Mam nadzieję, że zdjęcie nie jest za duże?
Moderator: Estraven

A daleko mieszkamy, bo... eeeee, bo mieszkamy daleko?babajaga pisze:Ręczę ci, że byś się obkupiła. Sklep jest super zorganizowany, ciuchy podzielone rodzajami i poukładane kolorystycznie. Wszystko jak na dłoni! A jaka szefowa![]()
![]()
A daleko mieszkamy, bo... eeeee, bo mieszkamy daleko?
mozna sie nim przykryc i rekami np czytac jesc pisac na kompie bez ryzyka ze ci sie odkryja i zmarzniesz. cuuuuuudo solangelica pisze:babajaga pisze:Ręczę ci, że byś się obkupiła. Sklep jest super zorganizowany, ciuchy podzielone rodzajami i poukładane kolorystycznie. Wszystko jak na dłoni! A jaka szefowa![]()
![]()
A daleko mieszkamy, bo... eeeee, bo mieszkamy daleko?
popieram!!! ja sie tez tam oblowilam wszystko zytelnie kolorystycznie elegancko, ciuchy dobrych marek - w grudniu bylam ostatnio i sie obkupilam jak dzika.
dostalam dzis w pracy prezent urodzinowy - mieciuski ciepluski puchaty koc z ... rekawami i kieszonka![]()
![]()
mozna sie nim przykryc i rekami np czytac jesc pisac na kompie bez ryzyka ze ci sie odkryja i zmarzniesz. cuuuuuudo
Nie trzęś dupka - będzie dobrze AYO pisze:Alix - czytałam u Ciebie i nie sądzę, żeby to był pomysł dekady![]()
Babajago - dlaczego wy mietły tak qrna daleko mieszkacie ?![]()
Może bym sie w cóć obkupiła
dostalam dzis w pracy prezent urodzinowy - mieciuski ciepluski puchaty koc z ... rekawami i kieszonka

MissTake2 pisze:dostalam dzis w pracy prezent urodzinowy - mieciuski ciepluski puchaty koc z ... rekawami i kieszonka![]()
To moje marzenie
Dobrze wiedzieć że takie są, tylko szkoda że jak się zima kończy;D
Moja kota aportuje piłeczkę
psiama pisze::mrgreen:
Jacie, ja w końcu tam dotrę, do tej zadziurzonej Bytomii i tez sobie wybiore ciucha a co![]()
Niebawem sie pierwsze urodzinki z listy siostrzanej zblizaja
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 62 gości