Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
malbo pisze:No chyba nie tak do końca. Poszukiwane są domy tymczasowe, a to chyba nie jest ważne, czy kot jest czarny, bury, biały ... Zresztą nigdy nie rozumiałam tego wyboru wg koloru, kot to kot. Torebkę, buty, albo zasłony można wybierać pod kolor. Ja mam obecnie 14 kotów i kiedy trafiały do mojego domu, nie było dla mnie ważne jakiego są koloru. Ale wracając do problemu ... na stałe nikt nie weźmie ani czarnego, ani rudego kota, jeśli jest chory i ma pasożyty. Każdy na portalach (a przynajmniej zdecydowana większość) chce mieć ślicznego, zdrowego i najlepiej młodego kota. Tu chodzi o DT. Chodzi o to, by porozdzielać wszystkie na mniejsze grupy, gdyż łatwiej wtedy leczyć. Nie łapią choróbstw jeden od drugiego. Jak doprowadzi się ich do względnego porządku i zdrowia, poszuka sie domów na stałe. Wtedy jak ktoś już musi - wybierze sobie z ogłoszeń - kotkę, kocura, czarnego, burego, białego ... jakiego chce.
pini1 pisze:dzisiaj 3 kotki jada do domku tymczasowego w Bedzinie zalatwione dzieki Pomocy Kociej Chatki
dziekujemy
reszta czeka
terenia1 pisze:pini1 pisze:dzisiaj 3 kotki jada do domku tymczasowego w Bedzinie zalatwione dzieki Pomocy Kociej Chatki
dziekujemy
reszta czeka
To super że kociaki jadą, Gosia pewnie tam je będzie codziennie odwiedzała
terenia1 pisze:Gosiu to super wieści
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości