ŁÓDŹ- w@lki o sterylki odsłona druga- do klawiatur! do piór!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 13, 2012 20:32 Re: ŁÓDŹ- w@lki o sterylki odsłona druga- do klawiatur! do p

Dopiszę w tym wątku. Może się komuś przyda. Mianowicie w piątek Wydz. Ochr. Środowiska wyprowadzał się z Tymienieckiego. Przenoszą się na Piłsudzkiego 100. I w związku z przeprowadzką chwilowo nie można dostać wniosku na sterylizację/kastrację. Koło tygodnia ma potrwać to całe zamieszanie. Więc jakby ktoś chciał wniosek w najbliższym tygodniu to lepiej do nich zadzwonić, żeby się niepotrzebnie nie przejechać i klamki nie pocałować.

ankan

Od: Pon lis 14, 2011 14:44

Post » Pon maja 14, 2012 11:35 Re: ŁÓDŹ- w@lki o sterylki odsłona druga- do klawiatur! do p

Ankam, wielkie dzięki za info, wleciało mi z głowy - nadal podawałabym potrzebujacym adres na Tymienieckiego :oops: :oops:

I znów proszę o opinie - tu:

viewtopic.php?f=1&t=135500&p=8865504#p8865504
Ostatnio edytowano Wto maja 15, 2012 10:17 przez kalewala, łącznie edytowano 1 raz
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon maja 14, 2012 12:39 Re: ŁÓDŹ- w@lki o sterylki odsłona druga- do klawiatur! do p

wysterylizowałam trzy kotki za własne fundusze, mają ucięte uszka - prosiłam o to, bo rozróżniam po tym, gdyby przyszła jakaś "z uchem" , i mam ......................... te łódzkie władze............ w głębokim , bardzo głębpkim poważaniu, AMEN,
w lipcu wysterylizuję następną jak odchowa dzieci, chciałabym za talon, ale jak nie to nie , przynajmniej wiem gdzie dać na zabieg i tam będzie i przechowana 5 dni i zabezpieczona na wolność :evil:
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

[poprzednia]