uwaga na pewną hodowlę

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 03, 2004 23:47

Anja pisze:Mam wrazenie, ze Kocilub jest kims innym za kogo sie podaje

Myślę, że masz rację - wszystko wskazuje na to, pod tym nickiem kryje się użytkownik Hoody.

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Wto lut 03, 2004 23:50

Anja pisze:Mam wrazenie, ze Kocilub jest kims innym za kogo sie podaje. No, bo ja wyjasnic, to niezwykle poruszenie cala sprawa - bardzo teatralne, ale nic nie wnoszace do sprawy oprocz dymu :? .

Dokładnie Anju. Wielokrotnie forumowicze mają odmienne zdanie na różne tematy. Forum jest także po to by spierać się, oczywiście konstruktywnie.
Nikt bez powodu nie trzaska ostentacyjnie drzwiami: ja tu siedzieć nie będę, bo jesteście wstrętni.
Tylko dlaczego, pytam, wstrętni to ci pokrzywdzeni? Bo okazali się mniej sprytni niż hodowczyni?
A czy fakt, że nabywca kotka dopiero zaczyna przygodę z kotami rasowymi i jeszcze wszystkiego nie wie, ale już wie, że chce kota dobrego w typie i o tym wyraźnie mówi - czy to znaczy, że wolno go niecnie oszukiwać???

Sigrid

Od: Śro lip 30, 2003 16:54

Post » Wto lut 03, 2004 23:54

Estraven pisze:

Myślę, że masz rację - wszystko wskazuje na to, pod tym nickiem kryje się użytkownik Hoody.

lekko zenujace jak na moj gust

Jako osobie naiwnej wydawaloby mi sie ze SHKRP powinnien byc zainteresowany dobremo kotow?? Anie na sile utrzymywanym "dobrym imieniem" hodowli w ktorej zwierzeta sa ewidentnie nie traktowane w sposob nalezyty. Rece i nogi opadaja. Ale przynajmniej mniej si eczlowiek dziwi ze "hodowcy" latami lamia bezkarnie regulamin.
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

Post » Wto lut 03, 2004 23:57

Estraven pisze:

Czyli to takze Sebastian patrzac po tym oficjalnym wystapieniu :? .
Czy ow Sebastian, ma zaburzenia osobowosci czy tez tak bardzo pragnie sie ukryc pod kolejnymi nickami Hoody i Kociolub? Chorobe wykluczam, a to ukrywanie sie nie swiadczy dobrze o intencjach piszacego, niestety.
Obrazek

Pirackie czarne Trio: Brucek (2001-2015), Hrupka (2001-2016), Rysio (2002-2018)
Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Od: Śro lis 06, 2002 9:01

Post » Śro lut 04, 2004 0:02

Przepraszam bardzo, ale gdzie właściwie jest zarejestrowana ta hodowla?
Na stronie internetowej Pań:
http://kotyrasowe.prv.pl/
widnieje inny adres niż na stronie:
http://www.cat.fs.com.pl/koty/shkrp/hodowle/index.htm

poprawiłam adres ("uciekły" mi dwie litery z końca)
Ostatnio edytowano Śro lut 04, 2004 0:53 przez ana, łącznie edytowano 1 raz

ana

Od: Śro lut 20, 2002 21:56

Post » Śro lut 04, 2004 0:02

Kociolub pisze:... ale jazda :!: pooskarzajmy sie wzajemnie jeszcze troche :!: dlaczego nie :?: a najlepiej pooskarzajmy kogos kogo tu nie ma :!: tka latwiej :!:

To zapros !! Niech owa osoba broni sie sama, skoro jest taka 'niewinna' nie powinna miec obaw.
Pamietam ze jak kiedys szukalam BRI to byla czolowa hodowla ktora mialam na oku ... :roll: Wlasnie dlatego, ze pelno na wystawach, zdjecia na stronie ladne, nagrody na wystawach byly... nietypowe, ladnie bikolorowe kotki. Na pewnej wystawie o malo co nawet bym nie kupila... Dlatego niejako sprawa mnie interesuje i chcialabym po prostu uzyskac prawdziwa rzetelna informacje
Nie mam na celu szykanowania kogokolwiek.
Ostatnio edytowano Śro lut 04, 2004 11:54 przez ktosia, łącznie edytowano 1 raz

ktosia

Od: Pon gru 02, 2002 18:29

Post » Śro lut 04, 2004 0:08

Mały drobiazg. Stony pań nie widziałem przez prawie rok i podanego tam adresu wogóle nie znam. Rok temu odbieralem kota pod zupełnie innym adresem. Jakkolwiek był to adres inny niz podany na stronie SHKR.
Rozumiem, że hodowla ma co najmniej trzy siedziby? A może koty staly się bardziej mobilne niż miały to w zwyczaju od czasów egipskich? Bo przeciez chyba nikt nie zmienia mieszkań trzy razy do roku?

