Moje 3 buraski w DS Sunshine

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 13, 2011 20:14 Re: Mój Tom i Jerry już w domku ! zdj str.3

Wyobrażam sobie jak one mogą szaleć..... moja 6-miesięczna znajda demoluje mi mieszkanie i ustawia starsze koty, ale też nie umiem sie na nią gniewać. A wątróbeczka o czasu do czasu nie zaszkodzi. Całuski w kocie noski :1luvu:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie lut 13, 2011 20:17 Re: Mój Tom i Jerry już w domku ! zdj str.3

Moje Małe Czarne rok temu (czyli miały około pół roku), a ściślej: Nuteczka wskoczyła na żyrandol, z ktorym razem spadła na podłogę. Był taki huk w pokoju, że struchlałam w drugim z duszą na ramieniu weszłam zobaczyć co się stało. Kilka dni przed tym faktem widziałam, jak intensywnie wpatrywała się w niego z najwyższej półeczki na drapaku. To był znak, że już niedługo się stanie to co się stało, czyli próba skoku.. :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie lut 13, 2011 20:18 Re: Mój Tom i Jerry już w domku ! zdj str.3

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie lut 13, 2011 20:20 Re: Mój Tom i Jerry już w domku ! zdj str.3

Chciałam wkleić zdjęcia, ale nie mogę ich znaleźć... Może innym razem, przy okazji. W śodku siedziała Nuteczka ( w środku szczątków żyrandola) z triumfalną miną szczęśliwego z upolowanej zdobyczy kota a pozostałe pannice z zazdrością stały obok.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie lut 13, 2011 20:56 Re: Mój Tom i Jerry już w domku ! zdj str.3

Jak dobrze, że nie mam w domu żyrandola.... moja czarna małpiatka pewnie już by się na nim bujała :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie lut 13, 2011 21:07 Re: Mój Tom i Jerry już w domku ! zdj str.3

J a też nie mam :ryk: :ryk: :ryk: już nie mam :D

Marzenia11

Post » Nie lut 13, 2011 22:35 Re: Mój Tom i Jerry już w domku ! zdj str.3

Bianka, wątróbkę można dać np raz na 2 tygodnie :) więc dostały ostatnio i teraz narazie mają spokój :P

dobrze że ja też niemam żyrandolu bo pewnie by już kombinowały jak tam wskoczyć :P no i ciesze się również że tv mam na ścianie a nie na stoliku czy półce bo już by na nim siedziały :ryk: :ryk:

ale dzisiaj powiem szczerze , Tom dokonał niesamowitego odkrycia :D potrafi sam wskakiwać na parapet :D i siedział tam sobie na kocyczku i obserwował co działo się za oknem, aż zasnął (chyba z wrażenia) :smiech3: :spin2:
A Jerry go naśladuje ale jeszcze mu nie wychodzi wskakiwanie na parapet , dosięga tylko do kocyczka, który ściąga pazurkami :D

szaleją teraz zamiast spać :P :P

Sunshine307

Od: Pon sty 24, 2011 13:44

Post » Nie lut 13, 2011 23:34 Re: Mój Tom i Jerry już w domku ! zdj str.3

u nas wskakiwały po krzesełku :D :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Nie lut 13, 2011 23:47 Re: Mój Tom i Jerry już w domku ! zdj str.3

smarti pisze:u nas wskakiwały po krzesełku :D :ok:

no to miały widzę ułatwienie :P
u mnie nie jest dość wysoko do parapetów dlatego Tom poradził sobie z tym zadaniem doskonale :P

teraz zmykam spać (choć pewnie kociaki mi nie dadzą bo ciągle brykają) :ryk:
Dobranoc ! :)

Sunshine307

Post » Wto lut 15, 2011 10:23 Re: Moje kociaki (Tom & Jerry) ciągle brykają :P zdj str.3

Żadnej relacji z Walentynek? :roll: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Wto lut 15, 2011 11:55 Re: Moje kociaki (Tom & Jerry) ciągle brykają :P zdj str.3

Marzenia11 pisze:Żadnej relacji z Walentynek? :roll: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

tak zajęta byłam że nawet tutaj zajrzeć czasu wczoraj nie miałam :( wybaczcie :(
w Walentynki kociaki słodko sobie spały do wieczora i dopiero późną porą odżyły i zabrały się za zabawę :ryk:
a w nocy przyszły jak zwykle do mnie do łóżka i ich przytuliłam i tak zasnęliśmy :P a dziś rano już od 7 nie śpią i baraszkują :D

Sunshine307

Post » Czw lut 17, 2011 11:04 Re: Moje kociaki (Tom & Jerry) ciągle brykają :P zdj str.3

z okazji że dzisiaj jest Światowy Dzień Kota Obrazek to dla wszystkich kociastych ślę całusy Obrazek
Obrazek

a moje futerka w prezencie dostaną surowy filecik z kurczaka na obiad :wink:

parę zdjątek z wczorajszego poobiadowego leniuchowania :P
Obrazek

Obrazek

a tutaj z dzisiejszej zabawy :P
Obrazek

Tomi :)
Obrazek

Jerry :)
Obrazek

Sunshine307

Post » Czw lut 17, 2011 14:12 Re: Moje kociaki (Tom & Jerry) ciągle brykają :P zdj str.3

ale dłuuuuuugie koty 8O 8O

i jakie słodkie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :kotek: :kotek: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wszystkiego najlepszego dla moich słoneczek !!!!

smarti

Post » Czw lut 17, 2011 14:41 Re: Moje kociaki (Tom & Jerry) ciągle brykają :P zdj str.3

oj tak, rosną jak na drożdżach :D

smarti, pozdrowie i ucałuje od Ciebie kociaki z przyjemnością :)

a teraz pora obiadku :P

Sunshine307

[poprzednia][następna]