Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BartekBohdan pisze:Zaczynam się załamywać. Nikt nie dzwoni z ogłoszeń, a wiszą już na każdym słupie, śmietniku, bloku. Nocne i dzienne szukania bez rezultatu. Oby tylko jej się nic nie stało. Jak duża jest szansa, że trafi z powrotem do schroniska? Codziennie tam ok. 18 dzwonię.
BartekBohdan pisze:No, ja zdecydowanie nie z tych osobników, co życzliwych słuchają. A w poszukiwaniach na pewno nie ustanę, niezależnie od stanu psychicznego! Znalazłem dokarmiaczkę i wielbicielkę kotów na rogu Krawieckiej i Skowroniej. Przekazałem ogłoszenie, obiecała wypatrywać nowego kota w gromadzie. Jeśli ktoś jeszcze ma namiar na karmicielki na Woli i w okolicach Mochnackiego proszę o przekazanie. Służę oczywiście ogłoszeniem w PDF.
BartekBohdan pisze:Zaczynam się załamywać. Nikt nie dzwoni z ogłoszeń, a wiszą już na każdym słupie, śmietniku, bloku. Nocne i dzienne szukania bez rezultatu. Oby tylko jej się nic nie stało. Jak duża jest szansa, że trafi z powrotem do schroniska? Codziennie tam ok. 18 dzwonię.
BartekBohdan pisze:Wrzuciłem w temat info o nagrodzie. Będzie większa motywacja. W ogłoszeniach porozwieszanych też jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 143 gości