Wielki kot Kapitan Bryś - szuka swojego portu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 08, 2011 20:55 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Bryniu, musi się udać :ok: Dla Ciebie przecież też powinien być dom... :cry:
po_prostu_kaska

Post » Pt kwi 08, 2011 21:19 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Dobry wieczór!

Żal mi strasznie Brysia, że przez głupie problemy z sikaniem nie ma się gdzie podziać :(

Na Allegro ma w tej chwili 335 odsłon (po 4 dniach), widać że ludzie czytają, ale z tego co widzę nie dzwonią...
Dlatego zrobiłem Brysiowi kampanię reklamową w Google :mrgreen:
Zobaczymy czy to coś da. Google ma potężne narzędzia do monitorowania takich kampanii - ktoś kto kliknie w reklamę będzie przenoszony do wątku kotów Szczycieńskich. Reklama wygląda tak:

Obrazek

Mam tylko prośbę o nie klikanie - to jest przeznaczone dla tych co nie znają historii Brysia a Google pobiera opłatę za każde kliknięcie ;)

Pozdrawiam!

Adam
aburacze

Post » Pt kwi 08, 2011 21:46 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt kwi 08, 2011 22:13 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Słuchajcie, a jaki test miał robiony Bryś?

Bo jeśli paskowy, a nie z krwi, to może warto powtórzyć ten lepszy? Bo ten paskowy naprawdę może się mylić...

EDIT: Widze, że teraz problemem jest kuweta...
Więc pytanie - jaki żwirek Bryś ma? Jakiej wielkości jest kuweta? Kiedy był kastrowany i czy miał badania krwi przedtem? Czy istnieje szansa zrobienia badań krwi teraz? Żeby wykluczyć ewentualny problem z pęcherzem?
Czy istnieje szansa dostawienia drugiej kuwety? Przestawienia jej?

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt kwi 08, 2011 23:21 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

KObitki na pewno lepiej odpowiedzą.
Z tego co wiem to był tylko test paskowy (zrobione przy okazji kastracji bo miał jechać do DT do Krakowa), ale dobrze byłoby żeby miał jakieś miejsce bardziej pewne gdzie dałoby się zrobić te wszystkie badania.
Niestety nikt go nie chce :(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt kwi 08, 2011 23:31 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Dobry wieczór!

Tak tylko podbiję wątek i przy okazji napiszę, że ten pomysł z kampanią w Google jest bardzo ciekawy. Ledwo zaczęli wyświetlać (długo czekało na moderację) to już nabiło 800 wyświetleń. Niestety, nikt jeszcze nie kliknął...

Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:

Adam
aburacze

Post » Sob kwi 09, 2011 5:56 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

:!: :?:
nawet nie wiem co napisać :cry:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob kwi 09, 2011 6:30 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Gibutkowa pisze:
Marzenia11 pisze:GIbutku naucz mnie,jak sie rozpowszechnia???

ja nie mam FB ale tam trzeba kliknąć z tego co wiem "udostępnij" i chyba też jest "lubię to" czy jakoś tak ;)

Ja też nie jestem na FB... :(
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob kwi 09, 2011 7:17 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Brynio do góry :ok:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Sob kwi 09, 2011 8:11 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Biedny buranio, taki przymilny.Musi się jakiś domek znaleźć :ok: :ok: :ok:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob kwi 09, 2011 10:02 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

:!:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob kwi 09, 2011 10:07 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Bryniu za domek :ok:
po_prostu_kaska

Post » Sob kwi 09, 2011 10:27 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Brysiu, wiesz, że Cię kochamy
Trzymaj się :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob kwi 09, 2011 11:14 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

:!:

Marzenia11

Post » Sob kwi 09, 2011 13:31 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Szalony Kot pisze:Słuchajcie, a jaki test miał robiony Bryś?

Bo jeśli paskowy, a nie z krwi, to może warto powtórzyć ten lepszy? Bo ten paskowy naprawdę może się mylić...

EDIT: Widze, że teraz problemem jest kuweta...
Więc pytanie - jaki żwirek Bryś ma? Jakiej wielkości jest kuweta? Kiedy był kastrowany i czy miał badania krwi przedtem? Czy istnieje szansa zrobienia badań krwi teraz? Żeby wykluczyć ewentualny problem z pęcherzem?
Czy istnieje szansa dostawienia drugiej kuwety? Przestawienia jej?

Szalony paskowe są różne - robione albo z krwi albo z osocza. Jeśli chodzi o białaczkę to paskowe wychodzą w 20% fałszywie dodatnie i baaardzo często się właśnie zdarza że ponowny test wychodzi ujemny. Ja bym się osobiście nie bawiła już w testy paskowe tylko jakiegoś bazara zrobiła na testy PRC. Na samą białaczkę to będzie coś koło 200zł, a będzie pewność. To może dać Brysiowi, w przypadku ujemnego wyniku o wiele większe szanse na znalezienie domu...
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]