TVN UWAGA- JAK POLACY TRAKTUJĄ ZWIERZĘTA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 25, 2011 16:54 Re: TVN UWAGA- JAK POLACY TRAKTUJĄ ZWIERZĘTA

Catnaperka pisze: I teraz: jak wytłumaczyć dziennikarce kogo wzięli jako ekspertkę? Jak powiedzieć, że spotkałam wielu ludzi, którzy mają złe doświadczenia z KM (m.in. taksówkarkę z którą kiedyś jechałam). Przecież nie nagrywałam tych rozmów, nie mam kontaktu z tymi ludźmi, oni nie są nikim znanym itp. Naprawdę jeżeli chodzi o milińską i tvn czuję mur :evil:

a nie można podrzucić tej dziennikarce tematów z miau, które traktują właśnie o problemach z Milińską? o ile pamiętam, są to dość mocno drastyczne sprawy..
podrzucić w sensie takim, żeby sobie poczytała chociaż.. A może wciągnąć w temat dr Sumińską? ona ma większe przebicie medialne niż Milińska..
KotkaWodna

Post » Wto sty 25, 2011 19:38 Re: TVN UWAGA- JAK POLACY TRAKTUJĄ ZWIERZĘTA

a dzisiaj UWADZE TVN kolejny temat poświęcony tym razem "myśliwym" - jak na polowaniu psy rozszarpują żywego dziczka :evil: :evil: :evil: ..... czego tym jaskiniowcom brakuje? wrażeń ? adrenaliny? smaku krwi? Niech się potnie !!!! Będzie miał wszytko w jednym !!!! a nie znęca się nad biednym dzikiem .... to już mnie przerasta
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Wto sty 25, 2011 19:54 Re: TVN UWAGA- JAK POLACY TRAKTUJĄ ZWIERZĘTA

animalon pisze:a dzisiaj UWADZE TVN kolejny temat poświęcony tym razem "myśliwym" - jak na polowaniu psy rozszarpują żywego dziczka :evil: :evil: :evil: ..... czego tym jaskiniowcom brakuje? wrażeń ? adrenaliny? smaku krwi? Niech się potnie !!!! Będzie miał wszytko w jednym !!!! a nie znęca się nad biednym dzikiem .... to już mnie przerasta

Oglądam właśnie :(

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto sty 25, 2011 19:57 Re: TVN UWAGA- JAK POLACY TRAKTUJĄ ZWIERZĘTA

... a ja przełączyłam .... wściekłość mnie pochłania
Obrazek

animalon

Post » Wto sty 25, 2011 20:01 Re: TVN UWAGA- JAK POLACY TRAKTUJĄ ZWIERZĘTA

animalon pisze:... a ja przełączyłam .... wściekłość mnie pochłania

Właśnie opadłam z bezradności :evil: ... Policja umorzyła sprawę...Prokuratura umorzyła sprawę...Sąd wznowił i znów umorzyli sprawe :evil: retyyyy...

Dla tych co nie mają tvn-u
http://uwaga.onet.pl/43131,news,,kim_sa ... ortaz.html

CatAngel

Post » Wto sty 25, 2011 20:08 Re: TVN UWAGA- JAK POLACY TRAKTUJĄ ZWIERZĘTA

... to jest towarzystwo wzajemnej adoracji - tzw. zmowa i już :oops: .... to pokolenie bocianów
Obrazek

animalon

Post » Wto sty 25, 2011 20:12 Re: TVN UWAGA- JAK POLACY TRAKTUJĄ ZWIERZĘTA

bo to przecież taka męska rozrywka, nie?...
walnąć z wypasionego sztucera z noktowizorem, gps-em i wodotryskiem do jelenia czy dzika zagonionego pod lufę przez nagonkę :evil:
jak im tak brakuje mocnych wrażeń, to niech wezmą oszczep i pójdą na odyńca w pojedynkę. Gwarantuję, że takiej adrenaliny nigdzie nie znajdą..
KotkaWodna

Post » Wto sty 25, 2011 20:16 Re: TVN UWAGA- JAK POLACY TRAKTUJĄ ZWIERZĘTA

i tekst myśliwych "że jak ktoś jest wrażliwy to może byc szokujące ,ale na polowaniach to się zdarza,to jest normalne :evil:
Obrazek

Henia

Od: Pt mar 10, 2006 14:29

Post » Wto sty 25, 2011 20:26 Re: TVN UWAGA- JAK POLACY TRAKTUJĄ ZWIERZĘTA

niczego nie sugeruję , ale gośno myślę:
KOTki z YT - sprawca płci męskiej
York - wyrzucony przez okno - to samo
Kot zabity o chodnik - to samo
Pies na torach - to samo
polowanie - to samo
podpalona kotka - to samo
... itd - zdaje się ,że niektórzy panowie mają uszkodzony czynnik ludzki .... potrzebują chyba rehabilitacji ..... trzeba by zacząć u żródła problemu
Obrazek

animalon

Post » Wto sty 25, 2011 21:05 Re: TVN UWAGA- JAK POLACY TRAKTUJĄ ZWIERZĘTA

Oglądajcie jutro o 17.15 na TVN24 "Prosto z Polski"

