K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 24, 2011 10:12 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Tweety mam nadzieję ze w końcu te wyniki przyjdą ..
I że Gówniarz się przestanie wygłupiać.

Tequila :

Obrazek
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Czw lut 24, 2011 10:19 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Etiopia pisze:Tweety mam nadzieję ze w końcu te wyniki przyjdą ..

przyszły, koniec wygłupów, mały ma FIP :cry: :cry: :cry:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw lut 24, 2011 10:20 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Znowu :cry: :cry: :cry:

Idę sobie bo nie mam siły na to wszystko .. :cry:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Czw lut 24, 2011 10:21 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Ale na jakiej zasadzie to stwierdzono?
Czy tylko na obecność koronawirusa?
Na stosunku albumin do globulin?
Usg?

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw lut 24, 2011 10:37 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Tweety pisze:

No cóż, dawno go u nas nie było :twisted:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw lut 24, 2011 10:40 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

ech
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Czw lut 24, 2011 10:54 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Szalony Kot pisze:Ale na jakiej zasadzie to stwierdzono?
Czy tylko na obecność koronawirusa?
Na stosunku albumin do globulin?
Usg?

poszedł szeroki profil do Idexu, było własnie to badanie ale tez i inne parametry wymieniała dr Duda tylko już chyba byłam zbyt zaryczana aby je zapamiętać, a dzisiaj na usg dołączył widok płynu, zrobią punkcję dla potwierdzenia.

Tweety

Post » Czw lut 24, 2011 11:14 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Tweety pisze:

nie, nie, nie...

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Czw lut 24, 2011 11:55 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

:(
A jakie ma objawy? Nie je, nie rośnie? Coś jeszcze?

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Czw lut 24, 2011 12:10 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Ej, Namida, nie dopatruj się u wypłosza tego samego. Np. Lola tak miała, jak Wypłosz i to nie był FIP.
Strasznie przykro z powodu Cypisa.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw lut 24, 2011 12:29 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

nie da się zrobić punkcji, bo jakoś kretyńsko jest ten płyn między jelitami.

A on się tak fajnie oswoił w ostatnich dniach i nawet rozmruczał (po dwóch miesiącach pobytu u nas) i teraz będzie umierał :cry: :cry: :cry:
Popier...ne to wszystko!

Tweety

Post » Czw lut 24, 2011 12:42 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Tweety pisze:nie da się zrobić punkcji, bo jakoś kretyńsko jest ten płyn między jelitami.

A on się tak fajnie oswoił w ostatnich dniach i nawet rozmruczał (po dwóch miesiącach pobytu u nas) i teraz będzie umierał :cry: :cry: :cry:
Popier...ne to wszystko!

Koty często mruczą, gdy odchodzą. :cry: O ile przy tym nie cierpią.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw lut 24, 2011 12:50 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

miszelina pisze:
Tweety pisze:A co z Rysikiem? bo Kocuria pisała, że on się bawi z Katią, Noemik - że się wycofał ...

Zawsze, jak ja jestem, jest następujący przebieg zdarzeń:
Katka atakuje wszystko, co się przed nią nie ewakuuje. Rysik jako maluch próbował się z nią bawić, ale ona na niego syczy, prycha i burczy. Rysik odpowiadał też syczeniem. Może po prostu już się zniechęcił?
On tam się nudzi, bo Moneta nie chce się bawić, Oluś w swojej budce, Stalka ostatnio była w klatce (zresztą ona baaardzo wycofana i ewidentnie Katkii się bała), no więc z kim ma się ten maluch bawić? Przecież on chyba nie ma jeszcze pół roku.....
Może jego ktoś wziąłby na DT? On taki fajny jest.

wczoraj był scenariusz - Rysik bawi się z miotłą, z nami, z piłeczkami, z naszymi nogami, z miskami, z jedzeniem, Katia go pogania, on robi cwał przez kociarnię, bawi się kuwetą, drzwiami, Katia go pogania, cwał, bawi się... żadnych syków, chyba dał se siana, i nie wyglądał jakby go sytuacja stresowała. grały sobie w koci-łapci przez dziury w tym drapaku a'la ser szwajcarski - Katia chyba traktowała to na serio, on chyba nie...
ale może mi się wydawało?
nie wyglądał na zestresowanego, po mojemu... TŻ'owi się złapać na wymizianie nie dał, ale TŻ nie umie zbytnio łapać kotów które same mu na kolana nie wlezą, a toto zwinne jak... kociak ;)

DT dla niego to super pomysł!
chociaż bardziej mnie martwi wycofanie Stalki i przerażenie Syntii... :?

właśnie doczytałam. eh, Cypisku :( taki pocieszny jesteś :(

słuchajcie, skąd nam się bierze tyle tych FIPów ostatnio? koty to przynoszą i wirus się uaktywnia, czy od kogoś/czegoś łapią?
tak pytam, bo z kocimi zakaźnymi nigdy nie miałam do czynienia...

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Czw lut 24, 2011 13:05 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Koronawirusa ma ze schronu jakieś 99% kociastych.
U niektórych z nich przekształca się to w FIPa.
I tyle, nic nie zrobisz.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

[poprzednia][następna]