K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 10, 2011 20:05 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Etiopia pisze:
ametyst55 pisze:Klikamy :!: http://www.organizacjepozytku.info/2/ jest 479 głosów :ok:

489

Ale w takim tempie to nam się nie uda ...

KLIKAJCIE

Klikam codziennie.

Jeżeli dom dla Katii nie wypali (co jest bardzo prawdopodobne :(), to szukam dla niej tymczasu od 20 kwietnia do 4 maja. Albo ewentualnie patentu na to, jak ją zahibernowac i później odmrozić.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Nie kwi 10, 2011 20:11 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

queen_ink pisze:
Etiopia pisze:
ametyst55 pisze:Klikamy :!: http://www.organizacjepozytku.info/2/ jest 479 głosów :ok:

489

KLIKAJCIE

Klikam codziennie.

Jeżeli dom dla Katii nie wypali (co jest bardzo prawdopodobne :(), to szukam dla niej tymczasu od 20 kwietnia do 4 maja. Albo ewentualnie patentu na to, jak ją zahibernowac i później odmrozić.

jak znajdziesz patent to się podziel

Ja mam 4 sztuki do zahibernowania ......
Odmrożę je jak będę obrzydliwie bogata ....

Ech :cry:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Nie kwi 10, 2011 20:14 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

queen_ink pisze:Jeżeli dom dla Katii nie wypali (co jest bardzo prawdopodobne :(), to szukam dla niej tymczasu od 20 kwietnia do 4 maja. Albo ewentualnie patentu na to, jak ją zahibernowac i później odmrozić.

A dlaczego ma nie wypalić? Co jest nie tak?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie kwi 10, 2011 21:41 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Tweety, przelałam właśnie 37 zł za bazarki: 5 zł od miszeliny, 17 zł od ametyst55 oraz niebazarkowe 15 zł od Tunisi, które przykazane było przelać ;)

Ametyst55 dziękuję ślicznie za niestrudzone podrzucanie bazarków!

Dziewczyny, nikt nie chce kolczyków na szczytny cel AFNowski? Bo coś bazarek zdycha... viewtopic.php?f=20&t=125600&start=0 wszystkie w pierwszym poście są dostępne :) Jak AFNowcom, to nawet może zniżka się upiecze ;)

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Nie kwi 10, 2011 21:56 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

milu pisze:Tweety, przelałam właśnie 37 zł za bazarki: 5 zł od miszeliny, 17 zł od ametyst55 oraz niebazarkowe 15 zł od Tunisi, które przykazane było przelać ;)

Ametyst55 dziękuję ślicznie za niestrudzone podrzucanie bazarków!

Dziewczyny, nikt nie chce kolczyków na szczytny cel AFNowski? Bo coś bazarek zdycha... viewtopic.php?f=20&t=125600&start=0 wszystkie w pierwszym poście są dostępne :) Jak AFNowcom, to nawet może zniżka się upiecze ;)

O, i jeszcze oddzielnym przelewem poszło 20 zł od Annyzoo - umknęło mi bo miałam schowane gdzie indziej 8)

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Nie kwi 10, 2011 22:18 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

na kociarni relatywny spokój, poza jedną kupą z jaskrawoczerwoną krwią :? nie mam pojęcia, czyja to.

a rakijka cały dyżur piszczała, żeby się nią zająć, zostawiłam pannę na koniec, żeby uszy przeczyścić - jak tylko uchyliłam drzwiczki, tak wyskoczyła z przerażeniem, że stratowała moje plecy i przez dobre 15 minut robiła dziką gonitwę po całym pomieszczeniu, skacząc po szafach, pod szafami i wydając głosy głęboko przerażonego kota walczącego o życie 8O
ja to mam szczęście, wszystkie kochane kotki w moich rękach zamieniają się w morderców :lol:
a poważnie, panienka miała pusto w kuwecie i pełno w nietkniętych miskach, trzeba ją obserwować. starałam się zdezynfekować te powierzchnie, po których przeleciała, ale właściwie trzebaby całe pierwsze pomieszczenie zdezynfekować, nie dawała się małpa złapać :?
nie mam pojęcia, czemu tak zareagowała :(
obie pannice piszczą - może tęsknią za sobą?

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Nie kwi 10, 2011 22:49 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Etiopia pisze:

489

KLIKAJCIE

Uda się - 503 :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pon kwi 11, 2011 5:48 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

milu pisze:Tweety, przelałam właśnie 37 zł za bazarki: 5 zł od miszeliny, 17 zł od ametyst55 oraz niebazarkowe 15 zł od Tunisi, które przykazane było przelać ;)

Te od Tunisi też były bazarkowe, jeszcze za bazarek książkowy Cammi. :wink:
Obrazek

miszelina

Post » Pon kwi 11, 2011 7:09 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Kocuria pisze:obie pannice piszczą - może tęsknią za sobą?

