Wątek całkowicie beznadziejny. FeLV+

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 17, 2010 23:32 Re: Wątek całkowicie beznadziejny. FeLV+ FOTY str. 6

Jaka ślicznotka :1luvu:
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Sob gru 18, 2010 14:59 Re: Wątek całkowicie beznadziejny. FeLV+ FOTY str. 6

Śliczna mała i po przestraszonych oczętach widać, że szybciutko z dzikuskowa by wyszła, gdyby mądry domek się dla niej znalazł. Za domek, maleńka :ok: :ok: :ok: :ok:

anahit

Od: Pt lis 12, 2010 17:15

Post » Sob gru 18, 2010 15:36 Re: Wątek całkowicie beznadziejny. FeLV+ FOTY str. 6

Bródka to zaleta i to jaka śliczna. Przyłączam się do wypowiedzi szlachetnych przedmówców - nie ma niemożliwych rzeczy, więc dla niej znajdzie się dom.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob gru 18, 2010 19:32 Re: Wątek całkowicie beznadziejny. FeLV+ FOTY str. 6

Podrzucam, kto przygarnie bidulkę?
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Sob gru 18, 2010 22:51 Re: Wątek całkowicie beznadziejny. FeLV+ FOTY str. 6

Piękność :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Nie gru 19, 2010 18:35 Re: Wątek całkowicie beznadziejny. FeLV+ FOTY str. 6

Czy ktoś ma już kota z białaczką? Albo ma koty zaszczepione przeciw białaczce i mógłby ja przygarnąć? Dla mnie testowanie i dwukrotne szczepienie ośmiu kotów, to zbyt droga impreza :( Poza tym z powodu tej cholery Bimboły, której nikt nie chce (vide mój podpis), mam w domu kocią wojnę i żadnego wolnego pomieszczenia. Jak wychodzimy, to niektóre koty muszą być osobno :( I tak już wzięłam do domu kota, którego nie powinnam już brać, bo oczywiście nikt go chciał.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Nie gru 19, 2010 21:21 Re: Wątek całkowicie beznadziejny. FeLV+ FOTY str. 6

:!:
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Nie gru 19, 2010 21:33 Re: Wątek całkowicie beznadziejny. FeLV+ FOTY str. 6

myślę o tej piękności,ale musi się najpierw wyjaśnić sytuacja Promysia...

jeśli okaże się że ma bialaczkę odpowiedniego typu to na pewno wezmę mu kicię aby nie był samotny..
ale oczywiście życzę mu aby okazało się że nie ma białaczki...
choć kici chętnie dałabym choć DT,gdybym tylko mogła...

sprawa wyjaśni się w styczniu pod koniec...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto gru 21, 2010 19:04 Re: Wątek całkowicie beznadziejny. FeLV+ FOTY str. 6

Kicia jest cudna.
Kurcze, domku zaszczepiony albo niezakocony - gdzie jesteś?!
(jak się taki domek znajdzie to już się kicia od noszenia na rękach nie oderwie, coś czuję :twisted: )
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Wto gru 21, 2010 20:47 Re: Wątek całkowicie beznadziejny. FeLV+ FOTY str. 6

Pojutrze zabieram kicię do siebie do pomieszczenia gospodarczego. Koteria na Święta pustoszeje, nie będzie tam żadnych kotów, więc nie ma sensu, aby pracownik przychodził do jednej kici.
Po Nowym Roku mała wraca do Koterii, bo tam przynajmniej ma jakiś kontakt z człowiekiem. Ten kot musi się dalej oswajać, u mnie w tym pomieszczeniu nie ma na to szans.

Plan jest taki, że testujemy i szczepimy kota karmicielki. Zamówiłam już szczepionki. Ja oczywiście wolałabym, żeby kicia była w Koterii, bo tam przynajmniej ma kontakt z człowiekiem. U karmicielki ona zdziczeje kompletnie. Ale przecież nie może siedzieć wiecznie w Koterii.

Poza tym karmicielka ma ponad 70 lat, niestety nie czuje się zbyt dobrze i absolutnie nie powinna mieć już żadnego kota.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Wto gru 21, 2010 21:08 Re: Wątek całkowicie beznadziejny. FeLV+ FOTY str. 6

Genowefa, błagam, zmień tytuł wątku, bo ten jest absolutnie dołujący i moim zdaniem nie zachęca do zajrzenia tutaj. A kocia jest wspaniała i musi znaleźć dom :ok: :ok: :ok: :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto gru 21, 2010 21:12 Re: Wątek całkowicie beznadziejny. FeLV+ FOTY str. 6

Trzeba zrobić jakiś fajny, chwytający za serce tekst ogłoszenia (niestety jestem kiepska w te klocki) i wykupię serię ogłoszeń u Cat Angel - szykuj się do pracy kochana Małgosiu :twisted:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Wto gru 21, 2010 21:28 Re: Wątek całkowicie beznadziejny. FeLV+ FOTY str. 6

Właśnie się miałam pytać czy ogłaszamy, czy czekamy na po świętach? I co z FB?
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Wto gru 21, 2010 21:33 Re: Wątek całkowicie beznadziejny. FeLV+ FOTY str. 6

Bianka 4 pisze:Genowefa, błagam, zmień tytuł wątku, bo ten jest absolutnie dołujący i moim zdaniem nie zachęca do zajrzenia tutaj. A kocia jest wspaniała i musi znaleźć dom :ok: :ok: :ok: :ok:

A co proponujesz? Co by mogło zachęcić forumowiczów do zajrzenia do wątku kota z białaczką?
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Wto gru 21, 2010 21:41 Re: Wątek całkowicie beznadziejny. FeLV+ FOTY str. 6

Tak jak mówiłam, jestem bardzo kiepska w te klocki. Cat Angel robi ogłoszenia na kilkudziesięciu portalach, ale dobrze byłoby napisać historię chwytającą za serce, wyciskającą łzy - mimo, że kończyłam klasę humanistyczną, nigdy nie byłam dobra z polskiego :?
Obrazek Obrazek

Bianka 4

[poprzednia][następna]