Pewnie któryś z moich chłopców dupskiem na klawiaturze pomajstrował jak pisałam i w chaosie którego dokonał nie zauważyłam wszystkich zmian w ustawieniach itp... Bo moi chłopcy uwielbiają chodzić/spać/skakać po klawiaturze...koniecznie wtedy, gdy ja coś piszę :kotek:
(muszę w końcu jakieś zdjęcia wstawić, ale to już wyższa technologia dla mnie)
A i powiem Ci jeszcze, że chociaż u mnie Bąbel jak przyszedł to był maleńkim szkrabem ok7-tygodniowym, a Zenek trochę większym konikiem 7-miesięcznym, i na początku Zenek traktował Bąbla jak swoją nową zabawkę, którą można nosić w pysku (teraz już tego nie robi bo Bąbel ma dupsko za ciężkie, do tego wie już jak się używa pazurków :twisted: ) to po czasie (równo 4 tygodnie) widzę, że strasznie się pokochali i często jest tak, że jeden drugiego szuka i miauczy żałośnie póki nie znajdzie swojej "drugiej połówki". A biedna Julcia ma 2 oszołomów do pilnowania (bo oczywiście Bąbel bierze przykład z Zenia, a nie z Julci-mojej najgrzeczniejszej kici).

Ale odbiegłam trochę od tematu: jak postępy w rannym wstawaniu? i zaprzyjaźnianiu się z królem Maciusiem I?
Trzymam :ok: :ok: :ok: za powodzenie akcji! i zaprzyjaźnianie Twoich potworów oczywiście :ok:
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Śro cze 08, 2011 15:01 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

Nes, napisz coś - jakieś postępy w znajomości z królem Maciusiem? Ja wczoraj przechodziłam przez jego siedlisko, to rzuciłam "cześć" pod samochód :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

edu

[poprzednia][następna]