Ja bym ich nie rozdzielała, będzie brudniej w klatce, ale za to będą się lepiej czuły i może jadły,
myślę że siedzenie całymi dniami w klatce w piwnicy jest wystarczająco stresujące.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pon kwi 11, 2011 7:17 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

_namida_ pisze:

Ja bym ich nie rozdzielała, będzie brudniej w klatce, ale za to będą się lepiej czuły i może jadły,
myślę że siedzenie całymi dniami w klatce w piwnicy jest wystarczająco stresujące.

A one to nie powinny mieć juz wyjetych szwów? Sterylka była chyba 28.03.
Ja bym jednak nie łaczyła ze wzgledu na świerzb. I w króliczej było im ewidentnie ciasno razem. Co innego w dogu, ale juz nie ma wolnego.
KIEDY KOTY SZCZEPIONE WE CZWARTEK BEDA PUSZCZANE LUZEM? CZY CZEKAMY, AZ GDZIEŚ PÓJDA DUDZIA I SYNTIA (czekaj tatka latka...)?
Obrazek

miszelina

Post » Pon kwi 11, 2011 8:56 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

miszelina pisze:
_namida_ pisze:

A one to nie powinny mieć juz wyjetych szwów? Sterylka była chyba 28.03.
Ja bym jednak nie łaczyła ze wzgledu na świerzb. I w króliczej było im ewidentnie ciasno razem. Co innego w dogu, ale juz nie ma wolnego.
KIEDY KOTY SZCZEPIONE WE CZWARTEK BEDA PUSZCZANE LUZEM? CZY CZEKAMY, AZ GDZIEŚ PÓJDA DUDZIA I SYNTIA (czekaj tatka latka...)?

powinny mieć szwy rozpuszczalne :roll: Myślę, Beatko, że możesz je jutro wypuścić i poobserwować co się będzie działo.

A Katia nie idzie do domu, bo?
My jeszcze dzisiaj(tez wzięłam dzień wolnego w pracy) walczymy z końcówką remontu więc odpada cokolwiek na rzecz kotów

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon kwi 11, 2011 9:00 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Tweety pisze:
miszelina pisze:KIEDY KOTY SZCZEPIONE WE CZWARTEK BEDA PUSZCZANE LUZEM? CZY CZEKAMY, AZ GDZIEŚ PÓJDA DUDZIA I SYNTIA (czekaj tatka latka...)?

powinny mieć szwy rozpuszczalne :roll: Myślę, Beatko, że możesz je jutro wypuścić i poobserwować co się będzie działo.

My jeszcze dzisiaj(tez wzięłam dzień wolnego w pracy) walczymy z końcówką remontu więc odpada cokolwiek na rzecz kotów

Po rozmowie z Tweety:
Wiśniczanki przeniose do doga w cat-roomie. Razem.
Małego do drugiego doga.
Maciuś i Niunia pójda na luz. Moze sie nie pozabijaja, zwłaszcza, ze Maciuś to juz uciekał sam.

EDIT: źle mi sie wyedytowało, ale o to chodzi, co powyzej :wink:
Ostatnio edytowano Pon kwi 11, 2011 10:12 przez miszelina, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

miszelina

Post » Pon kwi 11, 2011 9:28 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

miszelina pisze:
Tweety pisze:
miszelina pisze:KIEDY KOTY SZCZEPIONE WE CZWARTEK BEDA PUSZCZANE LUZEM? CZY CZEKAMY, AZ GDZIEŚ PÓJDA DUDZIA I SYNTIA (czekaj tatka latka...)?

Znaczy wiśniczanki tez mam puścić?
Bo rozumiem, ze Małego i Lolka tak. Ale bedzie jatka 8O
A Maciuś i Niunia? Torfik?

Może na początek Małego i Lolka, żeby nie wszystkie hurtem

Tweety

Post » Pon kwi 11, 2011 9:41 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

kiszka z tą wolierą w muzeum. Tam są kuny, łasice i zdziczałe psy. Załatwiły już 4 sarny :cry:
Jedna kotka poszłaby do p. Iwony tzn do jej brata, może uda się dwie tam wyekspediować. Ale zostaje czwórka, trzeba je ciachnąć i co dalej?

Tweety

Post » Pon kwi 11, 2011 9:52 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

hmm, mamy chyba możliwość wypuszczenia z jednego na podwórku w podgórzu, ale w kontekście różnych zwierząt dzikich i kotów, to może trzeba je długo przekwarantannować...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

[poprzednia][następna]