Karmicielka prześladowana-WYGRANA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 14, 2011 8:27 Re: Karmicielka prześladowana i ukarana przez SĄD za koty/k.Koro

Też dopisałam.
Wysłałam sążnisty list do Burmistrza Koronowa z powiadomieniem administracji domów mieszkalnych i oczywiście Sądu w sprawie sterylizacji kotów ze Stopki. Czekam na odpowiedź.
Obrazek
Obrazek

kirke18

Od: Pt mar 31, 2006 10:17

Post » Pon lut 14, 2011 9:12 Re: Karmicielka prześladowana i ukarana przez SĄD za koty/k.Koro

Co człowiek zasieje, to i zbierać będzie. Tym naganiaczom życzę, żeby to zło wróciło do nich 100-krotnie powiększone.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon lut 14, 2011 9:28 Re: Karmicielka prześladowana i ukarana przez SĄD za koty/k.Koro

A nawet 1.000.000-krotnie :twisted:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lut 14, 2011 9:31 Re: Karmicielka prześladowana i ukarana przez SĄD za koty/k.Koro

Erin pisze:A nawet 1.000.000-krotnie :twisted:

przyłączam sie do życzeń :twisted: :twisted:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Pon lut 14, 2011 9:34 Re: Karmicielka prześladowana i ukarana przez SĄD za koty/k.Koro

ogonia pisze:przyłączam sie do życzeń :twisted: :twisted:

A dziękuję!
I złożę tym "ludziom" jeszcze jedne: życzę im z całego serca, aby w przyszłym życiu byli myszami! :twisted:

Erin

Post » Pon lut 14, 2011 9:38 Re: Karmicielka prześladowana i ukarana przez SĄD za koty/k.Koro

Erin pisze:
ogonia pisze:przyłączam sie do życzeń :twisted: :twisted:

A dziękuję!
I złożę tym "ludziom" jeszcze jedne: życzę im z całego serca, aby w przyszłym życiu byli myszami! :twisted:

Tylko że to życzenie oznacza, że jednak byliby do czegoś przydatni - jako pokarm dla wiejskich kotów...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon lut 14, 2011 9:42 Re: Karmicielka prześladowana i ukarana przez SĄD za koty/k.Koro

Dopiero teraz trafiłam na temat. Strasznie przykro się czyta o takich ludziach, po prostu w głowie mi się nie mieści, że można tyle krzywdy wyrządzać ze zwykłej złośliwości :( Trzymam mocno kciuki za pozytywne rozwiązanie sytuacji!! Czy ta następna rozprawa też będzie otwarta dla publiczności? Czy to nie jest trochę tak, że odsunęli ją w czasie licząc na to, że temat się znudzi i nikt już nie stanie w obronie p. Leny? Może warto byłoby czas do rozprawy wykorzystać na zwołanie jak najliczniejszej grupy osób, które mogłyby przyjechać do sądu, wtedy atmosfera będzie na pewno inna. Ja postaram się przyjechać.
Problem to okazja w przebraniu.

KMagda

Od: Śro kwi 28, 2010 10:36

Post » Pon lut 14, 2011 11:59 Re: Karmicielka prześladowana i ukarana przez SĄD za koty/k.Koro

Sąd nie dał rady przesłuchać wszystkich świadków. Rozprawa raczej będzie otwarta dla publiczności. Na poprzedniej byłam, na następnej też będę :twisted: Miałam nadzieję, że ludzie z tego forum może przyjdą, ale nie :( ByŁ pan A.Lewandowski z Pomorskiej, który rzetelnie od początku do końca opisał sprawę i laska z Wyborczej, która dała plamę, za co byłyśmy przepraszane przez babke, która miała byc od nich, i koniec końców poprawiała artykuł.
Ostatnio edytowano Wto lut 15, 2011 10:46 przez kirke18, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

kirke18

Od: Pt mar 31, 2006 10:17

Post » Pon lut 14, 2011 12:02 Re: Karmicielka prześladowana i ukarana przez SĄD za koty/k.Koro

Najgorsza to ta odległość :?
Inaczej nic by mnie nie powstrzymało.

Erin

Post » Pon lut 14, 2011 12:25 Re: Karmicielka prześladowana i ukarana przez SĄD za koty/k.Koro

Skoro sprawy zaszły tak daleko, że p. Lena boi się o siebie, to wydaje mi się, że należy jak najbardziej nagłaśniać tę sprawę, nie czekając na rozprawę, bo wtedy może będzie szansa po prostu na sprawiedliwy, sensowny wyrok i jak najszybsze zakończenie sprawy. Może zacząć od banerku do tego wątku, żeby więcej ludzi miało szansę zajrzeć ?
Problem to okazja w przebraniu.

KMagda

Od: Śro kwi 28, 2010 10:36

Post » Pon lut 14, 2011 14:27 Re: Karmicielka prześladowana i ukarana przez SĄD za koty/k.Koro

Moze to ktos z miau napisal?

http://forum.pomorska.pl/23-dzikie-kotk ... e__st__100

Użytkownik stokrotka dnia 14 luty 2011 - 10:40 napisał
Pani Leno, proszę się nie przejmować chamstwem i nienawiścią. Ludzie mądrzy i dobrzy są ponadto.
To co Pani robi jest dobre, po prostu, podziwiam i trzymam kciuki. Za zastraszanie sa odpowiednie paragrafy karne, w razie czego służę pomocą.

Chętnie przyjmę każdą pomoc.Czy może mi Pani dać jakiś kontakt do siebie? Dziękuję i pozdrawiam. L.Biedak
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon lut 14, 2011 22:27 Re: Karmicielka prześladowana i ukarana przez SĄD za koty/k.Koro

KMagda pisze:Skoro sprawy zaszły tak daleko, że p. Lena boi się o siebie, to wydaje mi się, że należy jak najbardziej nagłaśniać tę sprawę, nie czekając na rozprawę, bo wtedy może będzie szansa po prostu na sprawiedliwy, sensowny wyrok i jak najszybsze zakończenie sprawy. Może zacząć od banerku do tego wątku, żeby więcej ludzi miało szansę zajrzeć ?

Banerek to bardzo dobry pomysl - ale ja nie wiem jak sie go zamawia :roll:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Wto lut 15, 2011 10:35 Re: Karmicielka prześladowana i ukarana przez SĄD za koty/k.Koro

Cindy pisze:
KMagda pisze:Skoro sprawy zaszły tak daleko, że p. Lena boi się o siebie, to wydaje mi się, że należy jak najbardziej nagłaśniać tę sprawę, nie czekając na rozprawę, bo wtedy może będzie szansa po prostu na sprawiedliwy, sensowny wyrok i jak najszybsze zakończenie sprawy. Może zacząć od banerku do tego wątku, żeby więcej ludzi miało szansę zajrzeć ?

Banerek to bardzo dobry pomysl - ale ja nie wiem jak sie go zamawia :roll:

Watek banerkowy:
viewtopic.php?f=8&t=119918
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto lut 15, 2011 23:49 Re: Karmicielka prześladowana i ukarana przez SĄD za koty/k.Koro

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=122705][img]http://miau.strefa.pl/Bydgoszcz-Rozprawa.gif[/img][/url]
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Wto lut 15, 2011 23:50 Re: Karmicielka prześladowana i ukarana przez SĄD za koty/k.Koro

Co za historia :( Strach się bać...
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

[poprzednia][następna]