Etna ['] Ava w DT. Midnight & Elena - szukamy domu!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 22, 2011 18:51 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

Gibutkowa pisze:No szlak mnie jasny trafi, no! :evil:

To niech Cię... trafi.

W dniach 27-28 Lutego wymieniłam kilka PW z Eweliną. W tym czasie miałam w podpisie banerek Etny, ponieważ został zrobiony 27 Marca. Był też często na górze forum, szczególnie w godzinach wieczornych. Więc soory, ale nie wierzę że Ewelina nie wiedziała o tym wątku. A tym bardziej Ty - aktywna uczestniczka forum.

Pytanie do Gibutkowej i JaEwka - zajrzałabyście do tego wątku, po aferze z Noemi? jak myślę że raczej nie, więc dlatego nie wstawiłam linka na wątku schroniskowym.

Każdy ma swoje prywatne sprawy, życie, koty... u mnie wszystkie zachorowały (trzy mają problemy zębowe, jeden (tymczasik) jest po ciężkiej operacji, drugi to alergik pokarmowy). Więc winienie mnie za to, jest grubą... przesadą...

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto mar 22, 2011 18:56 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

Nie masz się co wściekać na siebie Marzenia. Wyszło jak wyszło - już nie będę pisać czemu tak wyszło bo mi tylko ciśnienie skacze :roll: Teraz najważniejsze to dowiedzieć się czy Ava jeszcze żyje...
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto mar 22, 2011 18:57 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

PW od tojazofia z dnia 2 Marca.

Tak, właśnie miałam Ci ją pokazać ona jest chyba po zmarłej tak coś mi się wydaje Aśka musi jej podawać pod nos jedzenie bo tak to nie zejdzie z półki ona z 8 pokoju? A jeszcze się zasmarkała bardzo taka 10 letnia około kotka z 11 pokoju podobna do tej znasz ją na bank wyślę Ci zdjęcie.

Cameo

Post » Wto mar 22, 2011 18:58 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

Marzenia11 pisze:K..wa - byłam przekonana że wiesz o całej sytuacji..... i dlatego nie pisałam pw.... k...wa-jestem wściekła na siebie. szlag.

smarti, jak chcesz coś napisać, to chociaż się przeloguj...

Jasne że dziewczyny wiedziały o tym wątku, a jak :) został założony 27 Marca, było duuuuużo czasu.

Cameo

Post » Wto mar 22, 2011 19:00 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

Cameo pisze:
Gibutkowa pisze:No szlak mnie jasny trafi, no! :evil:

To niech Cię... trafi.

W dniach 27-28 Lutego wymieniłam kilka PW z Eweliną. W tym czasie miałam w podpisie banerek Etny, ponieważ został zrobiony 27 Marca. Był też często na górze forum, szczególnie w godzinach wieczornych. Więc soory, ale nie wierzę że Ewelina nie wiedziała o tym wątku. A tym bardziej Ty - aktywna uczestniczka forum.

Pytanie do Gibutkowej i JaEwka - zajrzałabyście do tego wątku, po aferze z Noemi? jak myślę że raczej nie, więc dlatego nie wstawiłam linka na wątku schroniskowym.

Każdy ma swoje prywatne sprawy, życie, koty... u mnie wszystkie zachorowały (trzy mają problemy zębowe, jeden (tymczasik) jest po ciężkiej operacji, drugi to alergik pokarmowy). Więc winienie mnie za to, jest grubą... przesadą...

Ponoć masz mnie dodaną do ignora, to jak to możliwe że widzisz i czytasz moje posty?
Bruździsz tylko i robisz zamieszanie i to nie pierwszy raz i z tego co wiem nie tylko we Wrocku. Ciekawe czemu w swoim schronisku się nie udzielasz tak jak w innych w całej Polsce. Z resztą mało mnie to interesuje jak również twoje życie prywatne. Nie gadam z tobą, nie jesteś dla mnie partnerem do rozmowy.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto mar 22, 2011 19:05 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

Gibutkowa pisze:Bruździsz tylko i robisz zamieszanie i to nie pierwszy raz i z tego co wiem nie tylko we Wrocku. Ciekawe czemu w swoim schronisku się nie udzielasz tak jak w innych w całej Polsce. Z resztą mało mnie to interesuje jak również twoje życie prywatne. Nie gadam z tobą, nie jesteś dla mnie partnerem do rozmowy.

