Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agor-ia pisze:Boski watek
U mnie pudlo z zooplusa tez stoi juz ktorys tydzien, siostra wyciela, drzwi, okna zamykane... I koty maja twierdze![]()
Moja kotka ma taki bezmyslny wyraz oczek, jak ssie i ugniata koc, bo biedactwo ma chorobe sieroca.
Patrzy gdzies w przestrzen zupelnie pustym wzrokiem.
Kurde, to ja jestem ciekawa, jak fachowo sie nazywa umaszczenie mojej kotki, bo ja tam mowilam zawsze tricolor, a tutaj widze, ze to skomplikowana sprawa
edit: Moja kota ma laty, a wiec chyba wpasowuje sie w "calico"![]()
Piekne Twoje kocisze, tez mam trzykolorowa maupe i czarnego chlopaczka a szare/niebieskie uwielbiam
Dzika_Figa pisze:Rano miałam w łóżku trzy piłeczki, ładnie ułożone jedna obok drugiej.
Nie wiem, czy to Figa czy chłopcy i żadnego wycia nie słyszałam, no ale może jednak ona?
W salonie na dywanie leżały trzewia wybebeszone z czwartej...
Agor-ia pisze:Moze Ash jest w kolorze liliowym ? (to by pasowalo pod brudny roz)
Dzika_Figa pisze:Agor-ia pisze:Moze Ash jest w kolorze liliowym ? (to by pasowalo pod brudny roz)
a istnieje oficjalnie taki kolor kota?To ja to kupuję! Mój piękny liliowy kot!
Dzika_Figa pisze:Rano miałam w łóżku trzy piłeczki, ładnie ułożone jedna obok drugiej.
Nie wiem, czy to Figa czy chłopcy i żadnego wycia nie słyszałam, no ale może jednak ona?
jaga vel menda pisze:kicia chce się bawić![]()
menda aportuje myszki, przynosi prosi rzuć mi leci za myszka i znów przynosi![]()
nie jest to pierwszy i ostatni aportujący kot
CatAngel pisze:Ale świetnie się czyta ten wątek![]()
![]()
![]()
A to jest dobre![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 126 gości