Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdajedral pisze:No ja też trzymam mocno za kociaki i psiaka, ale wydawało mi się, że wyżej ktoś o nim wspominał że już został zabrany...... możliwe że cos kręcę....
Monika która opiekuje się BiPkiem na DT napisała:
"Piesio jest cudowny, moje wlasne nie jest tak grzeczne... Nauczony czystosci, garnie sie do ludzi. Troche gorzej reaguje na inne psy, bez wzgledu na plec. Na razie lezy caly dzien na kocyku i prosi tylko o jedzonko i spacerek. Na smyczy chodzic potrafi wiec jest to ewidentnie pies domowy-blokowy, do smyczy przyzwyczajony. Stan zdrowia wyglada calkiem dobrze. Oprocz ran, prawdopodobnie po drucie kolczastym (ktore goja sie dobrze po antybiotyku) jest tylko kilka pchel- juz na wymarciu. Ja przegladam ogloszenia na zaginione psy, bo trudno uwierzyc ze tak kochajacy ludzi pies mogl mec zle w domu. Moze uda sie znalezc wlasciciela.. A wy dziewczyny oglaszajcie - niestety moj aparat lepszych zdjec nie robi przy zachmurzeniu umiarkowanym."
Pies jest wielkości owczarka niemieckiego, ruda sierść. Jest wyjątkowo spokojny i grzeczny. Nauczony czystości, potrafi chodzić na smyczy. Lubi ludzi (najwyraźniej nie stracił zaufania) i dzieci. Dogaduje się z suczkami (przynajmniej moją) ale na chwilę obecną na inne psy reaguje warczeniem. Za to doskonale akceptuje koty. Jest naprawdę cudownym psem i mam nadzieję, że znajdziemy mu dobry dom".
Niestety z ostatnich wiadomości z DT wynika, że może zatrzymać BiPka do dnia 10.02.2010
Użytkownicy przeglądający ten dział: CharlesWhips, Google [Bot] i 60 gości