Etiopia pisze:
489
Ale w takim tempie to nam się nie uda ...
KLIKAJCIE
Klikam codziennie.
Jeżeli dom dla Katii nie wypali (co jest bardzo prawdopodobne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Etiopia pisze:
489
KLIKAJCIE
queen_ink pisze:Etiopia pisze:
489
KLIKAJCIE
Klikam codziennie.
Jeżeli dom dla Katii nie wypali (co jest bardzo prawdopodobne), to szukam dla niej tymczasu od 20 kwietnia do 4 maja. Albo ewentualnie patentu na to, jak ją zahibernowac i później odmrozić.
queen_ink pisze:Jeżeli dom dla Katii nie wypali (co jest bardzo prawdopodobne), to szukam dla niej tymczasu od 20 kwietnia do 4 maja. Albo ewentualnie patentu na to, jak ją zahibernowac i później odmrozić.
milu pisze:Tweety, przelałam właśnie 37 zł za bazarki: 5 zł od miszeliny, 17 zł od ametyst55 oraz niebazarkowe 15 zł od Tunisi, które przykazane było przelać![]()
Ametyst55 dziękuję ślicznie za niestrudzone podrzucanie bazarków!
Dziewczyny, nikt nie chce kolczyków na szczytny cel AFNowski? Bo coś bazarek zdycha... viewtopic.php?f=20&t=125600&start=0 wszystkie w pierwszym poście są dostępneJak AFNowcom, to nawet może zniżka się upiecze
Etiopia pisze:
489
KLIKAJCIE
milu pisze:Tweety, przelałam właśnie 37 zł za bazarki: 5 zł od miszeliny, 17 zł od ametyst55 oraz niebazarkowe 15 zł od Tunisi, które przykazane było przelać![]()
Kocuria pisze:obie pannice piszczą - może tęsknią za sobą?
_namida_ pisze:Kocuria pisze:obie pannice piszczą - może tęsknią za sobą?
Ja bym ich nie rozdzielała, będzie brudniej w klatce, ale za to będą się lepiej czuły i może jadły,
myślę że siedzenie całymi dniami w klatce w piwnicy jest wystarczająco stresujące.
miszelina pisze:_namida_ pisze:Kocuria pisze:obie pannice piszczą - może tęsknią za sobą?
Ja bym ich nie rozdzielała, będzie brudniej w klatce, ale za to będą się lepiej czuły i może jadły,
myślę że siedzenie całymi dniami w klatce w piwnicy jest wystarczająco stresujące.
A one to nie powinny mieć juz wyjetych szwów? Sterylka była chyba 28.03.
Ja bym jednak nie łaczyła ze wzgledu na świerzb. I w króliczej było im ewidentnie ciasno razem. Co innego w dogu, ale juz nie ma wolnego.
KIEDY KOTY SZCZEPIONE WE CZWARTEK BEDA PUSZCZANE LUZEM? CZY CZEKAMY, AZ GDZIEŚ PÓJDA DUDZIA I SYNTIA (czekaj tatka latka...)?
Tweety pisze:miszelina pisze:KIEDY KOTY SZCZEPIONE WE CZWARTEK BEDA PUSZCZANE LUZEM? CZY CZEKAMY, AZ GDZIEŚ PÓJDA DUDZIA I SYNTIA (czekaj tatka latka...)?
powinny mieć szwy rozpuszczalneMyślę, Beatko, że możesz je jutro wypuścić i poobserwować co się będzie działo.
A Katia nie idzie do domu, bo?
My jeszcze dzisiaj(tez wzięłam dzień wolnego w pracy) walczymy z końcówką remontu więc odpada cokolwiek na rzecz kotów
miszelina pisze:Tweety pisze:miszelina pisze:KIEDY KOTY SZCZEPIONE WE CZWARTEK BEDA PUSZCZANE LUZEM? CZY CZEKAMY, AZ GDZIEŚ PÓJDA DUDZIA I SYNTIA (czekaj tatka latka...)?
powinny mieć szwy rozpuszczalneMyślę, Beatko, że możesz je jutro wypuścić i poobserwować co się będzie działo.
A Katia nie idzie do domu, bo?
My jeszcze dzisiaj(tez wzięłam dzień wolnego w pracy) walczymy z końcówką remontu więc odpada cokolwiek na rzecz kotów
Znaczy wiśniczanki tez mam puścić?
Bo rozumiem, ze Małego i Lolka tak. Ale bedzie jatka![]()
A Maciuś i Niunia? Torfik?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], raksa i 111 gości