A co Cię to... obchodzi. Zadaj jeszcze pytanie, dlaczego nie wziełam na DT kotów z Rybnika, tylko kotki z Łodzi i Warszawy. Dlaczego TY masz kota z Konina, a nie z Wrocławia?

Gdyby nie Ja i moje ogłoszenia, to Junona, Podstolina, Merlin, Delicja, Bunia, Macchiato... nadal tkwiły by w schronisku, lub za drugą stroną TM. Właśnie widzę, jak zależy Ci na dobru zwierząt.

Zazdrościsz mi czy co???

Cameo

Post » Wto mar 22, 2011 19:07 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

I tak nie widzę. Ten "ignor" to naprawdę fajna sprawa. Taki internetowy Persen ;)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto mar 22, 2011 19:08 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

Cameo pisze:
Gibutkowa pisze:Bruździsz tylko i robisz zamieszanie i to nie pierwszy raz i z tego co wiem nie tylko we Wrocku. Ciekawe czemu w swoim schronisku się nie udzielasz tak jak w innych w całej Polsce. Z resztą mało mnie to interesuje jak również twoje życie prywatne. Nie gadam z tobą, nie jesteś dla mnie partnerem do rozmowy.

A co Cię to... obchodzi. Zadaj jeszcze pytanie, dlaczego nie wziełam na DT kotów z Rybnika, tylko kotki z Łodzi i Warszawy. Dlaczego TY masz kota z Konina, a nie z Wrocławia?

Gdyby nie Ja i moje ogłoszenia, to Junona, Podstolina, Merlin, Delicja, Bunia, Macchiato... nadal tkwiły by w schronisku, lub za drugą stroną TM. Właśnie widzę, jak zależy Ci na dobru zwierząt.

Zazdrościsz mi czy co???

I tak trzymaj!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek
Moje kocie serduszko :) :) :) :) :) :)

Ira.

Od: Śro sie 05, 2009 9:34

Post » Wto mar 22, 2011 19:09 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

Cytaty innych forumowczów są widoczne :mrgreen: hłe, hłe :mrgreen:

Tutaj jest też magiczny guzik "Ten post został napisany przez Gibutkowa, który znajduje się na Twojej liście ingorowanych. Pokaż post." :ok: Super sprawa :ok:
Ostatnio edytowano Wto mar 22, 2011 19:12 przez Cameo, łącznie edytowano 1 raz

Cameo

Post » Wto mar 22, 2011 19:10 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

Gibutkowa pisze:I tak nie widzę. Ten "ignor" to naprawdę fajna sprawa. Taki internetowy Persen ;)

Mnie też dodaj!!!!!!!!!!!!! mnie też!!!!!!!!!!!! :ryk:

żenua................
Obrazek
Moje kocie serduszko :) :) :) :) :) :)

Ira.

Od: Śro sie 05, 2009 9:34

Post » Wto mar 22, 2011 19:13 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

Cameo pisze:
Marzenia11 pisze:K..wa - byłam przekonana że wiesz o całej sytuacji..... i dlatego nie pisałam pw.... k...wa-jestem wściekła na siebie. szlag.

smarti, jak chcesz coś napisać, to chociaż się przeloguj...

Jasne że dziewczyny wiedziały o tym wątku, a jak :) został założony 27 Marca, było duuuuużo czasu.

cameo - o co Ci chodzi? Ja nie jestem smarti.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto mar 22, 2011 19:15 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

Marzenia, jakby to powiedział Maksymilian Paradys "Zoooostaaaw, zoooostaaaw... tego świata nie da się uratować"

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto mar 22, 2011 19:15 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

Dzięki za cytowanie cytatów, ponieważ tylko w ten sposób, Gibutkowa ma szansę przeczytać moje wypociny ;)

Marzenia sorry, ale pomyliłam Cię ze smarti, u której jesteś częstym gościem. Tak bywa.

Cameo

Post » Wto mar 22, 2011 19:16 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

Gibutkowa pisze:Marzenia, jakby to powiedział Maksymilian Paradys "Zoooostaaaw, zoooostaaaw... tego świata nie da się uratować"

tak, zostawię - niezaleznie od odpowiedzi na moje pytanie. Mam już to obiecane samej sobie :wink:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto mar 22, 2011 19:17 Re: Etna ['] Co z Avą??? Wrocław

Chciałabym tylko nieśmiało poprosić, aby każdy kto może z Wrocławia zrobił wszystko, aby się dowiedzieć co z Avą - czy zyje i jeśli tak to jak jej można pomóc. na takie informacje będę czekać w tym wątku.

Marzenia11

[poprzednia][następna]