Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleksandra 73 pisze:PS. stara załoga utworzyła "fundusz " na kotahahaha .Pomysł super , każdy co miesiąc będzie wpłacał złotówkę , więc kot karmę i weta ma zapewnionego
jestem w szoku ;d nawet Prezes zaakceptował taki stan rzeczy , czyli są jeszcze normalni ludzie poza MIAU
Aleksandra 73 pisze:Faktkocur odjajczony , piękny i wieelki , na szczęscie nie ufny (pisze o pracowym kocurku) głaski kwituje ugryzieniem w nogę ,a potem jak mu sie uda upolować, przynosi mysz
chyba w ramach przeprosin
, wsuwa sanabelle i puchy animody ,lub amory ;;d jest zakaz (mój osobisty
) podawania kotu mleka , wędlin itp ;/ nie wiem czy wygram na tym polu ,ale sie postaram bo skutki takiego karmienia ludzkim żarciem są zapachowo wyczuwalne ;/ . Chore kocisko w drodze do weta , na pewno KK , na moje oko i cos więcej ;/ pożyjemy zobaczymy , w razie potrzeby kocisko trafi do mnie na tymczas ;/
PS. stara załoga utworzyła "fundusz " na kotahahaha .Pomysł super , każdy co miesiąc będzie wpłacał złotówkę , więc kot karmę i weta ma zapewnionego
jestem w szoku ;d nawet Prezes zaakceptował taki stan rzeczy , czyli są jeszcze normalni ludzie poza MIAU
montes pisze:Uprzejmie informuje, iż Willy - psiaczek już w swoim nowym domu![]()
Poprzedni opiekunowie bardzo rozpaczają, ale przy aktualnym stanie Kasi to słuszna decyzja...
Zadzwoniła do mnie Pani, która opowiedziała ciut o sobie i dzieciach i podkreśliła, że jest dorosłą, odpowiedzialną osobą, jej decyzja i dzieci jest świadoma i przemyślana... i dalej samo się potoczyło.
A to info o domku od poprzednich właścicieli:
"Teraz ma 2 dzieciaków 14 i 17 lat, które oszalały na jego punkcie i to chyba jest jego miejsce..."
pisiokot pisze:annskr pisze:Proszę o kciuki.
Pewnie, że są
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 611 gości