Ggreg

Od: Wto lut 03, 2004 16:51

Post » Śro lut 04, 2004 0:13

U mnie pierwszy link juz nie dziala (jest przekroczony transfer), a druga strona wogole sie nie otwiera 8O .
Obrazek

Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Post » Śro lut 04, 2004 0:24

Hi, wlasnie wszedlwm by wyczyscic tu konto po sobie. Nie znam nikogo z tego formu a moze znam ale o tym nie wiem ale nie utozsamiam sie z zadnym Sebastianem ani Hoodym i zapewniam, ze nia mam zaburzen osobowosci... ale mniejsza o to. Mialem nadzieje czegos tu dowiedziec sie o kotach i pogadac z milymi ludzmi... ale w wiekszosci widze tu samych zacietrzewionych "..." chcacych spalic kogos na stosie. To nie forum o kotach! Nie znam baby czyli slynnej Booss, nie wiem nawte czy to nick czy prawdziwe nazwisko i pewnie nie chcialbym jej poznac. Uwazam, ze to chore podawac tu jej oficjalne namiary i publicznie ja oskarzac nie dajac jej mozliwosci obrony. Na jej miejscu podalbym to forum i jej moderatorow do sadu, ot tak... po prostu. Sprawa wygrana jak w banku! Wolnosc slowa, wolnoscia slowa... a publiczne pomowniene, pomownienim. Wszak zaden sad cywilny winy jej jeszcze chyba nie udowodnil. Nie istotnym jest fakt, ze mozna kogos tu "zniszczyc" - zastanowcie sie tylko jak latwo to zrobic... i czy nastepnym razem nie bedziesz to TY? ... a hodowcom takim jak omawiana B. nalezoalby zabronic nawet posiadania a nie tylko hodowli! ale po udowodnieniu! Tak funkcjonuja cywilizowane spolecznosci. Widzac, ze to chore formu... wracam do swego swiata gdzie kot znaczy kot... i jego wole zdecydowanie od calego waszego formu z jego stosami dla wybranych! Pozdrawiam i zycze milego gadania o ludziach... a... przypomnijcie sobie czasami o kotach, to o nich chyba chcieliscie tu pierwotnie pogadac - Kociolub.
Kociolub

Kociolub

Od: Pt sty 09, 2004 14:14

Post » Śro lut 04, 2004 0:29

Kociolubie, wszedles tak przypadkiem dokladnie z tego samego IP co Twoje dwa wcielenia Sebastian i Hoody :mrgreen: . Niewiarygodny zbieg okolicznosci, a moze to jakis spisek? :strach:
To sie usmialam, choc watek jest powazny :lol: .
Obrazek

Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Post » Śro lut 04, 2004 0:29

Kociolub pisze: nie utozsamiam sie z zadnym Sebastianem ani Hoodym i zapewniam, ze nia mam zaburzen osobowosci...

I jako "Warszawiak" piszesz z Łodzi z tego samego IP, co Hoody... No tak, to niczego nie sugeruje... :roll:

Estraven

Post » Śro lut 04, 2004 0:30

Kociolub, nie bądź śmieszny, napewno nikomu bym nie zrobił krzywdy bez przekonania o swojej racji.

Ggreg

Od: Wto lut 03, 2004 16:51

Post » Śro lut 04, 2004 0:30

I kto tu jest zacietrzewiony?

Sigrid

Od: Śro lip 30, 2003 16:54

Post » Śro lut 04, 2004 0:31

Kociolub pisze:Na jej miejscu podalbym to forum i jej moderatorow do sadu, ot tak... po prostu. Sprawa wygrana jak w banku! Wolnosc slowa, wolnoscia slowa... a publiczne pomowniene, pomownienim.

Go ahead. Podawać do sądu to można nie moderatorów i forum (swoją drogą chciałbym zobaczyć takie cudo, jak forum podane do sądu - czy Rafał musiałby na rozprawę dostarczać serwer?), a autorów konkretnych wypowiedzi i to z powództwa cywilnego. Zapewne autorzy wypowiedzi byli świadomi takich właśnie konsekwencji, Ggreg kilka razy zresztą to powtarzał.

I znowu ta sama historia, złe forum, źli moderatorzy...
A wszystko przez małą ilość słońca zapewne...
Our survey of households in seven U. S. regions demonstrated that few citizens have bothered to equip themselves with fireproof suits and extinguishers to deal with volcanic upheaval, solar flares, or the Lord's purifying flame.

TŻ Oberhexe

Od: Nie kwi 13, 2003 0:05

Post » Śro lut 04, 2004 0:36

TŻ Oberhexe pisze:Go ahead. Podawać do sądu to można nie moderatorów i forum (swoją drogą chciałbym zobaczyć takie cudo, jak forum podane do sądu - czy Rafał musiałby na rozprawę dostarczać serwer?), a autorów konkretnych wypowiedzi i to z powództwa cywilnego. Zapewne autorzy wypowiedzi byli świadomi takich właśnie konsekwencji, Ggreg kilka razy zresztą to powtarzał.

Z warunków rejestracji:
Zgadzasz się więc, że zawartość każdego postu na tym forum wyraża poglądy i opinie jego autora a nie administratorów, moderatorów czy webmasterów (poza wiadomościami pisanymi przez nich) i nie ponoszą oni za te treści odpowiedzialności.

Każdy, kto zarejestrował się na forum zaakceptował te zasady - również Kociolub. Czy Hoody. Albo Sebastian.

To tak, dla odświeżenia pamięci.

Estraven

[poprzednia][następna]