Kochani,co do pierwszego pytania od CatAngel,to dzwoniłam do p.Małgosi z Animalii,z którą mam kontakt i prosiłam ją,aby wysłała mi e-mail z wiadomością ile dokładnie pieniążków wpłynęło i od kogo. P.Małgosia obiecała to zrobić jutro,gdyż dziś nie ma jej w domu. Wtedy obiecuję tutaj zamieścić tą wiadomość. Przepraszm,że nie dopilnowałam tego wcześniej i trzeba mi podpowiadać

. Oczywiście,biało-czarny kotek może zostać jeszcze w hoteliku.Myślę jednak,aby poczekać z nową wysyłką pieniążkow na Animalię,dopóki nie dowiemy się,ile dotychczas ich wpłnęło od Was
Co do drugiego pytania,kotki były razem w jednym miejscu. Czarusia,jak już pisałam,zaadoptował mój pż. Kocio ma się dobrze,lubi się z nami bawić,choć jeszcze ma do nas lekki dystans. Nie ma w nim wogóle agresji,tylko musi się całkiem przyzwyczaić do nowych warunków. Przewóz biało-czarnej kici z hoteliku do mojej znajomej przełożyłam na jutro,gdyż dziś musiałabym to zrobić dość późno,lepiej więc jutro w dzień. Myślę,że tam będzie się czuła lepiej na czas,kiedy nie znajdzie domku docelowego.