BORGIS TERAZ MIŚ JUŻ W DS U KAMARI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 02, 2011 12:26 Re: SILNIK ROZSZARPAŁ MU ŁAPKĘ KOT CIERPI POMOCY CZ-WA

No TŻ zgodził się do poniedziałku... Potem był plany, że kot pojedzie do teściowej mojej...
Ale teściowa jest bardzo chora i nie ma takiej możliwości, by tam trafił.
A TŻ powiedział, że ma nadzieję, że znalazłam mu jakiś dom...
najszczesliwsza

Post » Nie sty 02, 2011 12:33 Re: BORGIS PO OPERACJI DT NA CITO CZĘSTOCHOWA POMOCY

no to szukamy domu
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie sty 02, 2011 12:35 Re: BORGIS PO OPERACJI DT NA CITO CZĘSTOCHOWA POMOCY

Może zmieni zdanie...

Ta choroba teściowej naprawdę skomplikowała sprawę...
Piszcie coś, by TŻ przekonać, on to czyta wszystko...

Nie cytujcie tego postu ;)
najszczesliwsza

Post » Nie sty 02, 2011 12:47 Re: BORGIS PO OPERACJI DT NA CITO CZĘSTOCHOWA POMOCY

robiłam wydarzenie na fb http://www.facebook.com/event.php?eid=182532861775489&num_event_invites=0

robiłam wydarzenie po raz pierwszy, mam nadzieję, że dobrze :roll:

kamari

Post » Nie sty 02, 2011 12:53 Re: BORGIS PO OPERACJI DT NA CITO CZĘSTOCHOWA POMOCY

kamari pisze:robiłam wydarzenie na fb http://www.facebook.com/event.php?eid=182532861775489&num_event_invites=0

robiłam wydarzenie po raz pierwszy, mam nadzieję, że dobrze :roll:

Nie mam FB i nie będę mieć. Więc nie sprawdzę.
najszczesliwsza

Post » Nie sty 02, 2011 13:01 Re: BORGIS PO OPERACJI DT NA CITO CZĘSTOCHOWA POMOCY

FAŁSZYWY ALARM

WE WTOREK BĘDZIEMY Z TŻ U WETA TI NAM POWIE CO I JAK, ILE TO POTRWA I ZAPYTAM JAK WPŁYNĘŁA BY NA BORGISA PRZEPROWADZKA...

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
najszczesliwsza

Post » Nie sty 02, 2011 13:04 Re: BORGIS PO OPERACJI DT NA CITO CZĘSTOCHOWA POMOCY

cieszę się, że Borgis robi postępy!!! :ok: To wielka sprawa dla niego, bo o życie przecież chodzi!! :ok: :ok: :ok:

:1luvu: TŻcie :1luvu: daj nam trochę czasu jeszcze... szukamy dt!!! A kociak potrzebujący i tak dobrze u Was zdrowieje!
Kolejna zmiana, pogorszy jego stan i część Waszej pracy na marne!! I będzie w lepszej formie, tym szybciej znajdziemy domek!!! :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Nie sty 02, 2011 13:06 Re: BORGIS Z URWANĄ ŁAPKĄ W DT POTRZEBUJE KASY NA LECZENIE

wołowina? dla TŻta? mam trochę w lodówce, ale jak wysłać?? :mrgreen:

znalazłam jeszcze drób! tak na szybko... i coś niecoś dla Was do drobiu :piwa: Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Nie sty 02, 2011 13:35 Re: BORGIS Z URWANĄ ŁAPKĄ W DT POTRZEBUJE KASY NA LECZENIE

Wołowinka? No problem! Ale jak wysłać z Krakowa 8O

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Nie sty 02, 2011 15:46 Re: BORGIS Z URWANĄ ŁAPKĄ W DT POTRZEBUJE KASY NA LECZENIE

BARDZO SIĘ CIESZĘ ŻE JEST KUPKA BYŁAM WCZORAJ U KOTKA WYMIZIAŁAM OPIEKA WSPANIAŁA TAM JEST POSZŁAM NA KARMIENIE KOTKÓW BOŻENKI ABY AGATKA MOGŁA W SPOKOJU CHOCIAŻ NAPIĆ SIĘ KAWY PO STRASZNYM DNIU.
TŻ AGATKI TO SUPER FACET TYLKO ZA DUŻO NARAZ MAMA MU ZACHOROWAŁA W ŚWIĘTA DLATEGO TROCHĘ SIĘ MARTWI O WSZYSTKO.
KOTEK JEST SŁODKI NA PEWNO GO PRZEBŁAGA.
JADĘ DO TESCO AUTOBUSEM PO ŻWIREK TERAZ TO JAK CHCE WOŁOWINY KUPIĘ KAWAŁEK TYLKO OBAWIAM ,ŻE DZIŚ TO TAKA PRZEDSWIĄTECZNA JEST :?
TO DECYZJA NALEŻY DO TŻ TYLKO MUSIAŁBY ODE MNIE ODEBRAĆ BO JA IDĘ KARMIĆ SWÓJ PRZYDZIAŁ KOTKÓW BOŻENKI I NIE WIEM CO TAM ZASTANĘ POTRZEBNA INTERWENCJA INACZEJ KOTKI ZGINĄ Z GŁODU W ZAMKNIĘCIU JA SAMA NIE DAM RADY
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Nie sty 02, 2011 17:09 Re: BORGIS Z URWANĄ ŁAPKĄ W DT POTRZEBUJE KASY NA LECZENIE

Iwona z tymi kotkami na strychu, to ja nie wiem co...

