Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alix76 pisze:
Wieści od Trawisa - jest całkiem grzeczny, choć lubi, kiedy jego Pani wstaje o 5.00, towarzyskie stworzonko. Są już materiały do zabezpieczenia balkonu i pewnie w weekend to się dokona, także kocur będzie miał wybieg. Ogólnie kot i ludzie są zadowoleni - alleluja
alix76 pisze: Koty właśnie się zagryzają, ale pod łóżkiem, więc nie wiem dokładnie kto kogo.
alix76 pisze:Co do dokocenia Trawisa, to należy do sprawy podejść z najwyższą rozwagą, z uwagi na znaną jego miłość do innych kotów. W sumie myślę, że 1 spokojnego kociego kolegę czy koleżankę to by zniósł - głupio być dominantem bez stada
ale to trzeba dobrze przemyśleć.
W kuwecie placki. Koty właśnie się zagryzają, ale pod łóżkiem, więc nie wiem dokładnie kto kogo
. Gołąbka rozsądnie siedzi w dziupli i czeka, kiedy będę się kładła - ona lubi uregulowany tryb życia
shira3 pisze:alix76 pisze: Koty właśnie się zagryzają, ale pod łóżkiem, więc nie wiem dokładnie kto kogo.
Uwielbiam ten twój spokój![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, CatnipAnia, Google Adsense [Bot], puszatek, squid i 385 gości