PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 11, 2011 21:56 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! BŁAGAMY O POMOC! DT/DS!! OGŁOSZENIA!

andzelika1952 pisze:(...)
Może będziemy mogły pomagać naszym schroniskowym kotom aby nie musiały tam zostać do końca swoich dni. Lokal będą miały a pozostałe sprawy będziemy mogli im zapewnić - szczepienia , leki , karmę , testy , zdjęcia i ogłoszenia i oczywiście czuwanie nad adopcją. To na razie tyle z pomysłów na dalsze życie bez KAN :cry:

Andżeliko, a myślisz że jest szansa, żeby schronisko wpuścilo do siebie ludzi/organizacje z zewnatrz? Mam wrażenie, że do tej pory nie było o tym mowy. A co było w środku - wszyscy wiemy :(
Jakkolwiek rozwinie się sytuacja z KAN, mam nadzieję że jednak całe zamieszanie z ostatniego czasu spowoduje w końcu zmianę polityki radomszczańskiego schronu :roll:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Wto sty 11, 2011 22:08 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! BŁAGAMY O POMOC! DT/DS!! OGŁOSZENIA!

Witam.
Zajmuję się portalem Radomsko24.pl, może ogłoszenia kociaków pozamieszczać również tam, w dziale "ogłoszenia"?
Powiedzmy jedno na tydzień, tak żeby było widoczne na stronie głównej. Może to coś pomoże...
Obrazek

katipe

Od: Pt sty 07, 2011 19:35

Post » Wto sty 11, 2011 22:13 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! BŁAGAMY O POMOC! DT/DS!! OGŁOSZENIA!

Dzięki za zainteresowanie sprawą :)
Fajnie byłoby umieścić na portalu też pilną informację o poszukiwaniu nowego lokalu dla kociarni :ok:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Wto sty 11, 2011 22:23 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! BŁAGAMY O POMOC! DT/DS!! OGŁOSZENIA!

Willow_ pisze:Dzięki za zainteresowanie sprawą :)
Fajnie byłoby umieścić na portalu też pilną informację o poszukiwaniu nowego lokalu dla kociarni :ok:

w takim razie jutro się tym zajmę ;)
Obrazek

katipe

Od: Pt sty 07, 2011 19:35

Post » Wto sty 11, 2011 22:25 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! BŁAGAMY O POMOC! DT/DS!! OGŁOSZENIA!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Wto sty 11, 2011 22:49 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! BŁAGAMY O POMOC! DT/DS!! OGŁOSZENIA!

A to jeszcze ja :mrgreen: macie jakiegoś rudaska :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto sty 11, 2011 22:52 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! BŁAGAMY O POMOC! DT/DS!! OGŁOSZENIA!

Dziękuję Katipe , na pewno ogłoszenia na portalu także mogą pomóc :1luvu:

Slapcio , od 1-go stycznia zmienił się w schronisku lekarz i mam nadzieję ,że kiedy przedstawię sprawę Pani prezydent o co nam chodzi nikt nie będzie robił kłopotów i piętrzył przeszkód jak do tej pory . Obym się nie pomyliła :oops: :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Wto sty 11, 2011 22:53 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! BŁAGAMY O POMOC! DT/DS!! OGŁOSZENIA!

CatAngel pisze:No narazie udało mi się tylko Mambe pokazać Kaji :) która jest zdecydowana takze czekamy do 20.00 :)

Będe próbwać z innymi jeszcze może ktoś z FB będzie chciał.

Zosia odpada :( i bardzo ciężko mi się to piszę :(

Kaja zainteresowana adopcją Mamby.. :ok: :ok: :ok: jestem w kontakcie

Zosia od jakiego ogłoszenia odpada? bo już straciłam rachubę..
CA próbuj.. dobrze idzie!!! :1luvu:
Ostatnio edytowano Wto sty 11, 2011 23:05 przez Hanulka, łącznie edytowano 1 raz
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto sty 11, 2011 22:54 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! BŁAGAMY O POMOC! DT/DS!! OGŁOSZENIA!

CatAngel pisze:A to jeszcze ja :mrgreen: macie jakiegoś rudaska :)

może być biało-rudasek pt. Rudzia??? :1luvu: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto sty 11, 2011 22:57 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! BŁAGAMY O POMOC! DT/DS!! OGŁOSZENIA!

CatAngel pisze:A to jeszcze ja :mrgreen: macie jakiegoś rudaska :)

Mamy , mamy , mamy piękną i dystyngowaną miodowo - białą Rudzię. Jest bardzo spokojna i smutna , bo to widać była domowa koteczka i ktoś ją wywalił na dworzec. Ona swoją bezdomność bardzo przeżywa i ja także kiedy na nią patrzę. Jest zaszczepiona i wysterylizowana. Gotowa do adopcji.
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Wto sty 11, 2011 23:04 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! BŁAGAMY O POMOC! DT/DS!! OGŁOSZENIA!

Ja mądra zamiast od razu patrzeć na pierwszą stronę to tu wam głowę zawracam :(

Widziałam Rudzie zapytałam i czekam (Rudzia polecona osobie która chce się dokocić na trzeciego rudego kota)

Zosia odpadła :(:(:( bo tamci państwo chą jakiegoś małego kota co ma dwa miesiace. Ale jak ratowac to ratowac nie patrząc na to ile kot ma :? nie rozumię czasami myślenia ludzi.

CatAngel

Post » Wto sty 11, 2011 23:28 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! BŁAGAMY O POMOC! DT/DS!! OGŁOSZENIA!

Primo – skąd o tej porze roku wziąć dwumiesięcznego kotka?
Secundo – to ratowanie jest zbyt selektywne.

Ci ludzie mi się nie podobają – dorabiają ideologię do sprawy w gruncie rzeczy przyziemnej
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Wto sty 11, 2011 23:30 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! BŁAGAMY O POMOC! DT/DS!! OGŁOSZENIA!

odezwała się Pani od 2 miesięcznego kotka i teraz chce jednolitego bez łatek... :oops: no odpisałam... :oops:

ciocie, Ziosia jest do adopcji!!!!
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto sty 11, 2011 23:40 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! BŁAGAMY O POMOC! DT/DS!! OGŁOSZENIA!

Spoko - jutro zadziałamy, bez nerwacji proszę :kotek: Po prostu ta pani to nie był ten Jedyny Domek dla Zosi - a przecież my szukamy, tego najwłaściwszego :ok: :ok: :ok:

A czy potencjalny domek Mamby z Bełchatowa się odezwał :?:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Wto sty 11, 2011 23:42 Re: EKSMISJA KAN RADOMSKO! BŁAGAMY O POMOC! DT/DS!! OGŁOSZENIA!

Hanulka pisze:odezwała się Pani od 2 miesięcznego kotka i teraz chce jednolitego bez łatek... :oops: no odpisałam... :oops:

ciocie, Ziosia jest do adopcji!!!!

Ale ta pani co się odezwała to chyba nie odemnie 8O kurde ja już nic nie wiem zmęczona już jestem :(

Zosia jest, ale chodziło mi że ten domek nie chce :(

Aleksandra59 pisze:A czy potencjalny domek Mamby z Bełchatowa się odezwał :?:

A tak i ja nawet info dostaję z dwóch stron :mrgreen:

CatAngel

[poprzednia][następna]