Przyjdź do mnie, to ode mnie podzwonisz do Kamili, Marty, Kasi i Adama...

Żadnej wołowiny nie kupuj!!!

Wołowina jako ostateczny środek, póki co, to stałam się służącą na każde skinienie, to tak na dziś...
Ale TŻ dał dziś Borisowi zastrzyk, Borgis nawet nie drgnął... To o czymś świadczy, prawda?
najszczesliwsza

Post » Nie sty 02, 2011 17:27 Re: BORGIS Z URWANĄ ŁAPĄ W DT BEZPIECZNY POTRZEBUJE WSPARCIA

Aktualizacja w 1 poście i tutaj:

BORGIS POTRZEBUJE POMOCY JAKIEJKOLWIEK!!!
POTRZEBNA JEST KARMA, POMOC W OPŁATACH ZA WETERYNARZA, POMOC...
BORGIS ZAPRASZA DO SIEBIE CIOCIE FORUMOWE KTÓRE MAJĄ ZDROWE SWOJE KOTY, BO BORGIS UWIELBIA SIĘ MIZIAĆ, A JA JAKO DT NIE MOGĘ TEGO ROBIĆ TAK DŁUGO JAKBY ON TEGO CHCIAŁ...

DZIĘKI MIŁEJ I TAJEMNICZEJ PANI, KTÓRA GO ZNALAZŁA, ZANIOSŁA DO WETERYNARZA, A POTEM NA OPERACJĘ WŁAŚNIE OPERACJA ZOSTAŁA OPŁACONA

DZIĘKUJĘ Z CAŁEGO SERCA, MAM NADZIEJĘ, ŻE PANI NAS CZYTA...

I ZWRACAM SIĘ WPROST, BO WAŻNIEJSZE JEST ZDROWIE KOTA NIŻ DUMA CZY KONWENANSE...

WE WTOREK BORGISEK JEDZIE NA KONTROLĘ DO WETERYNARZA, WTEDY DOWIEM SIĘ O DALSZYCH PLANACH CO DO LECZENIA.

NA TĘ CHWILĘ Z WŁASNYCH OBSERWACJI WIEM, ŻE NA 100% TRZEBA WYGONIĆ ŚWIERZB Z USZU, BO TRAGEDII NIE MA, ALE USZY BRZYDKIE SĄ, NA PEWNO TRZEBA ODROBACZYĆ BORGISKA, KASTRACJA JEST W PLANACH PRZY OKAZJI ZDJĘCIA SZWÓW, CO NIE WIEM KIEDY NASTĄPI

BORGIS DZIĘKUJE ZA KCIUKI I PROSI O POMOC, KAŻDĄ MOŻLIWĄ POMOC
najszczesliwsza

Post » Nie sty 02, 2011 21:26 Re: BORGIS Z URWANĄ ŁAPĄ W DT BEZPIECZNY POTRZEBUJE WSPARCIA

w jakim mniej więcej wieku może być Borgis ?
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie sty 02, 2011 21:39 Re: BORGIS Z URWANĄ ŁAPĄ W DT BEZPIECZNY POTRZEBUJE WSPARCIA

Wet mówił, że 2 lata..
Nalot ma na zębach nie wiem czy to kamień.
Ale widać to gołym okiem.

Borgis pozwala robić ze sobą prawie wszystko (mierzenia temp. nie probowałam, poza tym wszystkoooo)

Z TEJ RANY MU SIĘ SĄCZY COŚ...
najszczesliwsza

Post » Pon sty 03, 2011 0:04 Re: BORGIS Z URWANĄ ŁAPĄ W DT BEZPIECZNY POTRZEBUJE WSPARCIA

MÓJ TELEFON PRZESTAŁ WYSYŁAĆ SMS I NIJAK NIE CHCE KIEDYŚ POMAGAŁO JAK WYSŁANIE SMS DO SAMEJ SIEBIE ALE DZIŚ NIE :roll:
MOŻE JAK SIE SĄCZY TO JUTRO DO WETA :?: JAK CO DZWOŃ BĘDZIEMY SIĘ ORGANIZOWAĆ
W SPRAWIE STRYCHU BEZ ZMIAN ZNOWU MUSIAŁAM SIE PRZEMYKAĆ 4 PIĘTRA I ODRUTOWYWAĆ DRZWI BOJĘ SIĘ ŻE JUTRO KUPI KŁÓDKĘ MUSIALAM UCHYLIĆ BO NIE MA JEDNEGO KOTKA TEGO PRZYMILNEGO POMOC POTRZEBNA SPRAWA PILNA
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

[poprzednia][następna]