Legnica...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 05, 2011 16:18 Re: Legnica.

Bardzo mi przykro Boo.
Daj mu na drogę coś co najbardziej lubił,niech mu nigdy nie zabraknie,tam gdzie teraz będzie...
[']
Legnica

Post » Czw maja 05, 2011 16:21 Re: Legnica.

A swoją drogą,strasznie to zabrzmiało-Foresta już nie ma-skojarzyłam te słowa z "moim"Forestem i zimno po plecach jakieś mi przeszło.

Od paru dni jest u mnie Kasia.
Dom jej nie chciał :(
Legnica

Post » Czw maja 05, 2011 16:43 Re: Legnica.

Legnica pisze:
Od paru dni jest u mnie Kasia.
Dom jej nie chciał :(

powiedzieli dlaczego ? :evil:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw maja 05, 2011 16:59 Re: Legnica.

Szczerze mówiąc, mnie też zmroziło jak przeczytałam o Foreście 8O
Ale doczytałam o Foreście-myszku na wątku Boo Obrazek

A co się stało, że Kasia wróciła :?: Tak się dobrze zapowiadało :?

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Czw maja 05, 2011 17:00 Re: Legnica.

Powiedzieli że odnalazła się ich dawno zagubiona kicia.Ich kicia ponoć wróciła z przychówkiem i nie mogą sobie pozwolić na dodatkowego kota,poza tym mają nadzieję że Kasia nie zdążyła się do nich zbytnio przyzwyczaić i takie tam...
Legnica

Post » Czw maja 05, 2011 17:02 Re: Legnica.

Ech ... ludzie :|

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Czw maja 05, 2011 17:07 Re: Legnica.

A z nowości,dodam jeszcze że drzwi do kuchni w ciągu dnia dość często bywają otwarte.Chanel fucha tylko na koty,aby zbyt blisko do niej nie podchodziły,ale najwyraźniej wszelkie sposoby na "oswojenie" jej z grupą idą na marne.
W związku z bardzo marniutkim odzewem na ogłoszenia,poważnie zastanawiam sie nad terapią kroplami Bacha dla Chanel.
Legnica

Post » Pt maja 06, 2011 10:57 Re: Legnica.

Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Pt maja 06, 2011 11:02 Re: Legnica.

Prosiłam domowników aby zdejmowali Chanel z suszarki,żeby nie przyzwyczajała się do spania na ubraniach(bo są całe w białych kłakach)to jej Rafał jeszcze podusię tam położył,żebym się kociny nie czepiała :roll:

Obrazek

Obrazek
Legnica

Post » Pt maja 06, 2011 11:04 Re: Legnica.

Obrazek

Obrazek
Legnica

Post » Pt maja 06, 2011 11:06 Re: Legnica.

Obrazek
Legnica

Post » Pt maja 06, 2011 17:36 Re: Legnica.

Przepiękne zdjęcia robisz. Kolejny talent masz, wiesz o tym?

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Pt maja 06, 2011 20:16 Re: Legnica.

Takie piękne zdjęcia pojawiają się na wątku zawsze po jakiś świętach 8) a to dla tego że w tym czasie,najstarszy syn przyjeżdża do nas i on ma taki talent(i wypasiony aparat) 8).
Zamówiłam jeszcze u niego spojrzenie :Foresta i Bayera.
Kiedyś zrobi,pewnie w trakcie następnych odwiedzin.
Legnica

Post » Pt maja 06, 2011 21:02 Re: Legnica.

Zmysł artystyczny po mamie zapewne odziedziczył :P Zdjęcia piękne - to nie tylko kwestia aparatu, ale przede wszystkim umiejętności uchwycenia odpowiedniej chwili :)

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Pt maja 06, 2011 21:45 Re: Legnica.

Odpowiada mi stwierdzenie,że talent ma po mamie 8) :lol:

W tygodniu miałam zabrać Fibi na szczepienie(pomiędzy kuracją anty świerzbową)w środę nie mogłam jej znaleźć w ciagu dnia,zresztą po poszukiwaniach i tak bym nie zdążyła.Wieczorem już była.W czwartek próbowałam dodzwonić sie do weta,chciałam zapytać czy można kocinę zaszczepić w czasie rujki,nie dodzwoniłam się,ale i tak nie mogłam Fibi znaleźć.Wieczorem znów była.
Wiecie gdzie ona przebywa całe dnie?
Siedzi w krytej kuwecie,w łazience.
Zabrałam ją do pokoju,bo mi serce zal ściska jak na nią patrze,przeleżała całe przedpołudnie na dywanie pod fotelem,jak nie przymierzając podnóżek.
Na prawdę,żal mnie ogarnia jak patrzę na Fibi.Troszkę jej zachowanie przypomina mi zachowanie Saszki.
Chciałabym ją kiedyś zobaczyć,zachowującą się podobnie do Foresta na przykład 8)
A z tym szczepieniem to już raczej zaczekamy,ok.17 powtórka antyświerzbowca i potem szczepienie.
Legnica

[poprzednia][następna]