""godz 17.10 program "Prosto z Polski"
Schronisko w Korabiewicach to najwieksze w Europie prywatne schronisko dla zwierzat ale nie tylko... to najwieksze cmentarzysko i najpiekniejsza umieralnia dla tysiecy istot.
Obejrzyjcie material, to glos korabiewickich zwierząt, króre juz odeszly albo konaja wlasnie teraz.
Jesli byliscie tam i dane Wam bylo byc swiadkami scen, które nie powinny miec miejsca, piszcie do mnie. Chcemy aby zwierzeta przemówily...przez Was, same nie moga zrobic nic, beda tam zyc i umierac w ciszy, niewidziane i nieslyszane, jakby nigdy nie istnialy...""

CatAngel

Post » Wto sty 25, 2011 22:09 Re: TVN UWAGA- JAK POLACY TRAKTUJĄ ZWIERZĘTA

animalon pisze:niczego nie sugeruję , ale gośno myślę:
Pies na torach - to samo
polowanie - to samo
... itd - zdaje się ,że niektórzy panowie mają uszkodzony czynnik ludzki .... potrzebują chyba rehabilitacji ..... trzeba by zacząć u żródła problemu

Ja też niczego nie sugeruję ale zgadzam się z Tobą w zupełności. Dokładnie takie same wnioski.
Towarzystwo wzajemnej adoracji jak najbardziej - przecież powiedzieli, że ten myśliwy co zabił psa jest młodym prawnikiem...
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto sty 25, 2011 22:11 Re: TVN UWAGA- JAK POLACY TRAKTUJĄ ZWIERZĘTA

KotkaWodna pisze:
Catnaperka pisze: I teraz: jak wytłumaczyć dziennikarce kogo wzięli jako ekspertkę? Jak powiedzieć, że spotkałam wielu ludzi, którzy mają złe doświadczenia z KM (m.in. taksówkarkę z którą kiedyś jechałam). Przecież nie nagrywałam tych rozmów, nie mam kontaktu z tymi ludźmi, oni nie są nikim znanym itp. Naprawdę jeżeli chodzi o milińską i tvn czuję mur :evil:

a nie można podrzucić tej dziennikarce tematów z miau, które traktują właśnie o problemach z Milińską? o ile pamiętam, są to dość mocno drastyczne sprawy..
podrzucić w sensie takim, żeby sobie poczytała chociaż.. A może wciągnąć w temat dr Sumińską? ona ma większe przebicie medialne niż Milińska..

Ja nie znam tematów na miau z milińską. Jak coś macie to podrzućcie na pw.

A czy ktoś wie czy milińska i WET SIOSTRA z dogo to ta sama osoba?
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto sty 25, 2011 22:55 Re: TVN UWAGA- JAK POLACY TRAKTUJĄ ZWIERZĘTA

[*] śpij słodko Kirku :(
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta

Kumiko

Od: Pon kwi 19, 2010 18:38

Post » Śro sty 26, 2011 10:52 Re: TVN UWAGA- JAK POLACY TRAKTUJĄ ZWIERZĘTA

Catnaperka pisze:
KotkaWodna pisze:

Ja nie znam tematów na miau z milińską. Jak coś macie to podrzućcie na pw.

A czy ktoś wie czy milińska i WET SIOSTRA z dogo to ta sama osoba?

Nie, to całkiem kto inny.

Catnaperka pisze:
animalon pisze:niczego nie sugeruję , ale gośno myślę:
Pies na torach - to samo
polowanie - to samo

Ja też niczego nie sugeruję ale zgadzam się z Tobą w zupełności. Dokładnie takie same wnioski.
Towarzystwo wzajemnej adoracji jak najbardziej - przecież powiedzieli, że ten myśliwy co zabił psa jest młodym prawnikiem...

Za to panie zdecydowanie przodują w patologicznym zbieractwie :wink: Więc jakby sprawa się wyrównuje.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro sty 26, 2011 16:50 Re: TVN UWAGA- JAK POLACY TRAKTUJĄ ZWIERZĘTA

Jeszcze jeden temat przychodzi mi do głowy - nie wiem, czy już ktoś o tym pisał:
wypadki samochodowe z udziałem zwierząt i nie udzielanie pomocy przez pseudo-kierowców.

To jest straszne, w jakich cierpieniach umiera większość potraconych zwierząt bo za kółkiem siedzi bezmózgowiec bez wyobraźni... Nie ma żadnej kary dla tych bandytów, bo nikt nie szuka sprawców...

kasia_5000

Od: Czw mar 23, 2006 21:51

[poprzednia][następna]