Anja pisze:Mam wrazenie, ze Kocilub jest kims innym za kogo sie podaje
Myślę, że masz rację - wszystko wskazuje na to, pod tym nickiem kryje się użytkownik Hoody.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anja pisze:Mam wrazenie, ze Kocilub jest kims innym za kogo sie podaje
Anja pisze:Mam wrazenie, ze Kocilub jest kims innym za kogo sie podaje. No, bo ja wyjasnic, to niezwykle poruszenie cala sprawa - bardzo teatralne, ale nic nie wnoszace do sprawy oprocz dymu.
Estraven pisze:Anja pisze:Mam wrazenie, ze Kocilub jest kims innym za kogo sie podaje
Myślę, że masz rację - wszystko wskazuje na to, pod tym nickiem kryje się użytkownik Hoody.
Estraven pisze:Anja pisze:Mam wrazenie, ze Kocilub jest kims innym za kogo sie podaje
Kociolub pisze:... ale jazdapooskarzajmy sie wzajemnie jeszcze troche
dlaczego nie
a najlepiej pooskarzajmy kogos kogo tu nie ma
tka latwiej
![]()
Kociolub pisze: nie utozsamiam sie z zadnym Sebastianem ani Hoodym i zapewniam, ze nia mam zaburzen osobowosci...
Kociolub pisze:Na jej miejscu podalbym to forum i jej moderatorow do sadu, ot tak... po prostu. Sprawa wygrana jak w banku! Wolnosc slowa, wolnoscia slowa... a publiczne pomowniene, pomownienim.
TŻ Oberhexe pisze:Go ahead. Podawać do sądu to można nie moderatorów i forum (swoją drogą chciałbym zobaczyć takie cudo, jak forum podane do sądu - czy Rafał musiałby na rozprawę dostarczać serwer?), a autorów konkretnych wypowiedzi i to z powództwa cywilnego. Zapewne autorzy wypowiedzi byli świadomi takich właśnie konsekwencji, Ggreg kilka razy zresztą to powtarzał.
Zgadzasz się więc, że zawartość każdego postu na tym forum wyraża poglądy i opinie jego autora a nie administratorów, moderatorów czy webmasterów (poza wiadomościami pisanymi przez nich) i nie ponoszą oni za te treści odpowiedzialności.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 112 gości